היי שוקולית
בכלל לאכול אותו מוצר כל יום לא טוב מבחינה תזונתית, ולא משנה מה המוצר. הגוף צריך לקבל מגוון מינרלים וויטמינים, ואין שום מוצר שיש בו הכל בצורה מושלמת. אישית אני מעדיפה סייטן, המרקם שלו שונה מאוד משל טופו וקרניבורים להוטים העידו שי שלו מרקם זהה לעוף. מסייטן ניתן ךעשות מטעמים רבים, אני קונה בד"כ את כמו עוף או משהו בסגנון של טבע דלי, ועושה מזה מגוון דברים. אחד הדברים האהובים עליי הו אלקחת מתכון של עוף באננס, ולעשות אחד לאחד כמו בספר הבישולהוותיק, רק שבמקום קוביות עוף אני מכניסה קוביות סייטן. הנה לך דרך גם לגוון בטעם וגם בערכים תזונתיים. אגב, יש לי מתכון שאני אוהבת לטופו, קראתי לו סלט טביוני, שאכן זה סלט טבעוני בסגנון יווני. הירקות זה הדברים הרגילים: חסב, עגבניות, מלפפון, בצל, וכל המ שאת אוהבת. ועכשיו לגבי הטופו: יום קודם אני מכינה לי מרינדה שמוכבת משמן זית, קצת מיץ לימון, מלח, שום, פלפל שחור והרבה הרבה זעתר. מכניסה אל תוך המרינדה קוביות טופו, ומדיי פעם מערבבת. עדיף באמת שזה יישב ברוטב זמן רב. למחרת אני מכינה את הסלט, ואז ניגשת למלאכת הטופו. מניחה מחבת טפלון על האש, וכשהיא מתחממת דייה אני מכניסה את קוביות הטופו (אין צורך להוסיף עוד שמן), ומטגנת מכל הכיוונים. מהמרינדה שנשארה אני מכינעוד רוטב (תלוי כמה נשאר), מוסיפה עוד שמן זית, עוד לימון, אולי קצת מים כדי לדלל ולחסוך בקלוריות, זעתר, מלח וכו'.