טופיק

yamato ishida

New member
ניצול שרשור

אני מאמצת לעצמי את ה... מה כדי לי? חתול (לא מיצי) קר או שיט?

Silver Fox

New member
רק רגע../images/Emo46.gif

למה אתם פותחים כל הזמן טופיקים חדשים?! יש לכם מול העיניים טופיק שאני בעצמי פתחתי, והוא נועד לכל הדיונים בכל הנושאים. אז למה לבזבז הודעות חדשות כל הזמן?! הרי יש לכם שרשור אחד גדול בשביל זה!

lorien

New member
טוב תתחיל

להרגיע! מה זה כבר משנה? כאילו ביג דיל! אתה כזה קטנוני!

Nagini Potter

New member
טוב, תראה....../images/Emo182.gif

(או שהייתי צריכה להגיד "תראי"? נו מאיפה לי לזכור דברים כאלה..... התנצלות מראש) זה לא שאנחנו כל כך עמוסים..... אפשר לפתוח כמה הודעות חדשות שאתה רוצה, זה ממש לא משנה..... ההיפך, כרגע אנחנו צריכים לשאוף לכמה שיותר הודעות.... אם מישהו כותב תגובות בכמה הודעות זה עדיף על שהוא ייכתוב הכל במרוכז בהודעה אחת - כמו שאני עושה ולא מבינה למה - ואז לאנשים אין כוח להגיב על הכל אז הם עושים "אה כן. נכון. אין לי מה להוסיף" והכל נתקע. באמת שהיה מאוד אדיב מצדך לפתוח שרשור לכל הטופיקים, אבל כל שרשור חדש שנפתח הוא בשביל טופיק, אז.... בשביל מה? מה? למה? לא שאני מנסה לפגוע או משהו.... פשוט לא כל כך הבנתי בשביל מה זה היה. מצטערת. ואנחנו פותחים כל הזמן טופיקים חדשים כי אף אחד פה לא מגיב ברצינות לטופיקים הישנים. אנשים, הלו, תתעוררו!! רייז אנד שיין!! אתם אנשים חסרי דיעות? אני מקווה שלא! אז תגידו משהו!
לי זה לא יקרה Nagini Potter ?Can you hear me Major Tom

lorien

New member
טוב אז אני בת....

אני מצטערת שחשבתי שsilverfox היא בן.....פשוט האייקון שלך עשה לי אסוציאציות.....אז סורי. בקשר לטופיקים- אז אני יודעת שאף אחד לא מגיב לישנים ובשל כך אני כותבת טופיקים חדשים. חוץ מזה פשוט שאלתי משהו ולא ממש חשבתי שדיברו על זה מקודם. טוב זה לא כזה משנהת רייט? אני רק רוצה לומר שחשבתי שאני המשוגעת אנימורפס היחידה בישראל וממש שמחתי שכגיליתי ת´פורום. סתם.....אם רציתם לדעת....

Silver Fox

New member
סולחת לך...../images/Emo4.gif

ואני לא מבינה מה הקשר לאייקון שלי. וגם אני חושבת שאני חולת האנימורפס היחידה בישראל...

lorien

New member
אממ....

עזבי אני טפשה..... מישו קרא ספרים אחרים של אפלגייט? כמו הצד האחר למשל? (שאלתי את זה כמה פעמים אבל אף אחד לא עונה

Nagini Potter

New member
אני התחלתי לקרוא פעם

אבל קראתי רק ממש את השניים-שלושה פרקים ראשונים.... אולי פעם אני אמשיך לקרוא..... לי זה לא יקרה Nagini Potter

אני שמעתי על זה..

אבל עדיין לא קראתי... ראיתי את זה יום אחד בסטימצקי, אבל באותו יום קניתי ספר אחר.. ובזמן האחרון יש המון ספרים שאני רוצה לקנות, אז אני דוחה את זה

Silver Fox

New member
גם אם הם ירצו להשתנות לצמחים

הם לא יוכלו, כי אי אפשר "לרכוש" צמחים. צמחים לא יכולים לשקוע בטראנס. חוץ מזה אם הם בכל-זאת ישתנו הם לא יצליחו להשתנות בחזרה - למרות שצמחים נחשבים יצורים חיים (שהם נושמים, גדלים וקולטים מזון מהסביבה) זה עדיין לא אומר שיש להם מודעות. למשל, קחו לדוגמה יצור חי כמו פשפש או חיידק. אני חושבת שהיצורים האלו נחשבים ליצורים חיים - שזזים ואוכלים ונושמים (אם חיידקים יכולים לנשום) - אבל אין להם ממש מודעות. הם כמו מכונה אוטומטית, שמונעת רק על ידי צורך טבעי ויחיד ובלתי-נמנע. ואם כבר מדברים על זה - תארו לכם את האנימורפס משתנים לחיידקים...

מ.ש.ט

New member
מי שהיה קורא ספרים מסויימים...

היה מבין שהחיה לא תמיד נכנסת לטראנס!

למעלה