טוענים כי החוזה בין זיזיץ למכבי צפוי להחתם

eytanbet

New member
למה עצוב

ניראה איךהם משחקים נגד גלטא היום , שבוע הבא הלחץ יהיה עליהם

yanivya2

New member
כמובן... פרח לי מהראש

המשחק הראשון שלו יהיה נגד ירושלים...

eytanbet

New member
תפילה קטנה

שהניתוח של שון יצליח וב''ה יחלים ויחזור.

עמיקם10

New member
אם הפועל היו מחתימים את ז'יז'יץ'.הייתם נכנסים

לפאניקה. ואם כבר הפועל שימו לב מה קורה כששניים מהקולעים שלך נפצעים..ניהול גרוע למופת.
אבל מה איכפת לצהובים מהאדומים..לדרבי לא באתי כי ידעתי מה צפוי..30 הפרש..32..שיא גינס...

eytanbet

New member
איזה פניקה ואיזה בטיח

ראה את אשר כתבתי למטה הבחור גמור כבר 4 שנים!!!!

נמשל

New member
פיני אמר בחמישיות

שמכבי הייתה קרובה להחתים שחקן שהיה הופך אותה למועמדת לגיטימית לפיינל פור ושזה נפל על כסף.
מעניין מאד למי הוא התכוון.

מה זה משנה מי?

היו מספיק שמות שכל אחד מהם היה הופך אותנו למועמדת.
די ג'יי וייט ומוסקאלה לא מספיקים?
היה צריך כל כך מעט בשביל לתת את הפוש הכל כך משמעותי בעמדה הזו שזה פשוט עלוב.
יש לי אמונה מסוימת בזיזיץ' ואני שמח שזה לפחות הוא כי הבחור חכם ומזכיר את וויצ'יץ' , השאלה האמיתית היא מה נשאר לו בגוף, אני לא משלה את עצמי שהוא כמו בעונה ההיא באולימפיאקוס , אבל אם כבר החתמה בשקל תשעים - הוא החתמה סבירה ביחס לכסף.

אבל בשורה התחתונה , מישהו עוד צריך הוכחה למה שאני טוחן כבר 4 שנים? יכולה להיות הוכחה יותר גדולה?

eytanbet

New member
אולי איבי ,בצחוק

יש עד אין ספור הוכחות, בין תקציב שפוי ובין להיות קמצנים, על חשבון המנויים הם לא מצאו את שביל הזהב. הוסף לכך ביזבוזי כספים על סקאוטיג שטועה רוב הזמן על דריקס ועוד כמה אוכלי חינם, ויום אחד נהייה ,ישמור השם הפועל תל אביב

עמיקם10

New member
אפי אמר שאיבי כבר פעם שניה מבריז..

וזה החמיר אחרי הפציעה שלו. [אגב גם בלו פעם שניה במכבי.]
.אז מה קורה עם האיבי הזה -אולי משהו שמריח כמו מריחו...ה? בכל מקרה משהו מסריח !

eytanbet

New member
בדקתי לגבי זיזיץ

את נסיבות הפיטורים שלו ,אחרי גביע צרפת ב2011 המנהל דאז של וילרבן אלן ג'יל אמר' הבחור עובד עלינו בעינים וזרק אותו, מי שהחליף אותו היה...פופס מנסה שנתן עונה גדולה,אני מקווה שהוא לא בא למכבי על מנת לעבוד על האנשים בעיניים. אבל ביחד עם סטטיסתיקה מגוחכת ואופי זבל, זה לא ניראה טוב. אני מקווה שאני טועה ובעוד חודש אוכל את הכובע.

eytanbet

New member
דלני מיקי

אחלה שחקן אבל לא יציב אם הוא ביום טוב מכבי בצרות בשלון הוא שיחק2 במינכן הוא משחק 1 ??

מה הכוונה אופי זבל?

