טוב

RunNGun

New member
האמת היא שלא ממש הבנתי אותה ../images/Emo13.gif

אז זה בסדר
וחוץ מזה, לא צריך להגזים, הבעיה אצלי זה הטירונות, לא ממש השירות עצמו (כי שם אני מאמין שבכ"ז יהיה בסדר, פרופיל 45 והכל) - אני מקווה שאת התקופה הקרובה אני אעבור בשלום, ואחרי זה - אני מאמין שיהיה בסדר. תודה מעומק הלב, יקירי.

תחליק אותה

כולה כמה ימים באוהל. אחלה הזדמנות להכיר אנשים מאיזורים שונים של הארץ ולהתעדכן בסלנג המקומי.

e2 aka e2

New member
טירונות 02? קשה? =/ ממש לא

תלמד להנות מהכל אחי תאמין לי ...

Da Judge

New member
תסלח לי, אבל מה מטופש בקדאווה?

אני תמיד ראיתי את זה בתור תירוץ לבעוט בכל בכוח בחברים שלי. לא מטופש בכלל.

dune d

New member
../images/Emo195.gif איפה כובע א'? חיייייייל!!!!

אין כמו רס"רים בצבא... אני יכול לאחל לך רק שירות מהנה ושיעבור בקלות ובמהירות. אני מאמין שלאדם כמוך לא תיהיה בעיה להכנס למערכת הזו, זה עובר לכולם בסופו של דבר על הצדדים הטובים שלה והרעים שלה. אל תשכח אותנו ותכנס מידיי פעם :)

בהצלחה חבוב! ../images/Emo45.gif

למה תמיד חשבתי שאתה יותר גדול ממני באיזה שנה-שנתיים? בכל מקרה אל תקח את הקריזות של המפקדים, והמפקדים שלהם בייתר רצינות ... כולה אנשים כמוך שהתגייסו כמה חודשים לפנייך וכבר תופסים פוזה... קח גם
וורטס-אוריג'ינל על הדרך נכדי היקר!

Da Judge

New member
אחי אתה לא עומד למות

כולה טירונות, זה קייטנה, זה רץ. שוקו ולחמניה כל בוקר:) שיהיה לך רק בכיף בכל מקרה, אל תאכל סרטים ממ"כים מעפנים שהתגייסו 8 חודש לפניך, זה הכל משחק. ד"א, אתה הנכד שלי (ובחיי שזו הרגשה מוזרה להיות סבא) יא צ'ונגימון

RunNGun

New member
תודה כפרה

רק (וזה גם לשניצל סאחי שרוט): מה הקטע עם הנכד?

הקטע:

מי שהתגייס מחזור של אותו חודש (אוגוסט, במקרה הזה) שנה לפניך הוא/היא אבא/אמא שלך, ושנתיים לפניך הוא/היא סבא/סבתא שלך. ובהזדמנות זו - מזל טוב לחוגגי פז"מולדת אוג' ;) מי יתן והשחרור יגיע עלינו בהקדם האפשרי.

למעלה