טוב ...

jch7136

New member
טוב ...

תודה רבה לכולם על קבלת הפנים החמה שם שלי זה עומר... אני מראשון לציון בן 17 עם רשיון האייסי שלי 174612683 והכינוי הוא אכן jch7136 אם אתם שואלים : "מה זה הכינוי המוזר הזה???" אז כן יש לי תשובה אם תשאלו אני יענה ולא אם אתם חושבים אני לא הומו כי יש לילדים מן סטיגמה כזאת שכל בן המעריץ את NSYNC* או JUSTIN TIMBERLAKE הוא הומו אז אני אומר חד וחלק עכשיו לא אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאא תמונות מההופעה לצערי אין כי חשבתי שלא יתנו לי להכנס עם מצלמה אבל יכול להיות אני יוכל להשיג מזאתי שהיכרתי בקנדה... קוראים לה Sarrah והיא אחלה ילדה אני רק מדבר איתה כלום לא יצא לי ממנה כי אנחנו דיי רחוקים אז לא ניראה לי שזה ילך!!! אני פנוי מחפש ... מישהי בערך בגילי וזהו בעקרון...

jch7136

New member
אהההההההה שכחתי משהו...

אני ישמח להכיר את כולכם\ כולכן...

justin love

New member
סבבה...מאמי...אז שוב אני ספיר

בת 15.. ורק לידע אותך לפני שלילוש תתנפל עלייך או מישהו אחר.. אל תפתח סתם הודעה חדשה כי זה מציף את הפורום וזה לא תמיד טוב.. קיצר אני מזהירה אותך חחח לפני שכולם מתנפלים עלייך חחחח.. ואם בא לך לדבר.. האיסי שלי הוא:143399333.. ותאמין לי אנחנו פה בפורום לא חושבים שכל בן שמעריץ את ג'סטין או אנסינק אז הוא הומו כי יש לנו עוד בנים פה כמו רפאל ודניאל שהם לא כאלה ויניבושש היחיד נראה לי..חחח.. וזהו...אז שוב תהנה מהפורום וזהו...תתחיל להגיב להודעות חחח..

jch7136

New member
תודה רבה

הוספתי אותך לאייסי שלי ואני כבר ידבר איתך בפורום ובאייסי ואני לא יפתח יותר הודעות כאלה לפחות לא כל כך הרבה !!!

היי אני ליאת...

חחחח עליי כן התנפלו בגלל שפתחתי הודעה חדשה. אבל לא משנה... אני מאשדוד בת 14 (קטנה קצת בשבילך חחחח) ואיי סי שלי זה 216565445 אז אם אתה רוצה תוסיף אם לא אז לא.. בה ביי

היי אני לילוש..../images/Emo187.gif

שפיר דיברה אליה.... חחחחחחחח

Raph Rulz

New member
אני רפאל/16 ונע בין אוסטרליה...

לקרית אתא. אייסי: 278267187 תהנה

../images/Emo32.gif תגידו אף אחד לא תומך ברעיון..

שלי(להקים מועדון מעריצים)???? חוץ מנועה.... עכשיו שזה יהיה במסודר מי שרוצה להצטרף שיעשה
ומי שלא שיעשה
....

jch7136

New member
תודה רבה על קבלת הפנים

הוספתי אותך לאייסי שלי ואני כבר ידבר איתך בפורום ובאייסי

jch7136

New member
תודה !!!

הוספתי אותך לאייסי שלי ואני כבר ידבר איתך בפורום ובאייסי ואני לא יפתח יותר הודעות כאלה לפחות לא כל כך הרבה !!!

°AmandA°

New member
שוב ברוך הבא...../images/Emo24.gif

אם כבר עשיתם פה רשימת אייסיקיו אז הנה גם שלי...חח.. 337423491 דרך אגב... גם אני מראשון...
אהה ותצביע לחוליה החלשה

למעלה