יא מעפנה תפתחי ת´פלאפון שלך,,,,,,
ס סטאר11 New member 30/12/01 #20 המון המון ../images/Emo50.gif המון הצלחה, מחזיקה לך אצבעות שזה ילך מהר, ותחבקי בקרוב תינוק/ת..... הלוואי וכך לכל חברות הפורות.... מאחלת לכולן שולחת לכולן והמון
המון המון ../images/Emo50.gif המון הצלחה, מחזיקה לך אצבעות שזה ילך מהר, ותחבקי בקרוב תינוק/ת..... הלוואי וכך לכל חברות הפורות.... מאחלת לכולן שולחת לכולן והמון
ג גליה ש New member 30/12/01 #21 הלואי ויהיה האחרון...להפעם.. זה יכול לקרות... כבר היו שהצליחו "מכה ראשונה" איך שלא יהיה, מה שיקרה הוא שצריך לקרות קחי בקלות, ובהצלחה. ותהני, אפשר באמת! אני מוצאת דרכים להינות, אפילו סתם מלחכות בתור ולקרוא ספר טוב, אבל בעיקר מתחושת היצירה והתקווה.
הלואי ויהיה האחרון...להפעם.. זה יכול לקרות... כבר היו שהצליחו "מכה ראשונה" איך שלא יהיה, מה שיקרה הוא שצריך לקרות קחי בקלות, ובהצלחה. ותהני, אפשר באמת! אני מוצאת דרכים להינות, אפילו סתם מלחכות בתור ולקרוא ספר טוב, אבל בעיקר מתחושת היצירה והתקווה.
T T w e e t y New member 30/12/01 #24 את משו משו יקירתי../images/Emo9.gif עוד לא הכרתי עוד אחת שנהנת מהתהליך אותי באופן אישי הוא מוציא מהכלים, יאללה אני באה לשיעורים פרטיים
את משו משו יקירתי../images/Emo9.gif עוד לא הכרתי עוד אחת שנהנת מהתהליך אותי באופן אישי הוא מוציא מהכלים, יאללה אני באה לשיעורים פרטיים