H Humm Noa New member 27/10/05 #46 מעניין איך.. מעניין איך הוא יראה עם שורשים בלונדינים תודה על התמונות
L LeeR4Ever New member 27/10/05 #39 אבל.. אבל בלונדי יותר שקסי לו הרבה הרבה יותר שקסי לו למרות שגם זה נחמד
I inbal287 New member 27/10/05 #41 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif לא נו אנחנו צריכים בלונדינית בלהקה . הוא צריך להישאר הכוסית הבלונדינית החום חביב לו, יקח לי זמן להתרגל :S
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif לא נו אנחנו צריכים בלונדינית בלהקה . הוא צריך להישאר הכוסית הבלונדינית החום חביב לו, יקח לי זמן להתרגל :S
• •ExtraordinarY GirL• New member 27/10/05 #45 !OMGGGGGGG../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo80.gif וואו זה כזה יפהההההההה זה כל כך כל כך כל כך יפה לוווווווו! וואוווווווווו שקסי בטירוףףףףףףףףףףףף! ממש אהבתי!
!OMGGGGGGG../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo80.gif וואו זה כזה יפהההההההה זה כל כך כל כך כל כך יפה לוווווווו! וואוווווווווו שקסי בטירוףףףףףףףףףףףף! ממש אהבתי!
H Hip Hop star New member 28/10/05 #47 גם דני צבע לבלונד../images/Emo3.gif אבל לא הצלחתי להעלות את התמונה......
H hadasrulez New member 28/10/05 #48 הוא לא צבע לבלונד ../images/Emo2.gif ראיתי שאיזה אחת כתבה בפורום הרשמי אבל זה היה סתם כדי שכולם יכנסו לאתר שלה לא נראה לי שהוא צבע לבלונד בכל אופן.. בלע זה יהיה זוועתי אם הוא יעשה את זה
הוא לא צבע לבלונד ../images/Emo2.gif ראיתי שאיזה אחת כתבה בפורום הרשמי אבל זה היה סתם כדי שכולם יכנסו לאתר שלה לא נראה לי שהוא צבע לבלונד בכל אופן.. בלע זה יהיה זוועתי אם הוא יעשה את זה
H Hip Hop star New member 28/10/05 #51 ../images/Emo45.gif כן,איך כולם קיללו אותה אבל פשוט התבלבלתי בין התמונות...זאת הייתה תמונה מפעם..כשהוא וטום רק הכירו
../images/Emo45.gif כן,איך כולם קיללו אותה אבל פשוט התבלבלתי בין התמונות...זאת הייתה תמונה מפעם..כשהוא וטום רק הכירו
D DesertRose7 New member 28/10/05 #52 תעלי אותה בכל מקרה כן גם אני ראיתי את ה"דני צבע לבלונד" וכמה שזה לא נכון..חח.. אבל התמונה המקורית של דני עם בלונד מאוד נדירה וכל פעם כמו טיפשה אני שוכת לשמור אותה. תעלי אותה כי יש לי הרגשה שהרבה לא ראו אותה. תודה|4Uֻ
תעלי אותה בכל מקרה כן גם אני ראיתי את ה"דני צבע לבלונד" וכמה שזה לא נכון..חח.. אבל התמונה המקורית של דני עם בלונד מאוד נדירה וכל פעם כמו טיפשה אני שוכת לשמור אותה. תעלי אותה כי יש לי הרגשה שהרבה לא ראו אותה. תודה|4Uֻ
H Hip Hop star New member 28/10/05 #53 מה שכחת להגיד?../images/Emo9.gif אגב..אני אנסה להעלות לקישור תכף.... תמיד כשאני מנסה להיכנס לאלבום שלי המחשב נתקע... גרעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
מה שכחת להגיד?../images/Emo9.gif אגב..אני אנסה להעלות לקישור תכף.... תמיד כשאני מנסה להיכנס לאלבום שלי המחשב נתקע... גרעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
M moran1991 New member 29/10/05 #57 תמונה *-* תנסי להעלות כמה שיותר מהר חייבתתתתת תמונהההה %^&*)*&^%$#@ אלהה תנסי שוב ;;
B B u T T £ r F l y New member 28/10/05 #50 זה נחמד.. אבל ממש ממש מוזר יקח זמן להתרגל O_0 זה נחמד, אבל הבלונד עדיף.
ש שירנוווווווווווש New member 29/10/05 #56 לא יודעת מה איתכן.... אבל אני אהבתייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!