טופיק
|מיוחדת|

Charmed 4ever.

New member
טופיק ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

השאלה הקטנטנה והכי חשובה לדעתי מבחינת הצופים: אם הייתה לכם האפשרות לגלוש לעולמות אחרים, האם הייתם גולשים? תשובה שלי תבוא מאוחר יותר.

שאלה קשה...

אבל נראה לי שכן, אני קצת שונא את העולם הזה, וזה יהיה נחמד לנסות עולמות שונים

King Of Kromags

New member
תשובה שלי:

זה תלוי. אם השאלה היא האם הייתי רוצה לגלוש מהעולם הזה, אני מניח שלא. לא הייתי רוצה להפרד מהמשפחה, החברים (והפורומים של תפוז
). נכון, בעולם שלנו יש הרבה מאוד חסרונות, גדולים מאוד, שאנו נאלצים להתמודד איתם יום-יום. אבל אני מעדיף להשאר ולהתמודד איתן, מאשר להקלע לעולם אחר עם בעיות ו/או סכנות גדולות יותר. אחרי חמש עונות, למדנו שאין עולם מושלם. ד"א, זה הודגש הכי טוב בפרק "התהום". אם השאלה אם בכלל הייתי מוכן לגלוש, לא משנה מאיזה עולם - התשובה היא תלוי. אני מניח שאם הייתי במצב של הכפילה של מגי (שהפכה לטייסת קרב בעונה 4) למשל, הייתי גולש עוד לפני שהיו מציעים לי. אם הייתי סתם מישהו בעולם שהוצג לנו בפרק "התהום"- לא הייתי גולש. מה רע לי בעולם שכולו טוב? [חוץ מזה שאולי אני אהיה הנבחר, ואכנס להקפאה]. לסיכום, העמדה שלי היא הכל תלוי. זה תלוי במצב (הנפשי ו/או הפיסי) שלי, באיזה עולם אני חי, והאם אני גולש לבד או עם עוד אנשים. אם נבחר עולם מסויים, אז אני אוכל להגיד אם הייתי גולש ממנו או לא. אבל מהעולם הזה שלנו- אין סיכוי שהייתי עוזב, לפחות לא מרצון.

Charmed 4ever.

New member
תשובה שלי ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אוקיי, אני מניחה שהייתי גולשת רק אם היו מבטיחים לי שאני אוכל לחזור הביתה בכל רגע שאני רוצה, בלי כל הסיבוכים שבדרך ובלי ה-להתקע 20 שנה בעולם אם לא קופצים בזמן.

PorkchoP

New member
27* + תשובה שלי

כצפוי מאחד שצופה בסדרה, גם אני חשבתי על לגלוש בין מימדים שונים. התשובה שלי כמעט זהה לשל ניצן. כיום, לא הייתי גולש. אולי בעוד כמה שנים טובות, כשאני אהיה יותר עצמאי, יותר בוגר ועם יותר נסיון בחיים. אז אני אוכל לאמר, שאם יש לי את הקואורדינטות של הארץ הזה ואני אוכל להפעיל ידנית את חור התולעת מתי שאני רוצה, אני אגלוש. אבל שוב, כמו שנדב אמר - זה יהיה מאוד תלוי במצב הנפשי והגופני שלי. בכל מקרה, כרגע, לא הייתי גולש.

Elanor Rigby

New member
כן.

ללא ספק, כן. הייתי מנצלת כל הזדמנות כדי לצאת מהעולם הזה ולעבור לעולמות אחרים.

PorkchoP

New member
ללא ספק אין לך את הפחד מהלא נודע.

את לא חושבת שאת צריכה להפעיל קצת יותר הגיון ושיקולים? מה ילדה תעשה בעולמות מקבילים, בהנחה שחלקם נוראיים הרבה יותר מהעולם הזה ושורצים בקרומגס? לכי תדעי לאן תגיעי עוד בגלישה הראשונה.

Elanor Rigby

New member
אתה באמת רוצה לדעת?

רע לי בעולם הזה. כל הזדמנות לעולם אחר נחשבת אצלי כהזדמנות פז... ובמקרה הכי גרוע אומרים יפה שלום ומתאבדים :)

buffgirl

New member
וול... איי דונט נואו! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לא יודעת, אולי אולי אולי אולי אולי הייתי עושה את זה בשביל ההרפתקאה, ורק אם בערך יהיו 1000000000000000% ששום דבר לא יתקלקל, ושאני אוכל לחזור מתי שאני רוצה ולאיפה שאני רוצה, אז אולי הייתי גולשת. כי זה מאאאגניב!

PorkchoP

New member
L../images/Emo6.gifL

איזה חוש הרפתקנות מפותח!
את רוצה לעשות את זה בשביל ההרפתקה, אבל רק אם לא היה שום סיכוי ששום דבר לא יקרה...

Charmed Gal

New member
סביר להניח שכן...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif|קמי|

|שטרודל| אבל לא בטוח. כמו שאחרים אומרים, אם הייתי יכול לחזור לעולם שלי בכל מצב, ולפתוח את חור התולעת בכל זמן שאני רוצה, אז בטוח שכן. ואני הייתי אפילו מוסיף שיכלול לטיימר(בהנחה שאני אדע לעשות את זה), ככה שהוא יזכור כל עולם שהייתי בו. וככה אני יכול לחזור לכל עולם מתי שבא לי. אבל לא הייתי גולש לבד... הייתי לוקח איתי כמה חברים. ואני חושב שאני הייתי על תקן קווין/מגי. הייתי גם "המוח"(הצניעות...
) אבל הייתי גם מחטיף לא מעט...
אבל סך הכל, לא נראה לי שהייתי מוותר על הזדמנות לגלוש, כי זו חוויה ומסע שלא כדאי לפספס.

SaberTooth

New member
הטיימר...

הטיימר במקור זוכר את העולמות שביקרת בהם. הטיימר הראשון והטיימר המצרי הופעלו לפני שהטיימר הגיע לאפס, כך הושחטו הנתונים שלו והוא איבד את היכולת לזכור עולמות. הטיימר בעונה הרביעית-חמישית מסוגל לזכור עולמות, החבורה חזרה כמה פעמים לאותו עולם ופעם אחת קווין אמר "מחק את נקודות הציון של העולם הזה מהזיכרון של הטיימר". כמו כן, אפשר להזין לתוכו נקודות ציון של עולם ולגלוש לאותו עולם, דבר אשר הטיימר הראשון לא יכל לעשות, עד כמה שאנחנו יודעים לפחות.

Yurismaster

New member
וואו זו שאלה יפה...

אני מניח שעדיין לא הייתי גולש, אבל בעתיד, זה יהיה הדבר הכי מעניין שיתאפשר לעשות , לא? אם יהיה לי קצת (הרבה) כסף(בתקווה שהוא שווה משהו בעולם שאליו אגיע) וכמה חברים טובים שאקח איתי, אין לי שום דבר מעניין לעשות בעולם שלנו אז אולי יצא יותר טוב בעולם אחר....

למעלה