טופיק

lorien

New member
טופיק

אתם יודעים על מה חשבתי? נכון ש כשרוכשים דנ"א של חיה- למשל כלב, אז נהפכים לחיה. אז אם רוכשים דנ"א של גור, אז נהפכים לגור? הרי דנ"א לא משתנה, אז....מישהו הבין משהו?

Axvenom

New member
......

אני חושב ש...ש...אני לא יודע

מ.ש.ט

New member
זה ברור שנהפכים להעתק מדויק של....

החיה שאותה רוכשים... אם היא גור ואם היא זקנה... מקווה שהבנת את זה!

lorien

New member
הבנתי

1) לאיזה אתר אני מצטרפת? 2) אז החיה עצמה יכולה לגדול אבל אני תמיד אשתנה לגורה?

Axvenom

New member
תשובות

לדבי האתר תראי כמה שירשורים מתחת, והחיה יכולה לגדול (עד כמה שאפשר בשעתיים) אבל שהם ישתנו חזרה לבני אדם (או נצים או אנדילטים) ואז הם ישתנו חזרה, הם תמיד שיתנו לאותה תבנית די אן אי שהם רכשו, למשל בספר ארבע שכריש אחד קרע את בסנפיר של מרקו (בגוף של דולפין) הוא השתנה חזרה לבן אדם ואז חזרה לדולפין כשהדולפין לא היה פצוע.

Silver Fox

New member
אממ...../images/Emo112.gif

הפציעה קשורה בכלל לעובדה אם החיה היא גור או לא גור?

Axvenom

New member
כן...

אבל זה דוגמה שבאנימורפס חוזרים לאותו מצב של חיה

Silver Fox

New member
אני חושבת ש../images/Emo112.gif

אם הם רוכשים תבנית דנ"א של גור, הם הופכים לגור כל הזמן. בלי קשר לפציעות, כי הן לא משפיעות על הדנ"א. וחוץ מזה היה אפשר לכתוב את זה בטופיק שאני עשיתי, כי הוא נועד לכל מיני דיונים בכל מיני נושאים.

Axvenom

New member
דרך אגב והרגל

בקשר לאתר, מצאתי את שיש בו ה-כ-ו-ל על אנימורפס http:\\www.animorphs.org ממש ה-כ-ו-ל צריך לפשוט לתרגם את זה לעברית יש שם מידע על כול הספרים שיש לאלפאגייט על המשחקים (גיים-בוי,מחשב ופלייסטשן) על השחקנים בסידרה מחקר של על כול האנימורף כל החייזרים ודמויות משנה (למשל ארק הצ´יי) ממש אחלה של אתר תיכנסו

Digi Lista

New member
אבל דבר אחד חסר...

מידע על הדוגמנים של הספרים.אני ממש רוצה לדעת עם הדוגמן של ג´ייק הוא רוסי כי הוא נראה רוסי(אין לי בעיה עם רוסים, זאת סתם זווית הראייה שלי),או איך קוראים לדוגמן של מרקו(
)...

Axvenom

New member
אין שם

מידע על הדוגמנים לצערי
אבל על כול מה שקלור לאימורפס יש!!

Nagini Potter

New member
העניין עם הד.נ.א מאוד מעורפל...

