אני גרה ממש מול הבברכהה.... יוו---ובת כמה את?? איך קוראים לך?.
N NsYnC GiRl היחידה New member 19/11/03 #16 אז אתה יותר מעריץ את ג'יי.סי? זה כמו שבן ירשום בכינוי שלו אמינם.. יחשבו שהוא הומו. מה הקשר???? עזוב תרשום מה שאתה רוצה בכינוי..... לא הבנתי מה הקשר להומו.. אתה מעריץ שלהם נכוון?
אז אתה יותר מעריץ את ג'יי.סי? זה כמו שבן ירשום בכינוי שלו אמינם.. יחשבו שהוא הומו. מה הקשר???? עזוב תרשום מה שאתה רוצה בכינוי..... לא הבנתי מה הקשר להומו.. אתה מעריץ שלהם נכוון?
J jch7136 New member 20/11/03 #19 אוקיי... אני יסביר עוד פעם ... אני אמרתי שאני לא הומו כי יש סטיגמה על דברים כאלה... וכן JC and JUSTIN הם המול לחיקוי שלי וכן אני מעריץ שרוף ... את הניק אני יסביר לך באייסי!!!
אוקיי... אני יסביר עוד פעם ... אני אמרתי שאני לא הומו כי יש סטיגמה על דברים כאלה... וכן JC and JUSTIN הם המול לחיקוי שלי וכן אני מעריץ שרוף ... את הניק אני יסביר לך באייסי!!!
D didushkit New member 20/11/03 #21 רגערגערגע-- מאיפה אמרת שאתה?? כי אני מכירה מיישו בידיוק כמוך............. כאילו לפי מה שאמרת פה על המודל לחיקוי וכל זה והוא גם בגיל שלך.... מפ"ת...יכול להיות?
רגערגערגע-- מאיפה אמרת שאתה?? כי אני מכירה מיישו בידיוק כמוך............. כאילו לפי מה שאמרת פה על המודל לחיקוי וכל זה והוא גם בגיל שלך.... מפ"ת...יכול להיות?
J jenngirl New member 20/11/03 #20 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo82.gif אני ג'ן בת 15... אני אוהבת לשיר, ושלמוע מוזיקה[ואוהבת את ג'סטין ]
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo82.gif אני ג'ן בת 15... אני אוהבת לשיר, ושלמוע מוזיקה[ואוהבת את ג'סטין ]