טום צ'פלין הומו

טום צ'פלין הומו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

סתם
הוי זה היה מרושע! אבל מה הוא ממש נראה הומו פה
ולענייננו, איזה בלוג מטריף היה היום לרוב! איזה תמונות מהממות! איזה חתיך טום צ'פלין שם! הוא ממש נראה טוב! איזה יפה לו התספורת למה הוא לא עלה על זה שזה יפה לו לפני 3 שנים?! הביטו: http://keanemusic.com/news.php?action=get&id=2395&y=07&m=10 שיה! מחר מחר מחר מחר מחר!!! מחר אני רואה את קין!!!! יאי לי יאי לי יאי לי!!!! לא נוצרו המקשים שאני יכולה להקליד עליהם כדי לבטא את התרגשותי!!!!! מחרררררר!!!! יאו! אני לא מוכנה! אין לי שלט!!! לא תכננתי מספיק מסלולי הגעה אפשריים!!! לא הכנתי להם מתנה! איזה זוועה! איזה דכאון!!!! יואוו אני כבר לא מצליחה לישון כמו שצריך שבועיים

M a a y a n K

New member
../images/Emo2.gif

א-י-ז-ה כ-י-ף ל-ך-!-!-! זהו.
סתם, תהני!!!! שיהיה לך הכי כיף בעולם!!! (אני מגיבה לגיתית...סתם אין לי כוח לשרשר כמו שצריך...
)

תודה../images/Emo6.gif את מוזמנת לבוא אליי ללונדון ולצפות גם

בהופעה
ושרי- ביררנו את העניין עם הדת? (עכשיו גם לי מותר לשרשר עקום
)

M a a y a n K

New member
יש בעיה קטנה...

אני לא ממש יכולה לצאת מהארץ...אה וגם אין לי כסף...
כל אלה מתקשרים ביחד למילה אחת- צבא. אבל אני מאמינה שזה עוד יקרה יום אחד...

חשבתי שכל אלה מתקשרים למילה אחרת-

"קקי"
זה בהחלט יקרה, במיוחד בעקבות זה שהם יבואו לארץ

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifגית, תנשמי!

יואוווו! יואו! יואו! איזה כיף!! איך זה הגיע מהר....
והפעם חסר לך אם לא יהיו תמונות אחרי
לא נעזוב אותך!!! ואני חייבת לציין שאם לא הייתי רואה את ההודעה הזאת תחת השם משתמש שלך, הייתי חושבת שאת איזה פקאצה מתלהבת.... מה קורה לך?!?!?!?!
וטוב.... אני מודה... התספורת הזאת באמת מתאימה לטום
(ואני לגמרי לא אתפלא אם יתברר שטום הומו
)

בוא נראה אותך לא כותבת כמו פאקצה יום לפני

שתראי את קין!!! במיוחד אחרי קצת יותר מ8 חודשים שלא ראית אותם
אללי! אגב ביום שישי היה לי שנה לפעם הראשונה שראיתי את קין ושכחתי לפתוח שרשור
אבל זה מרגש!! שרי תקשיבי למופע באינטרנט ותנסי לשמוע אותי צורחת בעברית "טום תעשה לי ילד"
אגב!!!!! ביום שישי בערב אני שוב אוכלת איפה שטים היהודי יהיה
איזה שבוע
ואיזה כיף- כשההופעה תגמר אני לא אצטרך לחשוב וואי איזה באסה מתי אני שוב אראה את קין--- כי כבר יש לי כרטיסים להופעה ב28 בנובמבר!! :D ווהו! איך זה בתור פאקצה בשבילך, שרי?

יו לאקי בסטרד!!! ../images/Emo46.gif

אני אשמע את ההופעה (באיזה שעה קין אמורים לעלות, ד"א?) ואני אדמיין אותך צורחת, גם אם לא ישמעו את זה באמת
ואני אדמיין גם את טום עונה לך "אין בעיה, תפגשי אותי מאחורי הקלעים אחרי ההופעה"...

הנה התוכניה:

Keane - Curates in aid of WAR CHILD. Approximate stage times: Teddy Thompson 7.35pm, Findlay Brown 7.55pm, Guillemots 8.20pm, The Magic Numbers 8.50pm, Brendan Benson & Keane 9.15pm, Pet Shop Boys 9.35pm, Lily Allen and Keane 10.15pm, Keane 10.30pm. Under 14's to be accompanied by an adult and seated in the Circle 7pm-11pm

אוף אני כבר לא מתרגשת

קין הולכים להופיע רק חצי שעה בגלל כל האורחים ה**** האלה שהם היו חייבים לתקוע שם. אני רצינית- חצי שעה! זה כאילו 5-6 שירים. WTF. אין לי חשק לחיות.

גיתית!! זה לא בסדר!

ראיתי את הכותרת של ההודעה בעמוד של תפוז והלסת שלי נפלה למטה! אני כזה "אז זה נכון? איזה חאמוד" ואני עדיין בפרצוף של לא מאמין מוחלט. ואז נכנסתי שסתם.:) וכן!!!!!!! יוווווו אני מתרגשת בשבילך!!!!!! זה מוזר, כי אני לא אהיה שם
כאילו כל השבוע יצא שאיכשהו נזכרתי בזה.. וזה מוזר, אתמול יצא לבקסטריט הדיסק, שלשום בארץ ובבריטניה- ופחות התרגשתי!
(מה שכן שלאתי מהפורום (כפרעליה) אז היא פגשה אותם אתמול בורג'ין וניק נישק לה את היד- יווו כמה שמחתי, הלוואי עלי) טוב נעבור למשהו לא מרגש- תקני להם בוקסר!! של בובספוג, או סתם בוקסר חלק ותציירי על זה מגן דוד (זכויות שמורות לפורום בסב) ושלט אמממממממממ לאיזה כיוון את רוצה?

הדבר הכי קרוב שטום יעשה זה להקיא לי ילד

ואתמול אחרי האכזבה הראשונית של 30 דקות - החלטתי לו לעשות שלט. אח"כ גיליתי שהלוואי וזה היה 30 דקות!!! טום מת
אוף איזה אכזבה... אני פשוט באמת באמת מאוכזבת, יואו הלוואי הוא ירגיש טוב, אבל מה הסיכוים?! איזה באסה כמה חיכיתי לזה
והוא היה אמור לבצע עם בריאן מיי את אנדר פרשר!!

אני יודעת! סורי! זה היה מרושע! אבל התמונה

פשוט דרשה את זה ולא התאפקתי! חחחחחח בוקסר עם מגן דוד? זה לא חילול סמלים יהודיים?
במיוחד בהתחשב בקרבה שיהיה לזה לסממן מאוד מאוד לא יהודי!? והרגת אותי עם ה"אז זה נכון?"
מרושע גם קצת מצדך XD

למעלה