טופיק

Nagini Potter

New member
הוא לא ידע...

בסדרת הטלויזיה סתם המציאו את זה בגלל שזה טלויזיה וזה חייב להיות כזה קיטשי.... בכלל, אני לא חושבת שאלפנגור זיהה אותו... יכול להיות שכן, אבל לא סביר. ועוד משהו, אם יש פה מישהו שלא קרא את הספרים ורק ראה את הסדרה - זוכרים את הדיסק שטוביאס קיבל מאלפנגור? תשכחו מהדיסק. זה סתם משהו שיוצרי הסידרה המציאו, בעיקר כדי להתחמק מכל עניין האלימיסט, אני מניחה... אם היה פרק עם האלימיסט, אני לא ראיתי אותו. וגם איך שהם מצאו את אקס - ממש מבייש. סתם הלכו ליער ואמרו לו, "היי, אח´שלי, בא לך לבוא איתנו? יאללה." ואז כולם הלכו הביתה לישון. בספר זה היה טיפ טיפה יותר מסובך, והרבה יותר מסוכן. אתם יכולים להבין שאני לא כל כך אוהבת את סדרת הטלויזיה.... היא די הורסת את הרעיון של הספר.. לי זה לא יקרה Nagini Potter נ.ב. - סליחה אם ההודעה הזאת נשלחה פעמיים....

star_female

New member
אהם. כן... ופעם הבאה תזהירי

מספויילרים בהודעה שלך, גם אם היא משורשרת להודעה אחרת עם ספויילר ^^;

lorien

New member
איך את יודעת?

איך את יודעת על אמא שלו? היי, לא הייתה אמורה להיות עונה 2 כבר?

star_female

New member
אני יודעת

מה-Andalite Chronicles, שלושה ספרים (לי יש אותם בכרך אחד) שמספרים על העבר של אלפנגור. אז מן הסתם הם גם מספרים על טוביאם ^^ (למרות שהחלק הזה מגיע הרבה יותר מאוחר ממה שחשבתי, ממש לקראת סוף הספר השלישי). לגבי עונה שנייה... אממ... לא, לא אמורה להיות, וטוב שכך. סדרת הטלויזייה לא מגיעה לקרסוליים של הספרים, היה לה תקציב נמוך, שינו את כל העלילה ולא רק בפרטים הקטנים, המון דברים לא נכונים שם... אפילו בפרקים שאמורים להיות מבוססים על הספרים יש מלא פרטים לא נכונים! זאת רייצ´ל עם אלרגייה לדנ"א של תנין, לא קאסי דאמיט! >< אממ, כן, אני לא אוהבת את הסדרה. חוץ מזה שלסופרת לא היה שום קשר אליה... בכלל לא השקיעו בה. ארג.. למה אני ממשיכה לחשוב על זה?

Digi Lista

New member
מסכימה במיליון אחוז לגביי הסדרה!...

מילא הטעויות(זה לא מילא, זה חמור מאוד!!!)הם פשוט מבחילים, ג´ייק נראה כמו חייזר, ומרקו...טוב בואו לא נדבר על זה יותר.

יאקומו

New member
וזה לא רק המראה...

בכלל, איך שהם תיארו את כולם, הכל היה כל כך שונה! המון פרטים מממש ממש ממש שונים, והסדרה נפגעת מזה! ילדים רואים את הסדרה, מניחים שהסגנון הזה זה הסגנון של הספר... ומי יקרא את זה עכשיו?!

Nagini Potter

New member
נכון!!

