טומי מדבר

• פותח הנושא DC124
  • פורסם בתאריך

DC124

New member
טוב אני מניחה שכולכן ישנות אז תראו את זה

כבר בבוקר חחח בכל מקרה ניתוח קטנטן משלי קצת יותר הוקל לי אחרי ששמעתי אותו מדבר כי לי אישית ממש קשה לאהוב מישהו כשאני לא יודעת עליו כלום אני עדיין לא ממש מתה עליו אבל הוא חמוד כמו שחשבתי מההתחלה אני בטוחה שהוא סטרייט (כן למרות הקול שלו) אחרי שראיתי את זה הוא גם נראה ממש בעניין שלה (אררג איזה אומץ יש לבחורה הזאת) והבנאדם פשוט איזי מכל הבחינות..זורם כמו מים..מנשק כל מה שזז אז הוא משתלב מעולה בלהקה :)

mayarel

New member
היה איזה ראיון שאדם סיפר שטומי

אמר לו you can grab me you can do whatever you want ואדם עשה קול אחר שהוא דיבר, ועכשיו אפשר להבין שזה היה חיקוי מ-ע-ו-ל-ה של טומי
הוא ממש מדבר ככה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיזה מותק טומי כמה הוא מאוהב.. אמממ.. מפרגן לאדם

nini18

New member
מאיההההההההההה אין מצב שהוא לא הומו חחחחחחחחח

אם הוא נראה ככה , מתנהג ככה, נשמע ככה גם הצורה שהוא ממדבר חחחחחחחחחחחחחח משמע הוא כזה חחחחחחח פשוט אין מצב שלא חחחחחחחחחחחח. אוי חמודדדדד ברגע שהוא יגמל מהסמים הוא יהיה בעל מדהיםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא גם התאהב באדם ברינג אוף פייר איןןןןןן אני אומרת לך הבחור מאוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מתה עליו מתה על שניהם ביחד חחחח ד"א ויחסית לגודל שלו יש לו אצבעות ארוכות וכולכןם יודעות מה זה אומר
בקיצור הגבר המושלם לBB

mayarel

New member
../images/Emo6.gif לפי איך שהוא שקע בבחורה ההיא

הומו הוא לא
בי?

nini18

New member
הוא כן, הוא פשוט הומו בהכחשה חחחחחחחחח

אוי נו באמת הקול שלו והצורה שהוא מדבר אי אפשר לטעות חחחחחח.

nogigoosh

New member
אבל מי זאת הדבר הזה שהוא מנשק?!?!?!

ולמה הוא אומר עליה "future girlfriend"?!?! אני מקווה שהוא מכיר אותה..

DC124

New member
הוא לא מכיר אותה

אבל לפי מה שהבנתי הוא לקח את המספר טלפון שלה והם נפגשו יותר מאוחר בערב אז עכשיו הם מכירים :/ אררג הילד הולך לחגוג כשהטור יצא לדרך אני רואה את זה..כל מיני בנות ימרחו עליו למרות שלא נראה לי שזה מזיז לו
אבל זה מעצבן חח

mayarel

New member
טומ חמוד פרז אידיוט.סחטיין על האומץ של הבחורה

nini18

New member
חחחחח הוא כזה חמודדדד. למה את לא אוהבת אותו?

חחחחחחחחחחחחחחח

heart1soul

New member
חחחח אוי באמת סחטיין על האומץ

אבל אני מיום ליום יותר ויותר משתכנעת שיש משו בינו לבין אדם..חחח

nini18

New member
ברור שיששששששש חחחחחחחחחחחחחח

אבל הוא חמודדדדדד ואיזה אומץ צריך חחח הוא מסטול לגמרי והוא ממש סלאט חחחחחח כמו שאדם אוהב

nini18

New member
הוא אומר על BB שהוא ,THE BEST PEOPLE I EVER

MET IN MY LIFE אוי הוא כל כך אהבת חייו חחח אני רק אוהבת אותו יותר ויותר חחחחחחח הבעל המושלםםם

למעלה