טוב....=)

eMiFrEaK

New member
טוב....=)

קרה לי היום משהו מוזר... חחח היתה לי מתכונת..שעתיים וחצי.. כימיה... אין לכם מושג... זה מה שנקרא סבל. אז... יצאתי מהכיתה... עם כאב ראש איום... וחברה שלי מהשכבה באה לשאול אותי איך היה... והיא מדברת איתי ואני לא מזהה אותה.. אז חשבתי שזה בגלל הכאב ראש... ופתאום היא אומרת לי... אנה.. נו מה את אומרת?? אז אני כזה... מה??? ומה מסתבר??!! הילדה עשתה ניתוח פלסטי!!! התחלתי לחשוד... כשלא הבנתי עם מי אני מדברת..חחח אז היא ממש השתנתה!! ממש!!! חחח אני עדיין לא מאמינה שהיא עשתה את זה..=) מה אתם חושבים על כל הקטע של ניתוחים פלסטיים??

Lara F

New member
וואה ואה

בת כמה היא וכבר עשתה ניתוח פלסטי? אני נגד כל זה... אדם נולד איך שהוא נולד ולדעתי זה ממש טמטום להסתכן רפואית בשביל מראה חיצוני משופר יותר... אבל מצד אחר אם זה יגרום לאדם להרגיש טוב יותר עם עצמו... זכותו המלאה! אם זה יקנה לו יותר בטחון עצמי... אז זה טוב.. לפי דעתי אסור לנו להשחית את איך שנולדנו אבל כל אדם והחשבון נפש שלו, ואם הוא מרגיש צורך... וסיבה מוצדקת (לא אף נטוי טיפה ימינה) אלא משהו יותר חמור זכותו.

Zot ani 1

New member
אמממ.....

למה רק עכשיו את עושה מתכונת בכימיה?? הבגרות הית ב-6 למאי..... ולגבי החברה....ווווואייייי למה לעשות את זה אבל?! אני ממש לא מבינה... מילא בגיל 50+ כשיש צורך ממש או שיש רצון להבראות צעירה אבל בגיל כל כך צעיר כמו 16-17 לדעתי זה סתם שגעון....

eMiFrEaK

New member
כי...

אני לא עושה כימיה רגילה.... כימיה טכנולוגית בעעע... עוד יותר גרוע..

bariska

New member
עוד לא גיבשתי דעה

אבל בעיקרון אין לי בעיה אם זה..שכל אחד יעשה מה שטוב לו

juli l

New member
האמת זה ממש נפוץ

בזמן האחרון 3 אנשים שאני מכירה "שיפצו" את עצמם- אחד תאוזניים שלו ושתי בנות את האף והאמת זה נראה לי נורמלי לחלוטין זה עוד טרנד שהולך ותופס תאוצה המחיר של הניתוחים לא גבוהה והתמורה הוגנת. הניתוח משפר את איך שאתה נראה ותכלס אין מה לעשות הרוב שואפים להראות טוב ומוכנים להוצאות כאלה. לי אישית אין בעיה עם זה: בא להם לחדש, להראות שונה אז שיהיה בכיף במיוחד שאחרי זה באמת נעים יותר להסתכל עליהם (בד"כ). ובכלל כל הקטע הזה מזכיר לי פירסינג. יש אנשים שמחוררים את עצמם בשביל הכיף ויש כאלה שעושים את זה ליופי, בשביל להראות טוב יותר ואם בנאדם מוכן לחורר את עצמו בשביל להראות טוב יותר אז מה זה כבר ניתוח קטן?

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אם יש פגם בולט שאפשר לתקן אני בעד (כי רוב הסיכוי הוא לתוצאה טובה מהמקור), אבל על דברים קטנים שאינם משמעותיים מומלץ לא לעשות ניתוח כי יכול גם להיגרם נזק ותוצאה גרועה מהמקור, או בקיצור חישוב של סיכון מול סיכוי.

vk3

New member
אמא'לה... בגיל הזה ../images/Emo35.gif

איזה פחד... מה היא כבר שינתה שלא זיהית אותה
נראה לי זה כול כך מיותר וגם מסוכן... טעות אחת קטנה ותראי כמו רספוטינה ( המבין יבין)... וגם נורא חבל
אנשים הפכו להיות כול כך קטנוניים, מתוסבכים עם עצמם, ביישנים, מופנמים וכו' וכו' וכו' והכול בגלל החברה " התומכת" שלנו...
אני עוד יכול להבין אישה קשישה שרוצה להיראות צעירה או אדם פשוט לא יפה שרוצה קצת להעלות את תדמיתו, אבל בחורה בת 16-18

vk3

New member
../images/Emo41.gif רספוטינה- לפני... ../images/Emo26.gif

החלום של כול גבר...

bariska

New member
הייי הייייי

איזה חלום של כל גבר... דבר בשם עצמך חבוב

vk3

New member
../images/Emo41.gif אחרי... הסיוט של כול אישה...

גברים יכולים לשים לה שק על הראש...

eMiFrEaK

New member
טוב...

זה בטח נשמע מוזר... אבל היתה לה לסת קצת.. אמ.. בולטת קצת.. המבין יבין.. למען האמת. זה לא היה כזה נורא... כאילו... זה היה בכלל לא נורא! פשוט הכניסו לה את הלסת קצת פנימה... ובעקבות זאת כ-ל הפנים שלה השתנו...

למעלה