טונה של ויליפוד הכניסה אותי לטריפ ושילשולים, 24 שעות להתאוששות

השמן מגביר את הטעם של הטונה. היחידים שאין להם טעם לוואי בטונה במים זה ויליפוד. ולטונה במים של סטארקיסט אין בכלל טעם.
למה אתה אוכל טונה בקופסא,עדיף הקפוא אפילו ששמים שם חומר לא בריא.

בקופסא זה למקלט/לפיקניק וכד'
 

רוב הזמן נח

Well-known member
למה אתה אוכל טונה בקופסא,עדיף הקפוא אפילו ששמים שם חומר לא בריא.

בקופסא זה למקלט/לפיקניק וכד'
ברור. בגלל זה אני בטוח שאני מבין מה זאת טונה טעימה.

כי כשאני מכין בתנור טונה קפואה אני רק מוסיף מלח. ואני אוכל אותה רבע נע ולפעמים אפילו חצי נע עם ממש אדום בפנים.

וזה טעים ולא מזכיר בכלל את הטעם הרע שיש לטונה בשמן.
 
ברור. בגלל זה אני בטוח שאני מבין מה זאת טונה טעימה.

כי כשאני מכין בתנור טונה קפואה אני רק מוסיף מלח. ואני אוכל אותה רבע נע ולפעמים אפילו חצי נע עם ממש אדום בפנים.

וזה טעים ולא מזכיר בכלל את הטעם הרע שיש לטונה בשמן.
אני מחמם בתנור או על מחבת ובלי כלום ושלא יהיה אדום(שונא את החי...).

פי 1000 יותר טעים מטונה במים.

דודה שלי קיבלה פריחה מטונה בקופסאות והפסיקה.

מי יודע אולי הסיבה היחידה שזה יותר טעים לי כי זה חם?
 
אני מחמם בתנור או על מחבת ובלי כלום ושלא יהיה אדום(שונא את החי...).

פי 1000 יותר טעים מטונה במים.

דודה שלי קיבלה פריחה מטונה בקופסאות והפסיקה.

מי יודע אולי הסיבה היחידה שזה יותר טעים לי כי זה חם?
לפעמים על מחבת אני מחמם בשמן קוקוס שלא ידבק לטפלון.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אני מחמם בתנור או על מחבת ובלי כלום ושלא יהיה אדום(שונא את החי...).

פי 1000 יותר טעים מטונה במים.

דודה שלי קיבלה פריחה מטונה בקופסאות והפסיקה.

מי יודע אולי הסיבה היחידה שזה יותר טעים לי כי זה חם?
אם אתה לא אוהב רבע נע או חצי נע, אז אתה לא הכי אוהב טונה. כי זה הכי טעים ככה. אתה ככה הכי טועם את הדג.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אני מאוד אוהב טונה,גם לא אוהב בשר נע.

ואוהב מאוד בשר(בקר).
גם בבשר בקר כנראה מי שאוהב רבע נע או חצי נע, אוהב בקר יותר. אבל בבקר נע יש בעיות בריאותיות.

מה הטעם לקנות טונה טריה קפואה אם מבשלים אותה לגמרי כמו שעושים בקופסאות השימורים?
כל הטעם בטונה הקפואה זה לאכול אותה עסיסית שהיא עדיין ורודה בפנים. ואפילו אדומה.
 
בבקר נע יש בעיות בריאותיות.
התכוונתי למידת העשיה שצולים אותו.
כל הטעם בטונה הקפואה זה לאכול אותה עסיסית שהיא עדיין ורודה בפנים. ואפילו אדומה.

מבחינה בריאותית אלוהים הסביר שמה שבשימורים הוא לא אותו דבר...

אבל שוב אני לא יודע!

אני אחמם טונה במים ואני אראה מה הטעם יחסית לטונה קפואה ואני אגיד לך.

אני זוכר שחיממתי קצת טונה של סטרקיסט שהיה להם עם הארוחה שלהם עם אורז וקצת ירקות

וזה היה פחות טעים.


אבל אולי בגלל שהיא הייתה מפורקת לגמרי.

אני אקנה את הויליפוד במים שאמרת ואחמם אותה.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
התכוונתי למידת העשיה שצולים אותו.


מבחינה בריאותית אלוהים הסביר שמה שבשימורים הוא לא אותו דבר...

אבל שוב אני לא יודע!

אני אחמם טונה במים ואני אראה מה הטעם יחסית לטונה קפואה ואני אגיד לך.

אני זוכר שחיממתי קצת טונה של סטרקיסט שהיה להם עם הארוחה שלהם עם אורז וקצת ירקות

וזה היה פחות טעים.


אבל אולי בגלל שהיא הייתה מפורקת לגמרי.

אני אקנה את הויליפוד במים שאמרת ואחמם אותה.
תקנה טונה קפואה, שים בתנור עד שזה נצלה אבל עדיין וורוד בפנים. ותאכל את זה.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב, אחרי שיש בקופסה טונה, כמה מקום נשאר שם לשמן. הטונה בסופו של דבר ספוגה בשמן צימחי, אבל האם בכמות שמצדיקה לעלות את המחיר בפי 2 ויותר?

ושמן זית בבקבוקים לא בטוח היום שמקבלים מוצר איכותי, למרות מה שכתוב על הבקבוק. אז מה הסיכוי שהשמן בפחית הטונה הוא איכותי?
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב, אחרי שיש בקופסה טונה, כמה מקום נשאר שם לשמן. הטונה בסופו של דבר ספוגה בשמן צימחי, אבל האם בכמות שמצדיקה לעלות את המחיר בפי 2 ויותר?

ושמן זית בבקבוקים לא בטוח היום שמקבלים מוצר איכותי, למרות מה שכתוב על הבקבוק. אז מה הסיכוי שהשמן בפחית הטונה הוא איכותי?
|למטה|
|למעלה|
 
למעלה