טופיק
|מיוחדת|

neta18

New member
באמת שאלה טובה...

אני חושבת שאני חייבת להגיד כן... ולו רק בשביל החוויה! אני חושבת אבל שהייתי עושה את זה אחרי שהשיטה הייתה יותר מפותחת, שיהיה משהו שיוכל להבטיח לי לחזור הבייתה, כמו למשל כמו שזה היה בעולם שבו מגי הצטרפה, עם קורדינאטות של עולמות וכאלה. וגם לא עכשיו אני דיי נהנית מהגיל הזה , החברים ובכלל החופש! למרות כל מה שקורה מסביב במדינה שלנו... בכל מקרה עד כמה שזה טפשי פעם ממש חשבתי שזה אפשרי... הייתי קטנה ותמימה או משהו
התחלתי ממש להתעניין בזה מהצד של הפיזיקה והכל, עובדה שבדיעבד גרמה לי להרחיב פיזיקה, תשפטו אתם אם זה טוב או רע... בכל מקרה לכו תדעו אולי זה כן אפשרי ואולי ממש עכשיו יש איזה מדען מטורף שעובד על פרוייקט כזה בדיוק, ואולי לא...

punk00ache

New member
ממממ ממש לא!

ברב העולמות שהחבורה הגיע אליהם הם היו נתונים תחת סכנה ברב העולמות היו להם מלא בעיות לפתור וסיכונים לקחת אם חושבים על זה אז החיים שלנו בעולם הזה הייתה הרבה יותר נוחה מחיים בעולמות מקבילים אחרים הייתי מעדיפה להשאר בבית בידיעה מה קורה סביבי מאשר להתחיל לגלוש בלי ידיעה לאן אני מגיעה ומה הולך לקרות לי שם

PorkchoP

New member
בעניין הסכנה:

לרוב הם היו נתונים תחת סכנה ובעיות לפתור. את לא הם. את לא צריכה להציל כל עולם מחדש. אבל זה בשביל המתח והיופי. את יכולה לשמור על פרופיל נמוך. את צודקת שיש סכנה מתמדת ואי וודאות, אבל רק רציתי להדגיש שאת לא צריכה לפתור בעיות של אחרים. ברוב העולמות את יכולה להשתכן בצ'אנדלר הוטל ולישון כל היום.

Charmed Gal

New member
אבל אם...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif|קמי|

|שטרודל| היא תשן כ להיום במלון בשביל מה לגלוש
לא צריך לישון כל היום, אבל לא צריך באמת להתערב בעניינים של אחרים כמו שהם עושים בסדרה. פשוט להסתובב לך קצת בכל עולם, לשמור על פרופיל נמוך ולהשתדל לא להסתבך בשום דבר... חוץ מזה, זה לא נכון שהם מסתבכים בכל עולם, אל תשכחו שאנחנו לא רואים כאילו כל עולם ועולם שהם גולשים בו... אנחנו רואים בפרקים רק את העולמות עם האקשן...

PorkchoP

New member
אתה אומר

בדיוק את מה שאני אומר. לא אמרתי שהיא צריכה לישון כל היום. הגזמתי כדי להבהיר את העניין של הסכנה. הרי, כמו שאתה אמרת וכמו שאני אמרתי, לא בכל העולמות יש סכנה וגם באלה שיש, הסכנה לא תמיד של כולם. לפעמים זה סתם איזה טמבל אחד שחוטף ילד בן שנתיים והם מנסים לעזור לילד. בעולמות עם מקרים כאלה היא לא חייבת לעשות כלום. אז שוב, לא אמרתי שהם מסתבכים בכל עולם. לא רק זה, אלא שאמרתי בדיוק את ההיפך ובדיוק את מה שאמרת: "לרוב הם היו נתונים תחת סכנה ובעיות לפתור." לרוב, כלומר לא בכולם. לך תדע בכמה עולמות יש סכנה ובכמה אין. הפרקים כן שזורים ברצף של ארועים. זה לא נדיר שהפרק של העולם אליו הם עוברים הוא העולם של הפרק הבא. זה קורה המון. בכל מקרה, מה שניסיתי להגיד, שאתה לא סותר את הטענה שלי: "אבל רק רציתי להדגיש שאת לא צריכה לפתור בעיות של אחרים."

I m T h e O n e

New member
!!!

אבל בכל זאת היו להם הרבה עולמות שהם כן היו ניצבים תחת סכנה שלא מבחירתם כמו העולם שהיה שם את המים שמציפים את סאן פרנסיסקו, או הדבורים הענקיים ועוד מלא מלא עולמות שגם אם הם היו מנסים לא להסתבך זה היה קורה בכל מקרה והם היו תחת סכנה.

PorkchoP

New member
לא אמרתי שלא.

אתה צודק ואני מסכים. רק הוספתי משהו בשביל טלי (punk00ache). רק עוד קו למחשבה.

punk00ache

New member
תראה......

החבורה לא ממש הייתה יכולה לשלוט בחלק מהעולמות האם להקלע לתוך הסכנה או לא... היו עולמות שהסכנה פשוט הייתה שם ונפלה עליהם ולהם לא היה שום חלק בלבחור האם להתערב במה שקורה בעולם או לא... סתם דוגמא: העולם שבו הם במן משחק כזה שצריך להרוג את האנשים... הם פשוט נפלו לתוכו בלי שליטה האם להצטרף למשחק או לא.. זה מה שאני אומרת. שעדיף לי להשאר בעולם הזה הידיעה מה קורה סביבי מאשר להגיע כל פעם לעולם שאין לי מושג מה הולך שם ואילו סכנות מחכות לי

I m T h e O n e

New member
גם בעולם הזה אין לך מושג מה יקרה

ואילו סכנות מחכות לך... במיוחד בארץ..

The tooth Fairy

New member
בטח!!!!

הייתי מתה לראות איזה עולמות יש חוץ מהעולם הזה! כמובן רק אם היה באפשרותי לחזור בחזרה לעולם שלי........

taltal girl

New member
לא. ../images/Emo25.gif

פשוט לא. אני לא רוצה לנסות להתמודד וללמוד כל עולם מחדש. כולל עם הסכנות של העולם. זה קשה מדי ומייגע. וזה מרתיע מאוד.

Lockergnomie

New member
הממ.. תלוי...!

הייתי בשמחה גולשת עם אהוב ליבי או עם ג'רי.. (וזהו, בלי עוד חברה). זה נורא כיף לחיות בסיכונים ובמתח.. כל העולמות האלה נורא מעניינים ואני בטוחה שיהיה לי נורא כיף לחיות ככה (מה שבטוח שהחיים שלי לא יהיו משעממים). תחשבו על זה - לנסות לשרוד כשכל פעם יש לך אתגר חדש להיתמודד איתו.. זה נורא מזכיר לי את "הישרדות". אלא שבעולמות אחרים צריך גם לשרוד כנגד כל הסיכונים, למצוא מחסה משלך, להשיג כסף לאוכל.. זה ממש כיף ומרתק! אז הייתי גולשת בשמחה רבה עם ג'רי אם עם אהוב ליבי....:)

למעלה