טופיק ספרים

מ.ש.ט

New member
יעלוש?

אולי בפרק החדש של נגיני סוף סוף *לוקחת נשימה עמוקה* *צורחת*: תגרמי לנגיני להירשם? *נרגעת* לא אכפת לי שזה יהיה על איחור... אבל אין בן אדם מושלם כל כך... ואני יודעת שהיא לא בת אדם וכו´ וכו´... אבל היא בסך הכל ילדה... אני יודעת שלא רגילה וכו´ וכו´ וכו´... אבל תגרמי לה להירשם רק פעם אחת... בבקשה... מצידי שזה יהיה בגלל מטרות נעלות כמו להציל את העולם או משהו כזה...

Visser Three

New member
ואל תשכחי

שימי את זה בפורום כי מאז שנהרס לי המחשב אין לי אופיס

Nagini Potter

New member
נגיני? להירשם?? never!!../images/Emo182.gif

*מזועזעת* נגיני היא מהטיפוסים שיעשו הכל בשביל שיעלו להם את הציון מתשעים ושמונה למאה (היי, בעצם... גם אני הייתי עושה די הרבה כדי להעלות מתשעים ושמונה למאה.. המ...) וחוץ מזה, זה לא כזאת מושלמוּת תבל לא להירשם.... עד כמה שידוע לי, כל הבנות בכיתה שלי לא נרשמו בחיים שלהן (חוץ מאחת, אבל היא נרשמה רק איזה פעם אחת או פעמיים)... זה לא עד כדי כך קשה... אבל אולי אני אעשה בכל זאת שהיא תירשם או שאיזה מורה יחטוף עליה קריז, רק בשביל הקטע.. אבל מה שהיא תעשה שיעצבן אותו, היא תעשה את זה למטרה נעלה!! המ! *מרימה את האף* לי זה לא יקרה Nagini Potter "אחרי המוות הראשון אין עוד אחד." -דילן תומאס

מ.ש.ט

New member
אוף...

ולי יש 10 איחורים עם עוד איחור אחד מעיפים אותי הבייתה ליום... ומשעים אותי ליום בגלל שנתתי לילד אחד בעיטה במקום הכי רגיש אצל הבנים כי חטפתי קריז על זה שהוא שבר לי את המשקפיים!

Visser Three

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

מסכן הילד... אני מזדהה איתו... חוצמזה שמקפיים לא שוות כמו

למעלה