אם יש לי צלקת ישנה, האם היא "תמחק" כשאני אשתנה בחזרה לאדם מאיזו חיה? הרי צלקות הן לא חלק מהד.נ.א... כנ"ל לגבי אורך וצורת השיער והציפורניים, נמשים, כתמי לידה (?), גשר בשיניים (או שזה משתנה ביחד איתך, כמו בגדים צמודים?), גיל, שיער צבוע, קעקועים, לק לציפורניים, וכו´...... האם יש עוד מנגנון שאנחנו לא יודעים עליו, שבכל זאת זוכר משהו חוץ מד.נ.א בלבד? ועוד - אנחנו יודעים שפצעים נעלמים כשמשתנים לחיה אחרת. אבל מה עם חיידקים, גידולים? אם אני חולה בסרטן או איידס, חס וחלילה, האם אני יכולה פשוט להשתנות לחיה אחרת ובזה נגמר הסיפור? כשאני אחזור לעצמי הכל יהיה בסדר? ועוד דבר אחד - אקס הצליח איכשהו לשלב בין כמה ד.נ.א´יים שונים. איך זה שהאנימורפס האחרים אף פעם לא התעניינו איך הוא עשה את זה? אולי אפשר לשלב בין דנ"א של חיות שונות? תשתנה לגמל שלמה בגודל של לוויתן עם ארס של קוברה, ותראה מי יעיז לעמוד בדרכך...... איך זה שאף אחד מהאנימורפס אף פעם לא שאל, התעניין, ניסה? ודבר אחרון חביב (איזה שופעת רעיונות אני היום...) - מחקר קצר ומיקרי העלה, שלא רק לחיות ולבני אדם יש דנ"א, אלא גם לצמחים. Are you thinking what I´m thinking? האם אפשר להשתנות לצמחים? ואם אפשר - בהנחה שלצמחים אין מודעוּת, האם גם למי שהשתנה לא תהייה מודעות, וזהו, הלך עליו? והאם יהיו לו חושים כמו ראייה או שמיעה בכלל, או שהשתנות לצמחים תהייה רק הסוואה והם יצטרכו לנחש מתי בטוח להשתנות בחזרה? ואם תשלבו גם את התיאוריה הקודמת - האם אפשר לשלב בין חיות לצמחים? אוקיי, אני מתחילה לפתח נטיות פרנקנשטייניוֹת, אז אולי כדאי שאני אלך לי לישון עכשיו. באמת תנסו לפתח הרבה תיאוריות, כי צריך להחיות את הפורום!! תנסו באמת להגיב על כל מה שכתבתי, וכתבתי הרבה!! לילה טוב לי זה לא יקרה Nagini Potter

אממ..... זה ממש מסובך...

אני ממש לא מצליחה לחשוב על כלום, חוץ מאולי שילוב של דנ"א והמראה של הבן-אדם. בעעעעע.... לא ממש עזרתי..

Silver Fox

New member
ובכן... זה מסובך...

אני חושבת שאולי רק אנדליטים יכולים לשלב בין דנ"א. וזה באמת מפליא שלא הזכירו את זה יותר בספרים. אולי זה דורש יכולות מיוחדות, הרי בסך הכל זאת טכנולוגיה אנדליטית. ובקשר לצמחים. אני לא חושבת שאפשר להשתנות לצמח. הרי איך יודעים איך להשתנות בחזרה ולא להיתקע בגוף, בהנחה שלצמחים אין מודעות? אני לא חושבת שיש להם מוח שאפשר להשתלט אליו. וצמחים לא יכולים להיכנס לטראנס. ובנוגע למחלות, אני חושבת שאם אתה נתקע בגוף של חיה כי אתה חולה באיידס או בסרטן או כל דבר אחר, זה מוחק את המחלה... לפחות, ככה זה מתקשר למה שכתוב בספר.

Nagini Potter

New member
אני חושבת.. ../images/Emo182.gif

אני חושבת שאם יש לך גידול הוא נעלם, כמו פצעים. אבל אם יש לך מחלה שמקורה בחיידקים, היא תועבר לכל גוף שתשתנה אליו - כי החיידקים הם לא חלק ממך, הם לא מושפעים מההשתנות... כמו שלג´ייק היה כדור בכתף כשהוא השתנה לבן אדם, והכדור לא השתנה ביחד איתו - אלא רק במזל הוא יצא איכשהו. וזה באמת מזל - הוא יהיה חייב להוציא את הכדור בניתוח, וקצת קשה להסביר איך הגיע פתאום כדור לתוך הכתף שלך, במיוחד שאין שום פצע שדרכו הכדור היה יכול להכנס..... אבל מצד שני - יכול להיות שבהשתנות החיידקים יגיבו כמו הבגדים - כלומר, יעלמו כשאתה משתנה לחיה, אבל יחזרו ברגע שתחזור לגוף שלך. אבל זאת רק דעתי..... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Axvenom

New member
בקשר לצמחים

אני לא חושב שעם הם ישתנו לצמחים לא יהיה להם מודעות דוגמה: טובאיס הוא נץ אבל עם ראש של...טובאיס והוא חושב כמו טובאיס בלי קשר לנץ אני רוצה להשתנות לסאבלימינל!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה