לא גילינו
B B u T T £ r F l y New member 17/4/05 #22 חעחע זונות! ../images/Emo67.gif../images/Emo3.gif אתן רעות אתן!!! ביצ'ס שכמותכן!! חעחע אבל well done זונות
חעחע זונות! ../images/Emo67.gif../images/Emo3.gif אתן רעות אתן!!! ביצ'ס שכמותכן!! חעחע אבל well done זונות
J just jenny New member 17/4/05 #20 למה להרוס../images/Emo10.gif אוף רציתי למשוך עוד כמה זמן.. אז כל מי שנבהלה או לא, שתרגע כי זה לא נכון.. חח מה טום קשור לחתונה?! חח אני וחן עבדנו עליכן.. ובכלל כל מי שידעה חיחי GOT YA!!
למה להרוס../images/Emo10.gif אוף רציתי למשוך עוד כמה זמן.. אז כל מי שנבהלה או לא, שתרגע כי זה לא נכון.. חח מה טום קשור לחתונה?! חח אני וחן עבדנו עליכן.. ובכלל כל מי שידעה חיחי GOT YA!!
D DesertRose7 New member 17/4/05 #19 עזבי את המתיחה.. לא היה מצחיק הידיעה עצמה?! כשאני קראתי את זה בפעם הראשונה.. בהתחלה נורא נבהלתי מהשורה הראשונה.. הייתי בטוחה שזהו- הם מתפרקים וכשהמשכתי לקרוא פשוט נשפכתי מצחוק! עם כל הכבוד לשניהם וכל מה שבא עם זה - זה נורא הצחיק אותי!
עזבי את המתיחה.. לא היה מצחיק הידיעה עצמה?! כשאני קראתי את זה בפעם הראשונה.. בהתחלה נורא נבהלתי מהשורה הראשונה.. הייתי בטוחה שזהו- הם מתפרקים וכשהמשכתי לקרוא פשוט נשפכתי מצחוק! עם כל הכבוד לשניהם וכל מה שבא עם זה - זה נורא הצחיק אותי!
M M c F l y New member 17/4/05 #28 נענע בננע לא האמנתי מההתחלה..../images/Emo9.gif כי זה לא יכול לבוא בכזה בום.. לפני זה צכות לבוא מאות שמועות וזה ורק אז..
נענע בננע לא האמנתי מההתחלה..../images/Emo9.gif כי זה לא יכול לבוא בכזה בום.. לפני זה צכות לבוא מאות שמועות וזה ורק אז..
I inbal287 New member 18/4/05 #32 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo3.gif לא ממש קראתי את כל התוכן שקמתי והגבתי בבוקר כי לא היה לי זמן. קראתי רק את הכותרת - מזל... לא כ"כ האמנתי, בעצם, לא ממש התעסקתי בזה
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo3.gif לא ממש קראתי את כל התוכן שקמתי והגבתי בבוקר כי לא היה לי זמן. קראתי רק את הכותרת - מזל... לא כ"כ האמנתי, בעצם, לא ממש התעסקתי בזה