העניין עם הד.נ.א מאוד מעורפל...
אם יש לי צלקת ישנה, האם היא "תמחק" כשאני אשתנה בחזרה לאדם מאיזו חיה? הרי צלקות הן לא חלק מהד.נ.א... כנ"ל לגבי אורך וצורת השיער והציפורניים, נמשים, כתמי לידה (?), גשר בשיניים (או שזה משתנה ביחד איתך, כמו בגדים צמודים?), גיל, שיער צבוע, קעקועים, לק לציפורניים, וכו´...... האם יש עוד מנגנון שאנחנו לא יודעים עליו, שבכל זאת זוכר משהו חוץ מד.נ.א בלבד? ועוד - אנחנו יודעים שפצעים נעלמים כשמשתנים לחיה אחרת. אבל מה עם חיידקים, גידולים? אם אני חולה בסרטן או איידס, חס וחלילה, האם אני יכולה פשוט להשתנות לחיה אחרת ובזה נגמר הסיפור? כשאני אחזור לעצמי הכל יהיה בסדר? ועוד דבר אחד - אקס הצליח איכשהו לשלב בין כמה ד.נ.א´יים שונים. איך זה שהאנימורפס האחרים אף פעם לא התעניינו איך הוא עשה את זה? אולי אפשר לשלב בין דנ"א של חיות שונות? תשתנה לגמל שלמה בגודל של לוויתן עם ארס של קוברה, ותראה מי יעיז לעמוד בדרכך...... איך זה שאף אחד מהאנימורפס אף פעם לא שאל, התעניין, ניסה? ודבר אחרון חביב (איזה שופעת רעיונות אני היום...) - מחקר קצר ומיקרי העלה, שלא רק לחיות ולבני אדם יש דנ"א, אלא גם לצמחים. Are you thinking what I´m thinking? האם אפשר להשתנות לצמחים? ואם אפשר - בהנחה שלצמחים אין מודעוּת, האם גם למי שהשתנה לא תהייה מודעות, וזהו, הלך עליו? והאם יהיו לו חושים כמו ראייה או שמיעה בכלל, או שהשתנות לצמחים תהייה רק הסוואה והם יצטרכו לנחש מתי בטוח להשתנות בחזרה? ואם תשלבו גם את התיאוריה הקודמת - האם אפשר לשלב בין חיות לצמחים? אוקיי, אני מתחילה לפתח נטיות פרנקנשטייניוֹת, אז אולי כדאי שאני אלך לי לישון עכשיו. באמת תנסו לפתח הרבה תיאוריות, כי צריך להחיות את הפורום!! תנסו באמת להגיב על כל מה שכתבתי, וכתבתי הרבה!! לילה טוב לי זה לא יקרה Nagini Potter