זה לא מצחיק : \ תאמת... זה גם לא היה כזה בולט.... אני לא מבינה אותה...
E eMiFrEaK New member 7/6/04 #20 זה לא מצחיק : \ תאמת... זה גם לא היה כזה בולט.... אני לא מבינה אותה...
V vk3 New member 7/6/04 #22 אההה זה כבר עניין אחר... זה כבר לא כול כך פלאסטי במובן הזה... זה ניתוח נפוץ ודווקא מאוד עוזר זה לא סתם ליופי...
אההה זה כבר עניין אחר... זה כבר לא כול כך פלאסטי במובן הזה... זה ניתוח נפוץ ודווקא מאוד עוזר זה לא סתם ליופי...
A Angel lips New member 7/6/04 #8 איפה היא עשתה תניתוח? אני אישית בעד ניתוחים פלסטים מה שלא נתן אלוהים יתן הרופא אבל אם זה מצב ממש חמור לא סתם שיגעון...
איפה היא עשתה תניתוח? אני אישית בעד ניתוחים פלסטים מה שלא נתן אלוהים יתן הרופא אבל אם זה מצב ממש חמור לא סתם שיגעון...
T tan4ka New member 7/6/04 #26 סבבה דווקא...אני עשיתי...ניתוח אף.. ויצא לא רע ..אני רוצה לעשות גם תיקון שפתיים ועוד טיפה של האף בגיל 18
סבבה דווקא...אני עשיתי...ניתוח אף.. ויצא לא רע ..אני רוצה לעשות גם תיקון שפתיים ועוד טיפה של האף בגיל 18
D d e v i l16 New member 8/6/04 #27 אני מתכננת ניתוח אף...... אין לי אף נוראה הוא דיי בסדר אבל בזמן האחרון בא לי אף סולד!!!
B bariska New member 8/6/04 #31 בת כמה את שכבר עשית ניתוח אף../images/Emo35.gif או שזה לא קשור לגיל...ד"א גם קרובת משפחה שלי עשתה ניתוח אף ובאמת יצא לא רע בכלל
בת כמה את שכבר עשית ניתוח אף../images/Emo35.gif או שזה לא קשור לגיל...ד"א גם קרובת משפחה שלי עשתה ניתוח אף ובאמת יצא לא רע בכלל