טוטו בחירות/מנדטים

סליחה, ברח לי...

בסופו של דבר לא בקשתי לשבת עם רפול, גונן שגב ואורן חזן...

placid1

New member
חבל ששולמית אלוני לא יכולה היתה להגיב כשדיבר

בשמה.... לפחות ממה שאני זוכרת, לא היתה לה דעה חיובית עליו אחרי מה שעשה. בלי קשר אליה, חלק גדול בהתכווצות של מרצ ניתן לשייך אליו.....

דונודו

New member
אמנם הכל נכון,

היא נשארה פגועה עד הסוף, ומתסכל להיזכר בהתנהלות שלו ולחשוב מה יכול היה להיות, אבל נדמה לי שבערוב ימיהם שניהם אישרו בראיונות שהם סלחו והיו ביחסים חבריים. גם זה משהו.

KallaGLP

New member
שריד הוא כזה קשקשן נפוח שלא הייתי שורדת חצי שעה בחברתו,

שלא לדבר על סוף שבוע שלם. ובכלל, החיים קצרים מכדי לבזבז סוף שבוע יקר על פוליטיקאים.

debby12

New member
מנהל
למה אתה מייאש? יש לנו עוד כמה שעות לחלום

חוץ מזה כרטיס הימור תקני דורש מספרי מנדטים - אחרת תפסיד את הזכייה לארוחת ערב עם הפוליטיקאי/ת כבקשתך....

debby12

New member
מנהל
צדקת
, למרות ש 35:35 זה לא נחשב "בהליכה" בעיני

הוא לקח כי כמעט כל שאר המפלגות בעדו. מצד שני הוא הצליח להגדיל את מספר המנדטים של הליכוד - אין ספק. הנה התוצאות כרגע (אחוזים, לא מנדטים)
https://votes21.bechirot.gov.il/

נקודות ייאוש:

* המפלגות השלישית והרביעית בגודלן בישראל הן, בהתאמה, ש"ס ויהדות התורה (ע"ע איראן-זה-כאן)
* האזרחים הערבים לא טורחים לצאת להצביע (וזה שמפלגת השלטון החליטה לתקוע להם מצלמות בקלפיות כדי ש"לא ירמו" הצליח להשיג את מטרתה שהיתה להוריד עוד יותר את שיעור ההצבעה שלהם)
* בעיני אפס הסיכוי להחלפת השלטון בישראל אי פעם

נקודות אור?

randomwinds

New member
הגימגום אצל יונית...

בפינת הקפה במשרד אי שם בארץ (י-ם) יומיים לפני הבחירות, התודעתי לראיון הגימגום של גנץ אצל יונית בערוץ 2 (או איך שהוא ממוספר בימינו)

מסתבר שבגלל עיכוב של שניה או שתיים בין זמן השאלה של המראיינת לזמן שגנץ שמע אותה, נוצר הרושם שהוא מגמגם בתשובותיו (שהיו גם כך די מתחמקות)

נקודות זכות הוא לא צבר בראיון הזה

די הזכיר לי את גימגומו של לוי אשכול לפני מלחמת ששת הימים - אשכול, ראש הממשלה ושר הביטחון מתחילת שנות השישים ועד שבועיים לפני המלחמה, בנה צייד והכין את צה"ל למלחמה. ואז בא שידור הרדיו המפורסם לאומה בימי ההמתנה. מוקירי זיכרו וכותבי ביוגרפתו נשבעים בנקיטת חפץ שהוא לא גמגם אלא התקשה לקרוא איזה משפט בנאום, ששונה ברגע האחרון. הציבור המבועת נרגע קמעה רק אחרי שאשכול אולץ לוותר על תיק הביטחון לדיין שנחקק בזיכרון העולמי כגיבור המלחמה ההיא

נקודות אור? ביבי חיסל בשיטתיות כל יריב פוליטי במפלגתו. ביום שהוא יעלם (או יאסר) לא יהיה לו מחליף ראוי במפלגה...

יעלם אולי, אבל הבחירות האלה מבטיחות שהוא לא יאסר

התנאי שלו למפלגות הקטנות זה להעביר חוק דומה לחוק הצרפתי שאומר שאי אשפר להעמיד למשפט ראש ממשלה מכהן אלא אם הוא מבצע רצח עם.
בקיצור היידה שרה... אפשר להמשיך להשתמש בקופה הציבורית כארנק הפרטי שלו. אפשר להמשיך לקנות ארוחות יקרות ולטבוע בשמפניה יוקרתית ולנסוע במטוסים פרטיים... לעם ישראל יש מלך ומלכה.

גריאס

New member
אף פעם לא הייתי טוב בהימורים, אבל whatever:

ליכוד 30 מנדטים, כחול לבן 28 מנדטים, עבודה 11 מנדטים, מרצ 4 מנדטים, ש"ס 6 מנדטים, יהדות התורה 6 מנדטים, איחוד מפלגות הימין 6 מנדטים, הימין החדש 5 מנדטים, זהות 6 מנדטים, ישראל ביתנו 5 מנדטים, כולנו 4 מנדטים, חד"ש תע"ל ובל"ד רע"מ 9 מנדטים.
&nbsp
מוותר על הוויקנד, גם כי לא הבנתי מה בתוכנית.

למעלה