טוליק מחפש חברה

Easy_Rider

New member
טוליק מחפש חברה

אומנם אני כותבת בשמו של איזי , אני אחותו DT . טוליק כבר כמעט שבוע אצלנו והוא מקסים ובהחלט התאקלם נהדר , אבל חשבתי שטוליק צריך חברה בגילו ( 3חודשים) בכדי להעביר רגעי אושר ביחד אשמח אם למישהו יש הצעות ? תודה

טל קר

New member
קודם כל זה רעיון מצוין!

קל מאוד מאוד מאוד מאוד (לצערי) למצוא גורי חתולים לאימוץ. החל מלוח העיר שמפרסם הרבה חתולים למסירה, דרך העמותות - לב לחי, העמותה למען החתול, צער בעלי חיים, SOS, המכלאות העירוניות, וכלה בבירור אצל וטרינרים. למשל לוטרינר שלי ידוע על גורים למסירה שמו דניאל - 052-211888 מבחינת הצלת חיים - הכי כדאי לקחת מהמכלאות העירוניות ומצער בעלי חיים כי שם מרדימים גורים וחתולים שלא מוצאים בית.

Easy_Rider

New member
טוליק יחפש

הייתי בעמותה למען החתול לפני שטוליק הגיע , אבל לצערי לא התחברתי באופן מלא לגורים שהיו שם . תודה על המקומות האחרים ואכן אני אחפש שם DT

**לילך**

New member
יש לי עוד מקורות

1. ** לוח חתולים לאימוץ ** הערה לגבי הלוח: בגלל שזה שרת חינמי בארה"ב ,אחרי 16:00 הוא לא תמיד עולה (כאשר האמריקאים ערים....) אז לא להתיאש לעשות רפרישש וזה עולה בסוף. 2. אני מכירה נערה בשם אלה שיש לה ארבעה גורים אפורים יפיפיים שנולדו לחתולת החצר שלה ,ועומדים להיגמל כל יום ,אלה הרגילה אותם לאנשים ,אם אתה רוצה אתה יכול לקפוץ לפתח תקווה לראות אותם ,תכתוב לי מייל עם טלפון ואני אעביר לאלה.

musmus

New member
הערה לגבי צער בעלי חיים

הארגון התל אביבי פרש אנו חבר בארגון הגג של הארגונים למען החיות ארגון "נוח", כי אינו עומד בדרישות של ארגון "נוח". שאר הארגונים כן חברים בארגון "נוח". יש לדעת שצער בעלי חיים בעיר אחת אינו קשור לצער בעלי חיים בעיר אחרת. ולכן אני חושב ששאר הארגונים הנקראים "צעב"ח" הם בסדר

**לילך**

New member
נדמה לי שצע"ח ת"א קשורים לנעמה אדלר

יש להם גישה שעדיף להרדים חתולי רחוב לא? נדמה לי שבפורומים לחיות לא תומכים בהם בגלל שהם מרדימים חתולים. תקנו אותי אם אני טועה.

musmus

New member
את צודקת ויש להם " cat נוע "

לאיסוף חתולים. ראו הוזהרתם

shilgiya

New member
תסתכלי למעלה- מישהי בשם ריקי מחפשת

בית לגורי חתולים. אולי תנסי אצלה. בהצלחה שלגיה

מאריאן

New member
והרי לך לינק להודעה:

לינק להודעה של מישהו שמחפש בית לחתולים אמממ... רציתי לנסות את הפונקציה החדשה של לשים קישור בגוף ההודעה, משום מה מהעמוד של מנהל הפורום אי אפשר

למעלה