חוץ מזה , אני לא כל כך מהר סומך על דיבורים של צרפתים על אופי של אחרים.
נראה לי שהחברות שלו עם ניקולה , רק יכולה לעזור.
בוא נקווה לטוב ,הרי מהר מאד נראה מה יש לו לתת.

eytanbet

New member
אני מדבר

על אלין ג 'יל לשעבר שחקן בברק בקפטן ניבחרת צרפת( אתה צעיר מידי להכירו) אני מכיר אותו אישית, בחיים הוא לא היה מלכלך על שחקן וזה ליפני 4 שנים ,זיזץ צחק עליו בפנים . תיראה ממוצע נקודות בוילרבן 20 דקות במישחק 5 מדד יעילות 4 ,הרשה לי יקירי לפקפק ביכולות של התיי ר הזה.

תסלח לי אבל בהקשר של הפדרמנים

המילים תקציב שפוי הם רק שם קוד לספין .
תקציב שפוי זה להגיד שאנחנו שואפים , אבל לא נתפרע , אבל דגש על "שואפים" שזה אומר שיש מצבים שבהינתן הזדמנות כמו סגל שכן מתחבר , אתה עושה אקסטרה מאמץ.
אבל בעידן פדרמן , אין אפילו רמז לשאפתנות , כל ההתנהלות של תיקונים במהלך עונה (והאמת , שגם של בנית סגל) היא על כ מה עקרונות:
1- כל עוד ההוצאות הם במסגרת ההכנסות , ההתנהלות סבירה, אבל להוסיף שקל זה כבר ועדות חקירה ואלף חתימות , גם אם תהיה מרחק החתמה אחת מאליפות יורוליג, אולי בכלל לא "גם" אלא במיוחד אם תהיה במרחק החתמה אחת מאליפות יורוליג , כי אליפות יורוליג זה בונוסים לשחקנים.
2- החתמות שחקנים זה תמיד המינימום האפשרי הנדרש בשביל כיבוי שריפות , ואולי אפילו החתמות בכוונה ליצור קבוצה בינונית פלוס באופן תמידי, כזו שלא עושה בושות ביורוליג , אבל גם כזו שלא מכניסה אותנו לברוכים כלכליים עם אובר הישגיות כמו העפלות לפיינל פור שגורמות להנהלה הנוכחית לדעתי יותר כאב ראש מהדחה הירואית בהצלבה.
3- אם ההנהלה שלנו היתה שואפת באמת , אפילו במצב הנוכחי , היא היתה מקצצת באופרציה , בכל מיני אגפים מיותרים , במכבי חלק לא קטן מהתקציב הולך לכל מיני "סעיפים נלווים", ברמת התקציב של מכבי , תקציב השחקנים יכול וצריך להיות גבוה יותר בתןך התמהיל.
דבר נוסף , מי ששואף , מפיק לקחים כמו לא להחתים עוד אלף בינוניים כדי להתקע איתם ועם עוד חוזה שמשלמים לקבוצה אחרת את חלרו רק להיפטר מהשחקן, אבל מה שהם באמת עושים זה להמשיך להביא את אותם סוגי שחקנים שנכשלים , ומשתמשים בנסיון הרע דווקא כדי להמנע החתמה של שחקנים מוכחים בטענות כמו "תקציב שפוי" ו"מחיר גבוה לא מבטיח הצלחה" ועוד תירוצים שהם עלבון לאינטליגנציה , כי מה שהתירוצים האלה באמת אומרים זה להמנע מהצעדים שמכבי עושה תוך שימוש בתירוצים האלה.
כל הנ,ל צריכים להביא למסקנה אחת ברורה , והיא, שאת ההנהלה מענין יותר להעביר עוד עונה בלי להיאלץ לתרום לתקציב (גם אם תרומה חד פעמית אבל משמעותית הופכת את הקבוצה הנוכחית להתחלה של שושלת חדשה ולא לעוד סגל שממנו יפשיטו לנו בפינצטה את הכמה שחקנים הסבירים וניאלץ לבנות קבוצה חדשה) ובלי לעצבן יותר מדי את האוהדים כי זה מה שהכי מפחיד אותם.

