טוטו: האם קדימה תשרוד את שנת תשס"ז?

Fasz

New member
בוש האב נהג לצלצל לשמיר מדי כמה

שבועות ולעדכנו, על אף שסלד משמיר. קלינטון, על אף יחסיו המתוחים עם נתניהו, אשר כזכור קשר קשרים הדוקים עם האוונגליסטים וניסה (לכל הפחות) להפעילם על מנת להביא ללחץ על קלינטון מביצוע פעולות המנוגדות לעמדה הישראלית, התקשר אל נתניהו במהלך אירועי המנהרה. בוש הבן, נהג לצלצל בטלפון לאריאל שרון ולעדכנו מדי שבועיים. בחומת מגן - מדי יומיים (טלפונים הדדיים). ואילו אולמרט? אף לא טלפון אחד. הכישלון במלחמה מול לבנון, העובדה שמדינת ישראל נתפסת כצד המפסיד, במלחמה אותה הגדיר בוש כ"חלק ממהלך גלובאלי כנגד הטרור", איך נאמר? הרסה לבחורים מארה"ב את התכניות. הראייה של ארה"ב היא ריאלית. אולמרט, לא יהיה ראש ממשלה בשנה הקרובה. אתה יכול להיות בטוח בכך. ציפי לבני, גם לא תהיה ראש הממשלה, ולמען בטחונו של עם ישראל, היא תרד גם מתפקידה כשרת החוץ של מדינת ישראל, ולמשרד הזה יגיע אדם בעל הכישורים המתאימים. מה הטעם לדבר עם שני המתים הללו באשר לתכניות חדשות באשר למזרח התיכון? יש לקשור את ההתנהלות האמריקאית לבחירות הקרובות - המפלגה הרפובליקנית רוצה להראות הישגים, לטובת מועמדיה. איך מראים הישגים? שלום. הם עוד יכפו שלום על מדינת ישראל, במידה וישיגו הסכם שיהיה "קביל" מבחינתם. הדרך היחידה של אולמרט להפוך לרלוונטי, היא להביא שלום עולמי ולפתור את בעיית הרעב בעולם (מבלי לזכות בתחרות יופי), אתה רואה את זה קורה? בקשר לאשחיתות, ובכן, לא מדובר רק בבתים (כמה נחמד, אימצת גם את הטרמינולוגיה של אולמרט- בתים אשר רכש ב"37 השים האחרונות", כאשר למעשה הרכישות התרחשו ב-5 השנים האחרונות, וכעת משרד מבקר המדינה בודק קרוב ל-4 פרשיות בתים, ו3 פרשיות נוספות שאינן קשורות בבתים כלל וכלל), כך שהייתי מציע לך לחכות לדו"ח המבקר. אני רק אומר, כי הצפי הוא שיהיה מעניין.

bhnadav

New member
אקשן זה תמיד טוב :)

בכל אופן, שתהיה לנו שנה טובה, איכשהו

Fasz

New member
האקשן הוא טוב, כאשר הנשיא או שר

בכיר החשדים בעבירות מין. הרי אז, הסיפור עסיסי, ופרט לביזוי מוסדות מדינה, המדינה ואזרחיה לא נפגעים. ה"אקשן" אשר יהיה בתקופה הקרובה, לא יהיה טוב למדינת ישראל. אל תבין אותי לא נכון, הייתי שמח אילו אולמרט היה מנהיג דגול, שהיה לוקח את המדינה בידיים ומבצע את שצריך לעשות - אך הוא לא. על כן יחסי כלפיו, אינו נוטה חסד.

bhnadav

New member
מקבל את הערתך :)

תגובתי ("אקשן זה תמיד טוב") הייתה חסרת קשר (מיסודה) למציאות.

trigotrigo

New member
יש לך את פירוט השיחות של אולמרט?

מאיפה לך מי מתקשר אליו ומתי?

Fasz

New member
כשמתקבלת שיחה,לשכת רה"מ מוציאה

הודעה לתקשורת. זה הנוהל. או שאתה מתכוון להתווכח איתי על כך, ולאחר מכן, להתווכח על כך שהשמיים כחולים?

Fasz

New member
נסה באתר משרד החוץ,כמדומני היה

רישום על כך. גם אם לא, הדבר מדווח בערוצי החדשות, אני מתפלא שלא הבחנת בכך עד כה. למען האמת, קשה להאמין שישנן שיחות מסווגות, שכן פרטי השיחה אינם מתגלים. הדבר המתגלה, הוא עצם קיומה של השיחה. לכן, לא נוהגים להעמיד את תיעוד השיחות תחת סיווג כלשהו.

trigotrigo

New member
ואולי פשוט לא אומרים שהיא נערכה?

אתה לא חושב? גם זה, בסופו של דבר, עניין של תעמולה.

Fasz

New member
כמו שאמרת, העניין, עיקרו תעמולה

לכן אינך חושב שאילו היו מתקיימות שיחות שכאלו, באופן קבוע, כמו בתקופת שרון (שם הדגישו את העניין), איש מיועציו של ראש הממשלה, לא היה מעביר את המידע לאמצעי התקשורת? ולו פעם אחת בלבד? מסופקני.

trigotrigo

New member
לא יודע, האמת.

ועל זה אמרה אמא של זיידה "אוף בנקען דארף מנישט קיין תירוץ" אם הוא קיבל טלפונים ולא אמר, זה עניין שלו, לא שלי.

Fasz

New member
אוי, טריגוטריגו,קיינה איינה הורה,

אתה עוד תגדל ותהיה גבר יידי למופת.
במידה והיה מדובר בחלבן, באמת שלאיש לא היה איכפת. אך בשל העובדה כי מדובר בנשיא ארה"ב- אמור להיות לנו איכפת. באשר להרעה ביחסי ישראל-ארה"ב לאחר מלחמת לבנון השנייה, קרא בעיתון הארץ, בארכיון. הייתה כתבה מאד מעניינת בשבוע שעבר.

ואותי מדאיג שמשרד החוץ שלנו

לא עושה כלום אחרי מה שסגן נשיא איראן אמר היום, הממשלההזו היא בושה גדולה, וכולנו צריכים להבין זאת.

Fasz

New member
זו ציפי, הבת של לבני מהאצ"ל

אביה בטח עושה שמיניות בקברו של ז'בוטינסקי לאחר שהוא רואה את מעלליה של הגברת במדינת ישראל 2006. "אין לנו אידיאולוגיה! הבה נבצע התכנסות! אין התכנסות? התכנית הוקפאה? אז אולמרט יאמר בראיונות לטלוויזיה, שראש ממשלה.. לא ממש צריך אג'נדה" כמה "כיף לחיות פה"...

למעלה