טופיק

lorien

New member
טופיק

מה עם דודה ודוד של טוביאס? כאילו, הם בכלל לא דואגים לו, ובביצפר לא ידעו שהוא נעלם בכלל....

Axvenom

New member
תאמת לא

תאמת לא ממש אכפת להם (החארות
)

lorien

New member
חארות

כן... אבל הוא התרגל להיות נץ. אם הוא יוכל לחזור להיות בן אדם (ועדיין להשתנות) הוא לא ירצה.

יאקומו

New member
כן, מעולם לא היה מוזכר על זה

שהוריו של טוביאס בכו על זה שהוא נעלם או שבבית הספר הרגישו בחסרונו... זה חור בעלילה!

Axvenom

New member
../images/Emo63.gif

כי אין לו הורים הוא כול הזמן עבר לגוק בין הדודה לדוד שלו גם לא מדברים אחד עם השני אז שהוא ניתרע בגוף של הנץ ג´ייק ומרקו הוגיעו לדוד שלו שהוא עובר לגור לצמיתות אצל הדודה , והם אמרו לדודה שהוא עובר לצמיתות לדוד. ועם הביצפר אני לא יודע מה היה שם , אבל בסוף ספר 13(!)כשהוא היגיע לטקס של רייצ´ל הגוף האנושי שלו הוא אמר שאיזה מורה זיהתה אותו

יאקומו

New member
כן, אני זוכרת את הקטע הזה...

שריצ´ל כמעט ונפלה מתדהמה כשהיא ראתה אותו...
מישהו קרא פעם את ספר 12 "התגובה"? הספר עם ג´רמי ג´ייסמון מק´קול...

Axvenom

New member
אני קראתי בעצם יש לי אותו בבית

קראתם את ספר 16????????????

יאקומו

New member
אמממ...

תזכיר לי על מה זה מסופר?? אני לא זוכרת לפי המספר, אלא על מה הספר...

star_female

New member
../images/Emo58.gif לספר 23

וגם ל-Andalite Chronicles
הזהרתי מספיק? ספויילרים רציניים בדרך! זה לא חור בגלל ש !
! אבא שלו זה אלפנגור ואמא שלו היא בת אדם, לורן... ב-AC מסופר על איך שהם נפגשו וכל זה עד הרגע שאלפנגור נרצח ע"י ויסר 3, ובספר 23 מגלים שזה אבא שלו (אני לא יודעת בדיוק איך כי לא קראתי את הספר)... אז בהתחשב בזה שאבא שלו מת ואמא שלו... נמצאת במקום לא ידוע, אי אפשר להגיד שהם הרגישו בחסרונו כי הוא לא גר איתם.

Axvenom

New member
../images/Emo46.gif

באמת תודה !!!!!!!!!! עכשיו הרסת לי עוד איזה 10 ספרים

Axvenom

New member
<-:

קצת מביש
לא ידעתי מזה ספולייר (עד עכשיו) אבל לא ממש הופתעתי כי טובאיס ממש ניקשר לאלפנגור וחוצמזה איך אלפנגור ידע שקוראים לו טובאיס??????

יאקומו

New member
אוף!

כתבתי הודעה ארוכה והיא לא נשלחה לי... אז אני אכתוב שגם אני לא ידעתי מה זה ספויילר עד שהתחברתי לפורום דיג´ימון (אני אחת מהוותיקות בפורום, לפחות פורום דיג´ימון-תפוז *מתנפחת כמו טווב גאה*)

star_female

New member
o.o; כתבתי שזה ספויילר...

נו טוב... לא הרסתי לך 10 ספרים כי 1) כבר מתורגמים 18 ספרים שזה אומר שמגלים את זה עוד 5 ספרים ו-2) זה לא עד כדי כך חשוב (ז"א חוץ מאשר בספר 23 עצמו זה לא קשור לעלילה...)

Nagini Potter

New member
אז זהו, שהוא לא ידע...

בסדרת הטלויזיה סתם המציאו את זה בגלל שזה טלויזיה וזה חייב להיות כזה קיטשי.... בכלל, אני לא חושבת שאלפנגור זיהה אותו... יכול להיות שכן, אבל לא סביר. ועוד משהו, אם יש פה מישהו שלא קרא את הספרים ורק ראה את הסדרה - זוכרים את הדיסק שטוביאס קיבל מאלפנגור? תשכחו מהדיסק. זה סתם משהו שיוצרי הסידרה המציאו, בעיקר כדי להתחמק מכל עניין האלימיסט, אני מניחה... אם היה פרק עם האלימיסט, אני לא ראיתי אותו. וגם איך שהם מצאו את אקס - ממש מבייש. סתם הלכו ליער ואמרו לו, "היי, אח´שלי, בא לך לבוא איתנו? יאללה." ואז כולם הלכו הביתה לישון. בספר זה היה טיפ טיפה יותר מסובך, והרבה יותר מסוכן. אתם יכולים להבין שאני לא כל כך אוהבת את סדרת הטלויזיה.... היא די הורסת את הרעיון של הספר.. לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה