טופס ירוק

endomysi

New member
טופס ירוק

השאלה שלי היא כזאת: לפני שנתיים היו לי בעיות בריאותיות שאותם גם הרופא שלי ציין בטופס ירוק,את הטופס הבאתי למשרד הרישוי וגם עברתי תיאוריה אבל הפנו אותי למכון רפואי אחרי שעברתי תיאוריה.אם אני עכשיו אחרי שעברו שנתיים אלך עוד פעם למשרד הרישוי עם טופס חדש ושם אני אציין שאין לי את הבעיות האלה האם בכל זאת יפנו אותי למכון הרפואי? הרישום הזה עוד קיים אצלם?

guya72

New member
טופס כחול

לא כל כך ברורה הבעיה. כאשר דיווחת על הבעיה הרפואית, משרד הרישוי הפנה אותך למכון הרפואי לבטיחות בדרכים. מדבריך לא ברור מה המכון קבע - האם הוא התיר לך לנהוג או שלא. במידה והמכון קבע כי אינך כשיר לנהיגה, הרי שכאשר המצב הבריאותי משתנה, אתה יכול לגשת שוב פעם, בטענה כי העילה לקביעה הקודמת כבר לא תקפה. במידה והמכון קבע כי אתה רשאי לנהוג - אזי אינני רואה שום בעיה. כמובן שמשרד הרישוי שומר תיעוד על בעיות רפואיות של הנהגים (לפחות בעיות שיוע לו עליהן, ושעלולות להגביל בנהיגה). בחזרה לטופס - במידה ובפעם הקודמת שביקרת במכון הוא קבע כי אתה כשיר לנהיגה, אך תחת מגבלות מסויימות - כעת לאחר שהבעיה הרפואית הסתיימה, יתכן כי תופנה עוד פעם למכון הרפואי לצורך החלטה על המשך או ביטול המגבלות שהוטלו. בכל אופן, מאחר והשאלה מאוד כללית, וחסרים המון נתונים - קשה לתת תשובה משביעת רצון.

endomysi

New member
שלום

אני לא הייתי אף פעם במכון הרפואי למרות שהפנו אותי לשם ממשרד הרישוי המכון הרפואי לא קבע לגביי כלום השאלה שלי זה אם בטופס הירוק יצויין שאין לי בעיות כאלה יותר האם הם יפנו אותי שוב למכון הרפואי? אני לא יודע אם אני כשיר לנהיגה או לא

guya72

New member
מוזר ביותר

משרד הרישוי הפנה אותך למכון הרפואי -> את/ה לא הלכת -> ואח"כ עוד קיבלת רשיון נהיגה ?? ובכן, הבאלגאן חוגג שם. בעקרון, מאחר ולא ניגשת בפעם הראשונה למכון הרפואי, אני מאמין כי ישלחו אותך גם הפעם למכון. רוצה תשובה הכי מדוייקת ?? תפנה/ י למשרד הרישוי, והם בטוח יתנו תשובה ודאית.

endomysi

New member
guya

אני לא קיבלתי את הרישיון עדיין? האם אתה המנהל של הפורום?

למעלה