טוטו- היו שלום, ותודה על הניוקי

mereng

New member
טוטו- היו שלום, ותודה על הניוקי

הרבה ארועים חגגנו בטוטו. עם הגיסים, לבד כזוג, עם חברים... הרבה זכרונות נעימים יש לנו מהמסעדה, ורגע לפני שהתפריט מתחלף וגם השף והמסעדה עוברת שיפוץ קטן - מיהרנו לארוחת פרידה עם זוג חברים אהוב במיוחד.

ובכן, מאוד נעים בטוטו, ומאוד עמוס - טוב שהזמנתי מקומות.
התחלתי את הערב בקוקטייל חביב - מהספיישלים של אותו יום, משהו מתקתק על בסיס גריי גוס אגס עם לימון וקראנבריז - היה מוצלח ביותר, לא מתוק מידי ואלכוהולי בדיוק במידה האהובה עלי
הזוג מולי התחלק בבקבוק קטן של שאטו סיסיאק, ובעלי החליט לדבוק במים.

קיבלנו סלסילת לחמים בפתיחה - היה מעצבן לגלות בחשבון שהלחם בתשלום (18 ש"ח), לא אמרו לנו מילה על כך ! בכל מקרה הגיעה סלסילה עם 4 פרוסות נדיבות של לחם נפלא משני סוגים, ונהננו מאוד לטבול אותו בקערית עם שמן זית מעולה, עגבניות מרוסקות, מלח ושום. כל כך נהננו שהביאו לנו עוד 2 פרוסות כי חיסלנו הכל (4 רעבים). גם הזיתים היו נפלאים ממש.

ראשונות - הם חלקו בסלט עלים קייצי שהיה חביב לטענתם, ונראה לי די סתמי. אנחנו חלקנו בפיצה לבנה, הוא עם בייקון, אני בלי. הפיצה נפלאה, דקיקה ומלאת טעם, רציתי לשאוב כל פרור. החיסרון הוא השמן שממש נטף ממנה אל הנייר שתחתיה, קצת מבאס לקבל תזכורת מוחשית לכמות הקלוריות שאתה מכניס לגוף.

עיקריות - כמובן שלקחתי את הניוקי ערמונים, המנה החביבה עלי. הביצוע היה בסדר אבל לא המריא כמו בפעמים הקודמות - אולי חסרונות של ירון שליו במטבח מתחיל להיות מורגש.
הבחור העדיף טורטליני זנב שור, ומולי אכלו פפרדל ראגו והמבורגר עם ביצה עין ופירה - כולם היו מרוצים פחות או יותר.

בקינוחים התחלקנו בעוגת נמסיס (עוגת שוקולד מריר רכה, שהוגשה עם גלידה כלשהי, קרם וקראמבל קקאו), ובקינוח מהספיישלים שנקרא "פרח לימון" (מוס לימון על גבי שברי עוגיות, עם פטל שחור טרי ונפלא). הקינוחים היו טובים, אני נהנתי יותר מהקינוח הלימוני כי הנמסיס היתה לי מרירה מידי, וכך גם אחד החברים. שני חובבי השוקולד המריר בשולחן התענגו עליה.

יחד עם אספרסו קצר הגענו לחשבון של 823 ש"ח. לא זול אבל לזכרונות אין מחיר.
אהבנו את טוטו בגלגול הקודם, מחכים בקוצר רוח לגילגול הבא שלה בניצוחו של מושיק.









 

אביeג7

New member
אני כנראה היחידה שלא מתחברת למקום הזה

הייתי שם פעמיים.האוכל היה נחמד.. ותו לא.המחירים מופרזים ומופקעים ביותר (וזה לא שאני לא אוכלת למסעדות כמו שילה,מסה וכו.. שהמחירים יקרים אבל לא "מתחזרים")
 

החתולית

New member
אני איתך

גם אני לא התחברתי לטוטו. היתה לי חוויה אחת טובה בעיקר בגלל החברה, ושתי חוויות אוכל ושירות בינוניות ויקרות.
 

אביeג7

New member
יקרות זה לא מילה.. הרגשתי שהמחירים פשוט

מופרזים אבל בצורה חזירותית במיוחד לעומת המנות הקטנות והלא משביעות בעליל.היינו זוג ויצאנו עם חשבון מעל ל550 ש"ח ללא הטיפ והכי אבסורד שהיינו רעבים!!!
 
לטעמי האיטלקיה הטובה בישראל

מנות כמו הפיצה הלבנה והניוקי שהוזכרו כאן הם פשוט ברמה אחרת. במקרה הייתי שם אתמול וזה בדיוק מה שאכלתי, וגם קיבלתי על חשבון הבית לחם עם מטבל עגבניות וגרסא מוקטנת של המילפיי.
לא מתייחס לסוגיית המחיר. מעדיף את זה על לאכול פעמיים פסטה בקפה קפה.
 

