טופיק ספרים

Silver Fox

New member
טופיק ספרים../images/Emo70.gif

צץ לי הרעיון הזה מפני שכתבתי על ספר 18 בטופיק שלי למטה... אז ככה זה בטופיק ספרים - כל מי שרוצה לספר על ספר חדש שהוא קנה, על ספר שכבר יש לו, על מה שהוא גילה באיזה ספר ועל מה שיקרה בספרים הבאים - לשרשר כאן.

Silver Fox

New member
והנה מה שכתבתי למטה:

קניתי סוף סוף את ספר 18, הללויה לעולם... ההתחלה מה זה קורעת! אקס עובד בפינוי שולחנות ובכדי "לפנות" הוא מתחיל לזלול את כל האוכל... ואז הוא מקיא, כמובן, אחרי שאכל שתים עשרה לחמניות קינמון. גם הסוף קורע... אקס מנסה לצחוק לבדיחה של מרקו, הוא אומר "חה-חה-חה-חה-חה" וכולם מסתכלים עליו ואומרים שזה נורא מפחיד... ואז הוא מנסה להמציא בדיחה ומרקו מזועזע, אבל מסתבר שזאת בדיחה שג´ייק המציא... גיליתי גם עוד שני דברים: א. אפשר לרכוש דרך הדם ב. לא נדבקים במחלות של הנרכש בזמן תהליך הרכישה!

Silver Fox

New member
א´ זה לא מדויק...

ליתר דיוק - הם רוצים להשתנות ליתושים, לעקוץ מישהו, ואז כשהם ישתנו בחזרה - יהיה להם בגוף את הדם שלו והם יוכלו להשתנות אליו. אז תגידו לי, זה נקרא שהם רוכשים אותו בגוף של חיה
או שזה משהו אחר

lorien

New member
אויש

מגניב! יש לך את כל הסדרה? לגבי א´, אז....לוידעת..

lorien

New member
ובקשר לספרים

אז אני אוהבת צוענים(...) ולקחתי ספר שקוראים לו ´נקמת הצועני´ והוא מזה גרוע! אל תקראו אותו! יאק!

Silver Fox

New member
אני לא כועסת אבל יכולת לכתוב את זה

בשרשור האוף טופיק שאת עצמך פתחת... מילא, לא נורא.

lorien

New member
אולי אני

ממש אבל ממש קשה- אבל אני לא קולטת מה זה משנה איפה אני כותבת?! זה קשןר לטופיק! אני באמת לא מבינה....

ראיתי שהוא תורגם לפני../images/Emo188.gif

איזה שבוע, אבל אני נאלצת לחכות ולקנות אותו בסוף החודש... יש לי יומולדת ב 28 (אהמאהמ), אז אימא שלי אמרה לי שהיא תקנה לי אותו כמתנה (לא רק!!). נה לכם!!
(או לפחות לכל מי שלא קונה אותו...)

מ.ש.ט

New member
לילך...

קבלי מכות על החתימה!!!!!! רייסטלין רק שלי!!!!!!!!!!!! רק שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Axvenom

New member
וחוצמזה

אקסימילי אוהב רק אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Silver Fox

New member
אקסימילי אוהב אותך?../images/Emo6.gif

שניכם בנים במקרה שלא שמת לב... חוצמזה אני נישאתי לפני כמה ימים להם ואני לא מתחלקת!!!!!!!!!

Axvenom

New member
אני ואקסימילי זוג משמיים

ואף אחד לא ינסה להפריד בין שנינו

lorien

New member
רק רציתי

לומר שךקחתי את ´הצד האחר:ארץ האבדון´ (השני בסדרה) מהספרייה! ונורא התרגשתי ורציתי לחלוק! למי שלא יודע ´הצד האחר´ הוא של אפלגייט

Nagini Potter

New member
כן, #18 זה ספר קורע!!! ../images/Emo182.gif

איך שבהתחלה אקס מתחיל כרגיל להיות כזה סנוב ומספר כמה שהוא יכול להתנהג בדיוק כמו בנאדם כשהוא צריך, ואני כבר מתחילה להתעצבן עליו כי אני שונאת סנובים, ואז הוא עושה את כל הסיפור עם העוגיות קינמון והוא כזה טיפשון חמודון שאי אפשר להמשיך לכעוס עליו!!
איזה מאמי לי זה לא יקרה Nagini Potter
STOP ANIMAL EXPERIMENTS (use lawyers)​

למעלה