הם שינו הכל!! כשטוביאס קיבל את הכוח להשתנות, ראינו אותו רוב הזמן כבנאדם. אבל כל הקטע עם טוביאס הוא עצם זה שהוא כבר לא בנאדם, ולכן אין שום סיבה שהוא סתם ישרוץ בקניון, בלי סיבה, ועוד לבד... בכלל, הם היו ממש לא מגובשים בסדרה, כל אחד הלך לאן שהוא רוצה ועשה מה שהוא רוצה, לא היה כמעט שום קשר בין הבנות לבנים, בין טוביאס לאקס, ובין טוביאס לכל השאר. וגם V3, ראיתי פרק אחד שהוא השתנה לאדם, ואז הוא הוציא קנאק מהצוואר ואמר, ".It´s good to be back" טוב? לחזור?? איך??? הוא לא חזר, הוא רק הגיע! ואיך זה יכול להיות טוב?! אם אקס חושב שהגוף האנושי עלוב ביחס לגוף האנדליטי, אז בטח ובטח שV3 לא סובל את הגוף הזה! הם כל כך פיספסו את הנקודה של הספר!! היה ממש מטומטם, בקיצור. הם ניסו להכניס ספר שלם של אנימורפס בחצי שעה של תוכנית. לא הולך ככה. אבל אני חייבת להודות שהיה די משעשע לראות אותם מנסים ^^ חוץ מהפעמים שזה כבר היה ממש עצוב, כמובן.........
לי זה לא יקרה Nagini Potter

יאקומו

New member
והבדיחות ש מרקו

היו פחות טובות... ובכלל לא עשו את הקטע שאקס משתגע אחרי אוכל נכון, ואת זה שהוא אמור כל מילה לעוות שבעים פעם!

Nagini Potter

New member
אקס בכלל יצא גרוע לגמרי..

בכלל, הוא נראה יותר מדי רגיל לכדור הארץ, ולא זכור שראו שהוא התגעגע לבית שלו... וגם עשו אותו כל כך מכוער! ומעוות! בספר הוא היה יפה-בצורה-מטרידה! בכלל, לכל אחד מהאנימורפים יש בעיה והתלבטויות פנימיות וקשיים אישיים, ובתוכנית בכלל לא היה אף אחד מאלה! לי זה לא יקרה Nagini Potter

assaf com

New member
הלו כאילו

אם הדודים שלו חושבים שהוא אצל הדוד השני הם גם מדווחים לביה"ס שהוא לא מגיע....

Nagini Potter

New member
כן ככה הם היו עושים אם היה אכפת להם

אבל ממש לא אכפת להם. טוביאס אמר בעצמו (לא זוכרת איפה), שג´ייק התקשר לדוד שלו ואמר שטוביאס חזר לגור אצל הדודה, כך שכל אחד מהדודים חשב שטוביאס אצל הדוד האחר. הוא גם הוסיף שהוא מניח שיום אחד הם יגלו שהוא נעלם - ואז או שהם ידווחו למשטרה ולא יתאמצו יותר לחפש אותו, או שאפילו את זה הם לא יטרחו לעשות. מה אכפת להם. לי זה לא יקרה Nagini Potter

יאקומו

New member
באמת רואים שלא אכפת להם...

אם כן, אז לפחות אחד מהם היה מרים טלפון ומחיג כמה מספרים כדי להגיד "היי"...

lorien

New member
כן

אני יודעת שדודה שלו חושבת שהוא גר אצל דוד שלו וההיפך, אבל אנשים לא יכולים להעלם מבלי שישימו לב..... טוב, מה זה משנה, הספר גאוני! מישהו קרא את 18? אני לא זוכרת איך קוראים לו, אני זוכרת לפי התמונות.... אבל זה גאוני!

מ.ש.ט

New member
דבר ראשון:...

תשימו
בנושא של ההודעה כשאתם מגלים משהו מהספרים!!!!!! דבר שני: רייצ´ל וטוביאס בתור זוג שולתים!!1 (לא זאת לא שדיאת כתיב זו פשוט מאוד דרך להגיד שהם זוג ממש אבל ממש שולט)

lorien

New member
ברור

שהם שולתים! ראית איך הם רקדו בסוף העונה ה1 של הסדרה.....אווווווו

למעלה