טופ. אנשים.. רציתי לשתף אותכם...

Snow Yte

New member
טופ. אנשים.. רציתי לשתף אותכם...../images/Emo9.gif

אז קודם כל... קוראים לי שירי ואני כמעט בת 16... אז.. אממ... ביום שישי הייתה הופעה של שחר אבן צור בהרצליה.. בקניון ארנה... אז בגלל שאנחנו מאוד מחבבות אותו, אני ועוד שלוש חברות שלי החלטנו ללכת..
לפני ההופעה, הוא ישב שם על הדשא, והלכנו לבקש חתימה כמו סתומות... אבל הוא היה חמוד ונתן לנו.. (ד"א הוא עשה גלח... לא משו.. אבל חביב..
) כשהתחילה ההופעה לא היו כמעט אנשים, עמדנו באמצע הדשא שהיה שם, והיו כמה אנשים שישבו שם מאחורינו... והיה נורא נחמד... קיפצצנו וצעקנו את השירים... והייתה לנו כמעט הופעה פרטית... ואז הוא שר את אחד השירים של מוניקה, אז לקחנו דף מאולתר שהיה לנו, וכתבנו 180, כי נורא רצינו שהוא ישיר את זה, ואז הוא עשה "מאיפה אני מכיר את המספר הזה" אבל בסוף הוא לא שר... ואז הוא עשה לנו תנועה עם היד כזה לבוא ליד הבמה... חמוד..
בסוף ההופעה הלכנו אליו, והוא אמר שזאת הייתה הופעה מיוחדת בשבילנו.. כי לא היו כמעט אנשים.. אז דיברנו איתו כמה מילים, והצטלמנו... וזייהו... אבל היה לנו יום מעולה... ונהנתי מאוד מאוד..

Holy Cow4

New member
יו! איזה כיף לך!

הלוואי עליי! אם אנחנו כבר בקטע של שיתופיה אז גם אני אשתף. הופעה אחת של מוניקה סקס: יש ת'גרופיות האלה שממש חולות על כל הראש על מוניקה. ונמסות אם אחד מהם מסתכל על אחת מהן, אפילו לשבריר שניה. היו הרבה גרופיות באותה הופעה. והיה קטע שקרע אותי במיוחד - יהלי מתישהו הסתכל על מישהי שהייתה שני ס"מ ממנו ושרה איתו (כאילו) וחייך וכל הגרופיות הסתכלו עליה במבט של "הבת זונה הזאת, אני אהרוג אותה, מי היא חושבת שהיא?!" וזה היה כל כך מצחיק. כל השורה הראשונה מסתכלת מסובבת את הראש לעברה. חח... זאת הייתה גם ההופעה היחידה שהייתי בה שהם אשכרה חילקו חתימות. עכשיו בהתחלה רק אלדד יצא (בסוף ההופעה) אחרי שכל המעריצים חיכו במשך שעה וחצי (כאילו, פאק, מה הם עשו שם כל כך הרבה זמן?). אז הלכתי לאלדד וביקשתי חתימה. ומישהי שביקשה חתימה לפניי כשאני הייתי שם כבר, היא הייתה נורא חכמה, היא הביאה נייר שהוא יחתום לה עליו, אבל לא עט. אז והא שאל אותה "יש לך עט?", ומכיוון שראיתי שלא נתתי לו את העט שיחתום לה. איזו נחמדה אני... אחרי זה הוא הכין את הידיים שלו להבא ומלא הושיטו לו את הדפים אבל הוא אמר "רגע, קודם כל תורמת העט" והוא חתם. "לדנה באהבה אלדד".
! אחרי זה שלושת הסקסיים האחרים יצאו. הגיע הזמן, אתם לא חושבים?! הצלחתי להכניס את עצמי ליד פיטר. אוו, פיטר. ביקשתי ממנו חתימה והוא: "כן, אממ, איך קוראים לך? - דנה - דנה (עם חיוך)..." חתימה: "לדנה מפיטר". נו לובינג שם אבל עדיין. ואחרי זה כשהוא חתם לי גרופית אחרת שאלה אותו "היי למה לא שאלת איך קוראים לי?", "כי שלך כבר היה מוכן..." יש לכם מושג מה זה אומר? שחר אבן-צור: ביקשתי חתימה ומכיוון שהיה מוקף בהרבה מעריצות לא התייחס אליי כל כך וחתם לי פשוט. לא כל כך הפריע לי. אבל הפריע לי יהלי - הוא ישב במכונית! ישב בתוך המסחרית שהביאה אותו לשם! עד שהוא נתן שיפתחו את הדלת והוא נתן חתימות בלי רצון. מה עובר על האנטיסוציאלי הזה? קיצור - זה היה השיתוף שלי - יותר כמו בלבול מוח שלי - אבל וואט אבר!