החתמת זיז'יץ' - עוד לבנה בחומה

חברים, למרבה הצער, אנחנו רואים בשידור חי אעוד שטות של האימפריה. זה עצוב לראות את זה ב LIVE ואנחנו חסרי אונים. (90 % מהטוקבקים היו נגד השטות הזו - SO WHAT?)
איך ממשכים לשקוע ולהביא שחקן גמור ומוגבל להחליף את הסנטר הראשון של מכבי שנפצע (האמת כבר פצוע כמה חודשים למעשה, ובמחלקת הסקאוטינג עושים שביתה קזחית וזה הכי טוב שהם מסוגלים)
להזכירכם, בפתיחת העונה אמרו לנו ששון הוא הסנטר המוביל, סופו ייתן גיבוי ל 15 דקות וטיוס יחזק בליגה פה ושם. עכשיו פתאום טיוס הוא הסנטר הראשון שלנו באירופה, וסופו והקרסול בגיבוי, וזיז'יץ' ? פתאום הביאו סנטר שלישי לא ברור מה תפקידו. לא הביאו סנטר מוביל לחמישייה במקום שון, ואפילו לא הביאו 4 נורמלי כדאי לסתום את החור השני בקבוצה. הביאו איזה חבר מועדון שימלא את הגופייה הריקה ובעיקר לא יפריע.

ומה היתרון הגדול של הזיזיץ הזה, על פי הסנדק הראשי (האובייקטיבי) וויציץ' ? "הוא לא מחפש להיות כוכב"! וואו איזה יופי. אדיר. רק חבל שכל מכבי מלאה בשחקנים שלא מחפשים להיות כוכבים (וגם לא מוצאים) אז זיזיץ טריפו לא מחפש, ואינגלס לא מחפש, וסמית' לא מחפש, וטיוס לא מחפש, ורייס מקוצץ ומחפש ולא מוצא, והיקמן לא מחפש ויוגב לא מחפש, ועוד ועוד. קבוצת קולג' בלי ניצוץ.
אה, והוא גם בחור טוב בחדר הלבשה - עוד תכונה נדירה של סנטר קילר מוביל ביורוליג. (הוא מקפל מגבות פלס)
ככה זה שכולם כל כך נחמדים וצנועים וחברים טובים, הכל נחמד. יותר מדי נחמד. ככה לא ממשכים שושלת. ככה מפרקים אותה.

מה שהכי מעצבן זה שעדיין הכל פתוח העונה ומכבי מביאה תוצאות יפות עד עכשיו. מילא העונה היתה גמורה, אני מבין, אבל יש עוד סיכוי לעשות משהו, ומה אנחנו מקבלים? איזה זיזיץ מקזחסטן. בוראט לא היה עושה את זה יותר טוב. (אגב אם כבר קזחסטן, למה לא את קלאתיס המצוין?)

לא רוצים לראות את מזרחי בנאום ציוני, לפני משחק ליגה עלוב נגד הפועל ת"א, שיש לה תקציב של אוהדים ב 23 דולר.(היה צריך לדבר ככה לפני ריאל) אנחנו היינו רוצים להגיד למזרחי היקר (באמת) את הדברים האלה בעקבות החתמת עוד שחקן אפור לאוסף:

שמעון, עכשיו זה הזמן לנקמה, נקמה טובה, אני מקווה שתחתימו שחקן מצויין, אם תמצאו שחקן בעשרת אלפים דולר לחודש, תנסו למצוא שחקן ב 20 אלף דולר, אם אתם מוצאים ב-20 אלף, תנסו לגמור את זה ב-30 אלף דולר לחודש. אנחנו חייבים לצאת מהעונה הזו עם ניצחון גדול, ניצחון ענק, ועכשיו זה הזמן לחשוב על הכבוד שלכם ועל היושרה

למעלה