טופיק חמוד...

Prophet Of God

New member
טופיק חמוד...

כל אחד מסביר מה הניק שלו ולמה הוא בחר בו... אני אחכ :p

הממ

כשרק נרשמתי לתפוז היה לי כינוי מאוד מפגר סתם כי לא מצאתי כינוי באותו רגע, ואחרי כמה זמן רציתי להחליף אז ניסיתי למצוא שמות אקראיים ומוזרים וסתם עלה לי בראש אטומיק בייגל 0.0 אין לזה משמעות XD אלא אם אתם מצליחים למצוא איזו משמעות עמוקה או קסומה או מעניינת מאחורי בייגלה אטומי...
(לא היה כבר דבר כזה בפורום?)

mary06

New member
שלי מרתק..

התרגלתי שמכנים אותי "מרי" שזה עיוות של השם שלי-מריאנה +נרשמתי ב06' ובתפוז כבר הייתה mary כלשהי אז הוספתי תמספר..כינוי חזק אה? לפחות ככה תלמדו לקרוא לי מרי

Eagleheart

New member
שלי

כשחשבתי על כינוי לא היה לי אחד . באותו זמן שמעתי שיר של Beseech אגב להקה ממש טובה (מטאל גותי
) ממלץ למי שלא מכיר. וזהו . היו עוד אפשריות לכינוי , אבל את זה הכי אהבתי , והעובדה שאני אוהב עופות דורסים דחפה אותי לבחור בכינוי הזה.

LadySilkworm

New member
בהחלט..

השיר הראשון ששמעתי היה האמת הקליפ שלהם האחרון שלהם.. חבל שהם התפרקו :'(

נמנמנ..

על שם השיר Brown Eyed Girl של וואן מוריסון.אני מאוד אוהבת השיר הזה.
גם יש לי עיניים חומות,אז זה התאים לי בתור כינוי:]

Super Alonit

New member
זה מתאים גם לי../images/Emo3.gif

וגם לעוד המון אחרות...
רגע, בגלל זה המספר ליד? שידעו שאת הראשונה?

אבל...

לא כולן אוהבות את השיר הזה
והמספר ליד בגלל שזה אמר לי שהכינוי תפוס,ואחת מהאפשרויות הייתה להוסיף 1,אז פשוט הוספתי

Liquid Dreams

New member
זה שיר../images/Emo3.gif

שכשנרשמתי אהבתי והיום אנלא סובלתD: אבל למה להחליף, הוא מספיק בסדר++ חוץ מזה שקרן חתמה לי הקדשה אישית שקשורה אליו
ואנשים קוראים לי ליקוויד וחללומות נוזליים0.0

זה היה פעם הכינוי שלי בICQ (ואז הוא

תורגם ל'החבוב האגדי'.. בכל מקרה זה היה כזה קטע בשיעור אנגלית, אחרי שראיתי 'אחי איפה האוטו שלי', וכל הזמן אמרתי DUDE בקטע, והמורה צעקה עלי בשמץ של פטריוטיות בריטיות 'stop saying that word, it's not like LAD! it's not a legendary word!', ודברים התגלגלו מזה והתוצאה לפניכם.

אממ

שלי לא כזה עמוק... חברה שלי קוראת לי כל הזמן לילי ואני מכורה לסונטה ארקטיקה... אני שוקלת להחליף את הכינוי אבל אין לי למה לשנות אותו...

The Cat Woman

New member
אשת החתול ../images/Emo54.gif

פעם הייתי ממש פמיניסטית, היום אני פחות... ואשת החתול היא גיבורת העל היחידה, אז ממש אהבתי אותה (אני אוהבת אותה עד היום)- תמיד אמרתי שהיא שוברת לבבות ועושה מה שבא לה כל הזמן- היא עושה מה שטוב בשבילה, אינטרסנטית כזאת... מתעניינת רק בעצמה, עצמאית...
ואני גם אוהבת חתולים
אז זהו... זה הסיפור מאחורי הניקניים...

The Cat Woman

New member
מי? וונדר וומן? ../images/Emo5.gif

יש הרבה כונפות... רק אשת החתול היא אחל'ה גיבורת על!

לא לא וונדר וומן.

אבל יש מלא גיבורות מגניבות.למשל:כל הגיבורות מאקס מן:(במיוחד ג'ין גריי.אבל ג'ין גריי מהקומיקסים,לא מהסרטים),יש את סקרלט וויץ' שהיא גם מגניבה,סופר גירל,בטאגירל,ספיידר וומן,דה אינוויזיבל וומן מפאנטאסטיק פור,וויץ' בלייד,שי- האלק ואני יכולה להמשיך עם הרשימה.

רובן סתם זיופים

כלומר, מה זה ספיידר-וומן? נראה כמו איזה פרס ניחומים לפמניסטיות זועמות ]: אבל בכל מקרה תמיד אפשר להתנחם במכושפות שזו אחלה סדרה והנשים שולטות שם

למעלה