ו י ק י 3

New member
מאמינה לך...אבל אני גם לא אוכלת פסטה בקפה-קפה


תראה, אפשר לחסוך ועדיף לאכול ברמה כזו פעם בחודש
מאשר בקפה קפה פעמיים בשבוע.
אבל..יש גם אמצע...ואנשים שהם פודיז ירצו להנות מאוכל טוב בתדירות
קצת גבוהה יותר
חבל שהמחירים מופרזים מאוד, אפשר להוריד מעט ועדיין הם ירוויחו המוןןן.
כתבו פה שהוציא מעל 500שח לזוג לפני טיפ ועוד יצאו רעבים, זה הגיוני?!
ולא מצפים שיערימו על הצלחות כאילו זה מלון ישראלי מצוי,
אבל היה נחמד בכל זאת לקבל תמורה הולמת עבורה האגרה.
 
500 לזוג ויצאו רעבים אומר הרבה אלכוהול

אחרת לא ברור לי איך.
מנת לחם, "ראשונה" של ניוקי ,שתי עיקריות וקינוח זוגי זה בסביבות 400 ויוצא הרבה אוכל, משהו שאני בספק אם לא ישביע זוג.
וכן גם אני אהיה שמח לשלם פחות, לא בציניות, זה באמת קצת מרגיז. אבל יותר מרגיז אותי ה-"בית-קפה/מסעדה/ביסטרו" הבינוניים כמו הביקורת שפורסמה כאן על דובנוב 8.
 

ו י ק י 3

New member
תראה, צירפתי כתבה שמראה

שגם יחסית לשאר העולם ת"א יקרה!
אולי התרגלת וזה פשוט נראה לך נורמלי...
או, כמו חברה שלי, אם משהו נראה לך "זול מדי" כנראה שזה לא שווה

אולי פשוט התרגלנו שמשתינים עלינו ונקרא לזה גשם

אני גרתי 5 שנים בקליפורניה ואכלתי גם בסן פרניסיסקו,
ו200$ עבור זוג זה המון! (כל עוד לא מדובר במסעדה מכוכבת או משו)
לגבי הלחם, אני לא באה למסעדה להתמלא מלחם, טוב ככל שיהיה...
בוא..

מצד שני, לאור הברחות מוצרי גלם מחו"ל אני מבינה שגם למסעדן החיים לא קלים...

אלכוהול יקר, נכון, אבל במסעדה מהשורה הראשונה צפוי שנלווה את הארוחה לפחות בכוסית אחת של יין..לא נראה לי דרישה מוגזמת ששווה שחיטה בגללה
 

Gרר

New member
לא בהכרח היחידה

אכלנו שם פעם אחת. היה נחמד אבל לא מעבר ואת העיצוב של המקום לא אהבנו במיוחד התקרה בסיגנון של בית מלון...
 

החתולית

New member
מה שחושבים שפים רבים וטובים

שמביאים לארץ חומרי גלם במזוודות. במקרה זה, זה כמו להשתין מהמקפצה. הגזימו.
 

foofoo77

New member
לא שאני באה לסנגר עליו

אבל כשמוכרים לך קילו שרימפס קפוא ולא הכי איכותי ב 70₪ לקילו לפעמים זה גורם לך לחשוב שנית על מאיפה לקנות. מצד שני מעולם לא חשבתי להביא לבד במזוודה כשהייתי בחו״ל שרימפסים.
 

החתולית

New member
מסתבר שזה מנהג מוכר

של שפים ומסעדנים.

גם אני מביאה חומרי גלם מחו"ל, אבל לא בכמויות כאלה
 
במקרה של המשחק זה הפריע לי

כי זה נתן [תיאורטית] יתרון לקבוצה שלו. לא שזה עזר לו בסוף, אך ברמה העקרונית כולם היו צריכים לשחק במגרשים זהים.
 

chillip

New member
מה אנחנו חושבים לעצמנו?

שאנחנו מגבילים יבוא של מוצרי מזון בצורה כל כך דורסנית שאין ברירה.
צר לי, אבל הפעם אני מצדדת בשפים -
מדינה שבה חומרי גלם איכותיים מיובאים עולים המון או שאינם בנמצא בכלל בגלל מכסים ומגבלות יבוא שנקבעו מטעמים פוליטיים או דתיים
ופוגעים בסופו של דבר בכיס שלנו בתחרותיות וביכולת שלנו כלקוחות לבחור.

די למכסים ולמגבלות המופקעים על מוצרי מזון!
 

Geralt of Rivia

New member


הלוואי שעוד שפים ינסו להבריח חומרי גלם איכותיים, ושיצליחו. כולנו נרוויח מכך, בפה ובכיס.
 
למעלה