חחחחחחחחחחחח כי עד עכשיו הוא ידע שהוא כזה . אני בטוחה שבקרוב הם יצאו חחחחחחחחחח
N nini18 New member 2/1/10 #15 חחחחחחחחחחחח כי עד עכשיו הוא ידע שהוא כזה . אני בטוחה שבקרוב הם יצאו חחחחחחחחחח
N nini18 New member 2/1/10 #9 רק נהנה? הוא המשיך את הנשיקה חחחחחחח אחרי שהיא הסתיימה והוא הסתובב הוא נתן עוד אחת חחחחחחחחחחחחח חמודדדדדדדדדד הוא מנסה בכוח לברוח מאהבת חייו
רק נהנה? הוא המשיך את הנשיקה חחחחחחח אחרי שהיא הסתיימה והוא הסתובב הוא נתן עוד אחת חחחחחחחחחחחחח חמודדדדדדדדדד הוא מנסה בכוח לברוח מאהבת חייו
ר ר ו ח ל י New member 2/1/10 #17 טוב מיום ליום אני אוהבת אותו יותר ואני לא אתפלא אם גם לאדם הוא מדביק נשיקות כאלה כל הזמן.
M mokasosex New member 2/1/10 #21 חחחחחחחחחחחח הבחור אוהב שאחרים יוזמים דייייייי מאיה הגיי ראדר שלך עוד לא זיהה אותו ?! אחרי הסרטון הזה, לא אכפת לי נשיקה או לא... הוא גיי !
חחחחחחחחחחחח הבחור אוהב שאחרים יוזמים דייייייי מאיה הגיי ראדר שלך עוד לא זיהה אותו ?! אחרי הסרטון הזה, לא אכפת לי נשיקה או לא... הוא גיי !
M mayarel New member 2/1/10 #28 אני כן חשבתי שהוא הומו.. עוד מהתמונה בטוויטר אבל אם הוא אומר שלא אז זהו מבחינתי יש לציין שהוא לא אמר שלא.
אני כן חשבתי שהוא הומו.. עוד מהתמונה בטוויטר אבל אם הוא אומר שלא אז זהו מבחינתי יש לציין שהוא לא אמר שלא.
N nini18 New member 2/1/10 #22 ../images/Emo240.gifתמונות של BB ממסיבת קריסמס אצלאליסן../images/Emo240.gif
M mokasosex New member 2/1/10 #31 אהההההההה יפיפהההההה *-* כלכך כיף לראות אותו מחיייייך באמת ומוקף באנשים אוהבייים !!!