וחוץ מזה, לא צריך להגזים, הבעיה אצלי זה הטירונות, לא ממש השירות עצמו (כי שם אני מאמין שבכ"ז יהיה בסדר, פרופיל 45 והכל) - אני מקווה שאת התקופה הקרובה אני אעבור בשלום, ואחרי זה - אני מאמין שיהיה בסדר. תודה מעומק הלב, יקירי.
אין כמו רס"רים בצבא... אני יכול לאחל לך רק שירות מהנה ושיעבור בקלות ובמהירות. אני מאמין שלאדם כמוך לא תיהיה בעיה להכנס למערכת הזו, זה עובר לכולם בסופו של דבר על הצדדים הטובים שלה והרעים שלה. אל תשכח אותנו ותכנס מידיי פעם
למה תמיד חשבתי שאתה יותר גדול ממני באיזה שנה-שנתיים? בכל מקרה אל תקח את הקריזות של המפקדים, והמפקדים שלהם בייתר רצינות ... כולה אנשים כמוך שהתגייסו כמה חודשים לפנייך וכבר תופסים פוזה... קח גם
כולה טירונות, זה קייטנה, זה רץ. שוקו ולחמניה כל בוקר שיהיה לך רק בכיף בכל מקרה, אל תאכל סרטים ממ"כים מעפנים שהתגייסו 8 חודש לפניך, זה הכל משחק. ד"א, אתה הנכד שלי (ובחיי שזו הרגשה מוזרה להיות סבא) יא צ'ונגימון
מי שהתגייס מחזור של אותו חודש (אוגוסט, במקרה הזה) שנה לפניך הוא/היא אבא/אמא שלך, ושנתיים לפניך הוא/היא סבא/סבתא שלך. ובהזדמנות זו - מזל טוב לחוגגי פז"מולדת אוג' מי יתן והשחרור יגיע עלינו בהקדם האפשרי.