תתייעצי עם דיאטנית ../images/Emo13.gif
היי אני חדשה כאן
לי דיאטנית המליצה לאכול כל יום טופו עם ירקות מבושלים, כארוחת ערב. לא הגבילה כמות. לגבי הכנת טופו, אני גיליתי שהכי טעים לי לחתוך את הטופו לקוביות, בדרך כלל אני מכינה כך חצי מהגוש טופו. כף שמן זית (אפשר גם פחות) שן או שתיים של שום, אפשר גם בצל, לי זה קצת פחות טעים. אחרי שאני מטגנת מעט את השום, אני מוסיפה את קוביות הטופו, מטגנת תוך ערבוב ואז.. מוסיפה תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כמון, ג'ינג'ר, כורכום, ובקיצור כל מה שיש לי בארון, נותנת להכל להתערבב כמה דקות. ו.. ישר לסלט ירקות! אם אני מכינה כתבשיל, אז ההתחלה אותו הדבר, מטגנת בצל ושום, מוסיפה קוביות טופו - הטיגון הקצת סוגר את הטופו, וכך הוא פחות מתמלא נוזלים בזמן הבישול, מוסיפה לקט ירקות קפואים, לפעמים מוסיפה רסק עגניות. תבלינים וכו'.. לגבי טיגון - מותר לי להוסיף לסלט כף שמן זית, מבחינתי אני משתמשת בשמן זית קצת אחרת.. ועוד משהו, תנסי חברות שונות, אני ניסיתי שתיים בסך הכל, וכבר גילתי שסוג אחד טעים לי יותר מהשני.