טופיק חמוד...

מממ לא בהכרח.

אז כן-כל הסופר וומן,ספיידר וומן למינהן אולי כן,אבל האחרות ממש לא.אולי אם תקראי את הקומיקסים תראי שזה לא בדיוק ככה.

The Cat Woman

New member
אבל אבלללל

באקס-מן זה לא ממש גיבורי על, זה צבא של מוטנטים... וכל השאר שהזכרת- הן לא ייחודיות! נגיד סופר-גירל, בט-גירל, ספיידר-וומן... יש כבר גברים כאלה, זו סתם אפליה מתקנת. מארבעת המופלאים זה לא נחשב ממש כי היא חלק מארבעה, אין לה איזה סדרה משל עצמה. וונדר-וומן סתם שמה טיטול והיא בכלל מעפנה. בקיצור, רק אשת החתול היא ה-גיבורת על! יש לה קומיקס משלה! והיא נורא סקסית

מממ לפני שהיה לה קומיקס משלה

היא הייתה חלק מבאטמן
ובאקס מן זו קבוצה של גיבורי על.לגיבורות העל שם יש תפקיד לא פחות מזה של הגיבורים. למה דה אינוויזיבל וומן לא נחשבת?בגלל שהיא חלק מקבוצה?יש לה חלק לא קטן בקבוצה הזו. אה ויש הרבה גיבורות על עצמאיות.למשל וויץ' בלייד שהזכרתי למעלה.

The Cat Woman

New member
עובדה שהיא לא מוכרת מי יודע מה...

אז עדיין אשת החתול לוקחת. סורי.

danduuu

New member
גיבורה שאוהבת לאכול המון עוגות,

ואז כשמתקיפים אותה היא מקיאה עליהם הכל
סתם נו, אבל את הגיבורה הכי כוסית והכי טובה שיש

Super Alonit

New member
וואו, עלית על הנשק הסודי שלי

אפילו אני לא חשבתי על זה.... :] ואני לא, אבל את כזאת קוקית

FeLL67

New member
סקאלייייייייייי ../images/Emo99.gif

חח, תיקים באפלה. מבחינתי היא ה-אשה. אךךךךךךך כמה שאני מאוהבת בה.

Super Alonit

New member
נו, אני אעתיק מלמטה...

עניתי על זה בסקילה השבועית שלי. כשהייתי בכיתה ח' בדרך באוטובוס לבי"ס עברנו ליד 'סופר אלונית' (נו, אלה שמוכרים מזון) בנס ציונה וחברה שלי ראתה את זה וקראה לי סופר אלונית. זהו, מאז זה נתפס וכל מיני אנשים התחילו לקרוא לי ככה. אבל כבר שיניתי את המשמעות ועכשיו זה סופר אלונית סטייל סופרמן, כלומר שאני גיבורת על ולא סוג של מכולת, כי זה לא מגניב בכלל.

ש נ י1

New member
הסיפור שלי מרתק מידיי../images/Emo3.gif

ומסובך מידיי..... אתם לא תבינו

dralan

New member
אני

כשנרשמתי לתפוז זה היה בשביל פורום רומח הדרקון ולא היה לי שם בראש אז בחרתי קיצור של השם dragon lance

LadySilkworm

New member
אמ..

שפתחתי שנה שעברה דף בדיוואנט ארט, דיברתי עם מישהי ולא ידעתי איזה כינוי לבחור, אז ביקשתי ממנה עזרה והיא נתנה לי את הכינוי הזה. P: היא הסבירה לי מה זה אבל אני לא זוכרת מה זה.. P: בכל מקרה שנרשמתי לתפוז אז חיפשתי כינוי ואימצתי את זה אבל עכשיו כבר נמאס P:

למעלה