טום התחתן |שוק|

loner in love

New member
טום התחתן |שוק|

Hearts will break today for fans of pop band McFly. Rumours speculating band member Tom Fletcher’s over night marriage are said to be true. The singer and songwriter has been dating girlfriend Giovanna since school, and the loved up couple have said to have tied to not at the infamous registry office where Charles and Camilla got married last weekend. This will come as a shock to the fans, as Fletcher had been denying rumours of getting married for a few more years. The ‘All About You’ singer is barely twenty years old, and fellow band members were shocked at the news yesterday. ‘There is some truth in the rumours.’ A spokesman for the band said yesterday. ‘Tom and Giovanna have known each other for almost ten years, and they are in love.’ The band have just come back from the states where they were shooting their debut Hollywood flick, staring Lindsay Lohan. Drummer Harry Judd apparently hooked up with the eighteen year old actress in March. The rumour mill has been working over time for McFly since Busted’s split in January, with possibilities of young McFly’s careers to be over soon. But the pop kings have only been in the limelight for a mere year and with a new album out in August. No official statement has yet been made, but just as the Spears-Fedeline rumours, it may take a few days for confirmation. I can hear the sound of teengirls crying already…

DesertRose7

New member
גם אני שמעתי על זה!

ברדיו בריטי..!! וגם חברה שלי מאנגליה אמרה לי על זה ואמרה שהיא ראתה אותו אומר את זה בחדשות שם!! המון מהון המון המון המון מזל טוב שיהיה לו!! הם ממש נראים מאוהבים והם כל כך חמודים ביחד
להקה לחתונה כנראה שהייתה להם..חיחי

may90

New member
WTF!?

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!! כולה בן 19!!!! שיהיה בריא!

MiChElLe182

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

עם זה נכון אז המון המון המון מזל"ט ושיהיה להם בהצלחה The ‘All About You’ singer.....הרג אותי

SurfeR Babe

New member
איך פתאום ?

זה ממש תקוע אבל הם ממש ממש חמודים ביחד ואני ממש שמחה בשבילו ! אבל יופי שהוא בחר זמן ממש לא קשור .. טוב נו .. שיהיו בריאים ..

just jenny

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

וואי זה קרה מהר!! טום לא נראה הטיפוס של חתונה חחחח בכל מקרה אני לא מאמינה לזה ב-100% אבל אם זה נכון [
] שיהיה לו המון המון מזל טוף!
ושרק יהיה מאושר כפרעליו!
.

sarahhh

New member
מזל טוב

הרבה הברבה מזל טוב
אני קצת בשוק זה היה ממש מהיר אבל שיהיה לו הרבה הרבה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifOMM!!

-תגובה מורחבת כשאחזור הביתה-

../images/Emo12.gifWTH???../images/Emo12.gif

OMG!
אם זה נכון שיהיה לו המון המון מזל טוף לשקסע!
הוא כ''כ צעיר אבל!
אבל העיקר שיהיה מאושר
אז שיהיה להם המון המו -

beyonce3

New member
אוקיי בנות...

אפשר להירגע...אני מודה שאפילו אני נפלתי בפח...אבל אחת הבנות בפורום הרשמי עבדה על כ-ו-ל-ם!כולל עלינו!טום מעולם לא התחתן,וגם לא הולך להתחתן בקרוב.....אז אפשר לחזור לנשום.....למרות שזה יכול להיות נחמד...אבל נראה שהוא עוד צעיר...והוא לא ה-ת-ח-ת-ן!!!

loner in love

New member
טוב, הגיע זמננו להתוודות

ידעתי שזו מתיחה כשכתבתי פה את ההודעה [לא נראה לכם מוזר שכתבתי כתבה שלמה בלי קישור ובלי ששחר תמחוק על זכויות יוצרים?!] אני וג'נע החלטנו למתוח אתכן אחרי שאנחנו בעצמנו נפלנו בפח, היו פה עוד כמה בנות שידעו שזו מתיחה ושיתפו איתנו פעולה חיחי

DesertRose7

New member
מי שהייתה מספיק חכמה ללכת לבדוק..

ולא להסתמך על כל דבר שאומרים.. (Zה מה שאני תמיד עושה) הייתה יודעת שזה לא אמיתי.. או סתם גם כאלה שקוראות בהייד.. מישהי שמה א תזה בהייד וגם היא חשבה שזה אמיתי.. אבל אז נכנסתי לרשמי וזאת שכתבה את זה כבר התדוואה.. ואז חן אמרה לי שהיא מעלה א תזה פה.. אז.. 1 באפריל מאוחר מאוד שמח לכם!

DesertRose7

New member
אז?!

סתם סתם.. את באמת רוצה להגיד לי שלא ראית שבעלתי את מה שהיא כתבה?! אמרתי לך שכתבתי את זה לפני שאמרת שאת רוצה לעבוד על תפוז!

loner in love

New member
מה הקשר

בגלל שגילית בהייד ביקשתי מאנשים שכותבים בהייד או סתם קוראים שלא יספרו לאנשים בתפוז

למעלה