טום צ'פלין הומו

אוי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

במיוחד בהתחשב בקרבה שיהיה לזה לסממן מאוד מאוד לא יהודי!?"
חחחחחחח נכון, זה באמת חילול סמלים יהודיים אבל מה! למישהו יש רעיון יותר טוב?
(לא כי פשוט אלכס היה נוהג לשים בוקסרים מעל המכנסיים בהופעות.. כי המעריצים זורקים בוקסרים חח אז בגלל זה.. אבל הבוקסר שלנו לא הגיע לשום מקום. היא לא הצליחה להגיע לבמה.
) אז תכתבי על זה מה ששרי אמרה. ככה הוא לא יבין ואז יצטרך לשאול בהופעה

hagayx

New member
זה דווקא יכול היה להיות נחמד..

קין באירוויזיון..
אבל סתם, האמת שהכותרת קצת הלחיצה אותי..זה סתם היה הורס את הדימוי..

../images/Emo6.gif

הו גאד. אם קין יופיעו שם אי פעם (כמה שהיורו-טראש הזה משעשע) זה יהיה זוועת עולם

אוקיי עוד חדשות נוראיות (רמת ההתרגשות שלי

כבר שואפת לאפס מאופס) היום היתה ההופעה במנצ'טסר, ואמרו שהיה זוועה. טום ממש ממש חולה, והוא כמעט התעלף, לא עמד בכלל אלא רק היה כל הזמן ליד הפסנתר ובאיזהשהו שלב הוא הלך לומר משהו לריצ'רד (מענין למה לא לטים? הם כל כך מסוכסכים שזה לא ייאמן) וריצ'רד הלך ואמר משהו לטים, ואז טום שר את אה בד דרים, בקושי שרד אותו וכשנגמר השיר הוא פשוט ויתר והלך באמצע ההופעה והשאיר את הקהל כשחצי תאוותו בידו. בקיצור היה זוועה, זה הסיפור המלא על מה שקרה: http://bb01.sov.uk.vvhp.net/keane/phpBB2/viewtopic.php?t=45771 זה מה שחברים בפורום קין אומרים על מאורעות היום: חבל כמה יחסי ציבור הם עשו להופעות האלה- ראיונות במלא תחנות רדיו, פרסומות, מודעות, ראיון ב"סאן", כל הסינגל שיצא, ועכשיו לא תהיה לו הופעה נורמלית, ועוד ועוד- והכל עכשיו נדפק. אני לא בטוחה שהוא בכלל יטרח לעלות לבמה מחר אם מצבו כזה גרוע. (ושהם יצאו החוצה בכלל אין סיכוי.) זה נורא... פשוט דפק. אנשים תשמחו שלא קניתם כרטיס ללונדון בשביל זה... יש אנשים שיבואו מחר מקוריאה
רק חבל שכל ההופעה הזאת עולה לי איזה 40 פאונד לפחות וסתם..

מה? זה נורא!

רמת ההתרגשות שלי יורדת איתך
מה יש לו, שפעת? צינון? סתם חולה? כאילו לעזאזל, הבנאדם חולה, לא חשבתם לבטל את ההופעה ולקוות שיחלים להופעה שהרבה יותר חשובה של וורצ'ילד? כאילו שכל! למה הם כאלה מסוכסכים, טים וטום? מה הקטע שלהם? הם לא יכולים אחד עם השני ולא יכולים לא להיות ביחד. זוג נשוי. כאילו טים, טום חולה ואתה עדיין ברוגז איתו? הוא צריך תה! חלב עם דבש! אקמולי! טום תרגיש טוב, ותשלים עם טים, כי ריצ'רד לא ינשוף! (חחח הרמיוני:$)

והנה התגובה של טים:

Dear Christine, There's a fairly simple answer to your question. When we left the stage Richard and I were totally uncertain as to whether we would be able to come back on and play at least a couple more songs. We had even discussed the option of me singing a couple of the songs if Tom did have to pull out of performing. It was only when we were already off stage that we had to make a snap decision to stop completely and to ask Peter to round the evening off - an eventuality we had agreed beforehand. Once he was on stage and entertaining the crowd in his inimitable style, it would have been rude and unprofessional for me or Richard to interrupt. It was a incredibly difficult situation and one that had no easy solution. I understand your confusion and frustration, and can only say we're truly very sorry that we couldn't play our whole set. I'd also like to take the opportunity to thank you and everyone else for coming to the show tonight and supporting War Child. Lookling at the wider picture, it has been a momentous night. The ticket sales from tonight alone have raised an incredible amount of money - looks like about £50,000 - that will directly influence and improve the lives of children in Iraq. I hope that thought, and my attempt at explaining what went on, will offer some consolation. Thanks again, tim נחמד לראות גם את הצד שלו. לפני שקראתי את מה שהוא כתב, אני גם חשבתי כמוה, שזה באמת לא לעניין, אבל תמיד צריך לשמוע את שני הצצדים!
אוח, מסכן טום

כן.. הוא אחלה שהוא נכנס לכתוב!

וזה ממש ממש באסה, עכשיו קראתי עוד עדכונים, אמרו בXFM שפעמיים הוא ירד בין שיר לשיר כדי להקיא וגם בסוף ההופעה הזמינו לו אמבולנס! אני מאוד מאוד מאוכזבת, ממש באסה. בטוח יהיה גרוע, הבנאדם חצי מת אני בספק אם הוא יעלה בכלל. אני ממש מאוכזבת אין לי מילים....

../images/Emo2.gif גדול לא חשבתי על זה../images/Emo6.gif

ובזה מסתכמת כל תגובתך למאורעות הנוראיים שקרו אתמול?

אני מצטערת, פשוט אין לי זמן ../images/Emo10.gif

אני אפילו לא יודעת אם אוכל להקשיב להופעה
תקשיבו גם בשבילי!!

יאאא לפחות למשמרת רביעי ערב קרה משהו מעניין!!

כאילו בלונדון, אזור משהו, תחנה משהו:$ דייייי כזה כייף להם! טום באמבולנס! מקיא! חלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא כמו אצלנו, קללה!!!!!!!!! [אז מה עושים- הולכים במוצא"ש (אוי במוצא"ש יש מלא נסיעות) אוי, אין מצב שהוא יופיע נורמלי. הוא צריך להחלים! הוא לא היה צריך להופיע אתמול...

Pure M

New member
האאהאאאא!!! אמרתי לכםםםם!!!!

ידעתי שהוא הומו, הנה עכשיו אפילו גיתית מודה בזה!

למעלה