טוטו- היו שלום, ותודה על הניוקי

בהתחלה לא פרסמו את השמות

אבל לפי המיקום החשד העיקרי נחת עליהם.מבינה את הקושי ביבוא מוצרי מזון לישראל אבל לא התנהלות חכמה במיוחד.

Gרר

New member
מבחינה יחצנית לא בטוח שזה עובד נגדו

הברחות במכס לא נתפסות אצל ישראלים כמשהו שנושא עליו אות קלון... כך שמה שיישאר להרבה אנשים בראש זה שמושיק מנסה להביא למסעדה שלו חומר טוב מחו"ל. גם אם עוד שפים עושים את זה - תודעתית יהיו לא מעט שיגידו ואללא איזה גבר מביא למסעדה שלו את ה-BEST

mereng

New member
סליחה, אבל רימה אוליברה לא עושה את זה ?

מביאה למסעדה שלה חומרי גלם מיוחדים מחו"ל, ומתגאה בזה ? מה ההבדל ?

החתולית

New member
שאותה לא תפסו

כנראה גם עניין של כמויות

לא שאני יודעת מה רימה מביאה בדיוק אבל זה בטח לא 60 קילו ....

זה לא כל כך הרבה.

בכל מיקרה לא ברור מה הטעם כי איכות לא זה לא עקב שבירה מוחלטת של שרשרת קרוב.

ortolan

New member
מעניין למי יש אינטרס בהלשנה

אם זו לא הייתה תפיסה מקרית בגלל חוסר זהירות (כולם עם תיקים זהים לפי התיאור) חוץ מלמעט היבואנים המורשים של פירות ים ו/או כבדי אווז למסעדות היוקרה של ישראל. כמה כאלה יש בעצם?

pix37

New member
קשה לי להאמין שמדובר בהלשנה

אף אחד לא יודע מתי בדיוק הם חוזרים לארץ - ורוב עוסקי המזון בארץ חולקים את אותן בעיות ואת אותם פתרונות כך שלא נראה לי שמישהו יהיה טיפש / מרושע מספיק לכרות את הענף עליו כולם מתנדנדים

ortolan

New member
אני מניח שאתה צודק

מעניין מדוע משרד העציצים והבשר הקפוא לא עורך פשיטה משולבת עם אגף המכס על המסעדות הרלוונטיות - הלא המצב הנוכחי גרוע לכולם - אתה ומעת לעת אני אוכלים מוצרים שהתעכבו בטיסת אל על מרומא ב 35 מעלות ובאותו זמן אי אפשר או לכאורה לא כדאי להביא לישראל בשרים, גבינות, דגים ובכלל מוצרים שלא לצריכה המונית.

Gרר

New member
רימה אוליברה לא הגיעה עם זה

לעמוד הראשי בעיתון וזה כל ההבדל מבחינה יחצנית, ועכשיו בתודעה הציבורית הוא מביא לטוטו לא רק כוכבי מישליין אלא אפילו חומרי גלם בהתאם... לא נראה לי שהם כיוונו לזה אבל הפרסום הזה עושה להם רק טוב.

רימה יכולה להמשיך להתגאות באוזני החברים שלה אבל היא לא פרסונה ברמת חשיפה של פריים טיים בטלביזיה כך שגם אם יתפסו אותה עם 80 טון בשר בתיק היד יגיע לכל היותר למקומון של נחלת בניימין.

ואני לא מזלזל בחוסר פרסום - יש לי הרבה כבוד לשפים שעובדים בשקט ובלי פרסום, רק רציתי להמחיש את ההבדל.

foofoo77

New member
בישראל אין כזה דבר פרסום רע

עייןצערך אייל גולן למשל.

pix37

New member
משפט שגוי מאוד של יח"צנים

בכל מקום וגם בישראל יש פרסום רע ! שעושה נזקים עצומים.
הבעיה שכל אחד חושב שהוא מומחה בפרסום ואין שום דרך לפקח ולשלוט על זה חוץ מחשיפת השרלטנים.
את מכירה את התביעה נגד עינב גנד גלילי על שרותי הפרסום באינטרנט שהיא הבטיחה והנזקים שנגרמו.
את מכירה את הסיפור של היח"צנים הכושלים של וניה בחיפה אשר הביאו את שגיא כהן לשם עוד בתקופת ההרצה ואת הנזקים של הביקורת הקטלנית שהוא כתב.

גם דוגמת אייל גולן שכתבת אינה ממש נכונה - אייל איבד את מעמדו כזמר המוביל בישראל (נכון שהוא הוציא אח"כ אלבום זהב) אבל המכירות עדיין נמוכות מאלבומיו הקודמים, הוא איבד את תפקידו בלב הפריים טיים ואת תוכנית הסולו של בערוץ 24 והפרסום הזה גרם לו נזקים איומים.

קחי גם את הדוגמא של ירון ברלד, של סילבן שלום, של פואד ושל שאר המתמודדים לנשיאות.

פרסום הוא כלי מאוד מאוד מסוכן ועדיף לעשות בו שימוש באמצעות מקצוענים.

foofoo77

New member
בשביל זה אני לא עוסקת בפרסום

אייל גולן יחזור למקומו כי יש לנו זכרון קצר במיוחד ויש אנשים שבעיניהם זה לגיטימי שגבר בן 40 ישכב עם ילדה בת 14 ויגידו אני לא מבין מה הוא עשה רע?

salo22

New member
כתבתי בעבר "טרוניה" על עניין זה

בהקשר של רימה ודומיה, אבל ראוי לעשות אלף אלפי הבדלות בין מה שרימה מביאה למקרה הזה, למרות שהעיקרון ללא קשר לכמות, ממש לא לעניין לדעתי. רימה זרקה כמה שורשי ווסאבי או פלפלים מיובשים למזוודה או שתיים, במקרה הזה מדובר במאה קילו של חומרי גלם בעיתיים מאוד !

למעלה