טוב,

ליטל ו

New member
Squee!

שכחתי לגמרי שהוא שיחק אותו! Shame, הרי ממש אהבתי את הסרט, ואת ווד המקורי :) יושב אצלי איזה ספר שלו שאני מדי פעם נזכרת לנסות לצלוח. הוא כותב על טרנסית שהיא הכי יפה והכי חזקה ובכלל לא וריאציה מושלמת על הכותבת המקורית (שיעול קל), אבל זה כל כך חמוד להפליא (מחבקת את ווד}. ידעתם שיש לאד ווד כנסייה (שלא בהקמתו)? אני מצרפת לינק. עכשיו אני רוצה ללכת ל"שודדי הקאריביים", ולו רק בשביל האייליינר :)

ליטל ו

New member
אוף, תבדרו אותי, תרגשו אותי...

משעמם לי פה. אז אני מוסיפה קישוטים :) אין לי מושג מאיפה זאת באה, אז לצערי אני לא יכולה לתת קרדיט, אבל - סופר FTM!

ליטל ו

New member
אוו...

בכלל חיפשתי משהו מקרול קווין, שאני אוהבת כה, ונפלתי על ספריית צילומי דראג קינגז. אווו, יש שם המון סוגים לא רגילים של דרכים להיות טרנס, ואני שמיאח :) תנו לי הומור, תנו לי יצירתיות, הידד! יש המון סוגים של גברים וגבריות, איזה כיף ואיזו הקלה לראות עוד כמה מתבטאים אצל דראגיסטים גם! ארג, תפוז לא מסתדר עם סוג הקובץ, אז לכו להסתכל לבד.

ליטל ו

New member
ציור של הובר בדראג

לא סגורה שאני אוהבת את זה, אבל לשיפוטכם

ליטל ו

New member
ספויילרים לסרט ההארי פוטר השלישי

אלן ריקמן בדראג כסבתא של נוויל.

DarlingAdam

New member
כשחשבתי בסקר על

"אלן ריקמן בשמלה" - לא זה מה שהיה לי בראש ;)

אורי 0

New member
מותר להצביע בעדו? ../images/Emo45.gif

ונורא תודה על ההשקעה

ליטל ו

New member
sure :)

רציתי להביא דברים נחמדים לשחק בהם, ולסתור קצת את הפיכסה.

ליאתו

New member
אתר מרשים ביותר!

ובכל זאת, "שודדי" לא הרשים אותי כל כך. קונבנציונאלי מידי לטעמי, וג'וני דפ, שהוא בהחלט סיבה לראות סרט, מתנהג שם כאילו הוא היה רוצה להיות במקום אחר. מה שמזכיר לי. לא קשור, אבל אולי בגלל אד ווד נזכרתי בסרט האימה הזניח ועם זאת הבלתי נשכח בכיכובו של ג'וני דפ, "אשר האסטרונאוט". ראיתי את זה בטלויזיה כשהייתי עוד בהריון, וקצת בהלם מכך שצפויים לי שני תינוקות במקום אחד. בכל אופן, ג'וני דפ הוא אסטרונאוט שחזר מהחלל לא בדיוק עצמו, ואשתו חושדת שהשלט עליו חייזר (הגיוני). כשהיא נכנסת להריון ומגלה שיש לה תאומים היא חושדת, נו, בנוכחות חייזרית בתוך בטנה. סרט האימה ההריוני הכי גאוני מאז תינוקה של רוזמרי. מאוד התחברתי והזדהתי. אבל כשרציתי לארגן ערב סרטי אימה הריוניים סמוך לסוף ההריון, לא מצאתי לי שותפים, כולם אמרו לי שיצאתי מדעתי והרעיון ירד לטימיון. את יודעת, נשים בהריון לא צריכות לראות סרטי אימה. הא!

ליטל ו

New member
נהניתי

משודדי, בעיקר כי הגעתי בלי שום ציפיות (פשוט רצינו ללכת לסרט, וזה נראה הכי פחות גרוע), ואז ג'וני דפ היה כזאת אוחצ'ה חמודה :) וזה היה סלאשי, כמו שאמרו שזה יהיה. ואני לא יכולה להגיד שזה היה פמיניסטי בעליל, אבל ציפיתי שזה יהיה הרבה יותר שוביניסטי. והזדהתי עם מישהו שם בתהליך היצירה, שנראה שקרא הרבה מיתוסים על שודדי ים וניסה להשתעשע בלשבור אותם סטייל ג'וס וודון (רק בפחות חן ואינטיליגנציה). גה. לא ראיתי את הסרט, אבל ג'וני דפ זה טוב, והרעיון טוב עוד יותר, אהבתי :) אם מתיהשו תצטרכי שותפים למייזם בסגנון, תמיכתי נתונה :)

ליאתו

New member
בכיף

רק שהפעם זה יהיה משהו בסגנון "נקמתם של התינוקות הקטלניים" או משהו כזה. נצטרך להיות יצירתיים. לא עולה על דעתי כרגע, אבל אפשר לחבר רשימה מוצלחת, אני אצטרך לחשוב על זה. האמת שערב סרטי אימה הריוניים עדיין בא בחשבון (תינוקה של רוזמרי, הנוסע השמיני...) בכל מקרה, רשמתי לפני שיש לי שותף, ובכיף!

למעלה