ShadowiT

New member
שיתוף שלי ../images/Emo13.gif

בהופעה האחרונה שהייתי (מה שהיה באוניברסיטה) היה ממש נחמד גם היו איזה 4 בנות שכל מה שרצו זה לגעת בהם ולנשק אותם, אבל חפיף, התחברתי אליהם והן... היו בסדר
קיצר, הלכתי בסוף ההופעה ודיברתי עם שחר, אמרתי לו שאני באה להופעה שלו שבוע הבא... ורציתי לבקש מפיטר מפרט אבל לא יכלתי כי אחת נדבקה אליו ולקחה אותו
וגם לא יצא לי לדבר איתו... ויהלי... באמת הוא אדיש כזה בצורה קצת מעצבנת. הוא סתם הלך, לא מיהר לשום מקום ביקשתי חתימה לא הסכים לתת, אחרים ביקשו מפרט והוא גם אמר לא לא והלך
ועכשיו לשיתוף אחר - התחלתי את זה אתמול בלילה, והיום בשיעור מתמטיקה היה לי משעמם, מה אתם חושבים?

מוזר... ../images/Emo168.gif

כי יצא לי לדבר עם יהלי בחאן השיירות אז הוא ענה לי כזה בסבבה....

ShadowiT

New member
אני מנסה למצוא הסבר טוב....

יום לפני זה היה או יומיים הייתה אמורה להיות ההופעה שלו בחיפה שהוא ביטל... אולי הוא באמת הרגיש לא טוב וככה התנהג, אבל עדיין לא יפה מצידו
אני הייתי שם היחידה שביקשה חתימה ולא הייתה התנפלות או משהו

go girl1

New member
מה הקטע?

תחשבו שלכם היו נדבקים לתחת.. לא הייתם פשוט מתעלמים?!

אובלינה

New member
אתן יודעות משו..../images/Emo23.gif../images/Emo3.gif

כיף לשתיכן
*מקנאה רצח* הלוואי שבכלל הייתי מספיקה ללכת להרבה הופעות שלהם כמוכם (לכל הפורום) כי הייתי רק בהופעה במוצקין וזהו, וגם זה היה במזל.. קודם כל, כי זה היה קרוב אליי (וההורים שלי בחיים לא יסיעו אותי למקומות כמו הברבי..
) ואחריי זה כשרציתי ללכת לעיר הנוער אז הם אמרו ש"ההופעה נגמרת מאוחר מידיי ונגמר החופש הגדול" פאק, זה היה מעצבן. וגם בהופעה במוצקין לא יכולתי לרדת לקפוץ ולהשתולל עם כולם מהסיבה שיימעכו אותי, ויווו, התעצבנתי.. ועכשיו גרמתם לי להרגיש רע.

ShadowiT

New member
אל תתעצבני... ההורים שלי יותר גרועי

גרועים.. כשהייתה את ההופעה האחרונה של מוניקה בבארבי אז הייתי אמורה ללכת. אני אף פעם לא הייתי בהופעה רק שלהם.. הייתי ברוק עצמאות עיר הנוער וההופעה שלהם עם שלום חנוך. קיצר אז ההורים שלי אמרו שהם יסיעו אותי וחבר שלי (שגר באילת). הוא היה במרכז באותו זמן ותכננו ללכת ביחד כי יום למחרת או יומיים או היה צריך לחזור לאילת. בכל מקרה, שלוש שעות לפני ההופעה עדיין הכל היה טוב ויפה, הדפסתי את הקופונים והייתי מזה שמחה. ואז שעה לפני שהייתי צריכה לצאת ההורים שלי התעצבנו מהסיבה הכי שטוטית ואבא שלי צעק עליי שאין לו כח לקחת אותי ושאני חוצפנית. הלכתי לחדר הסתגרתי, לא דיברתי עם ההורים שלי לאיזה שבוע, עם אבא שלי לא דיברתי לאיזה שבועיים... ואז אחרי זה הם אמרו שהם רוצים לדבר על זה... הם דיברו אני כולה ישבתי ואז הם אמרו שכשהגיע השעה לצאת הם לא ידעו איפה אני, חשבו שאני לא רוצה ללכת... והם רצו לקחת אותי... אולי זה לא כמה דברים קטנים גרועים כמו שלך, אבל זה דבר אחד גדול שממש עיצבן אותי, לא הלכתי להופעה, וגם לא ראיתי את חבר שלי עד אמממ חופש סוכות שהיה עכשיו

Menaged

New member
3 הופעות ^_^

אני ודנה היינו ב-3 (!) הופעות של מוניקה... אני יודע שזה לא הרבה, אבל שיהיה... אחת הייתה בפיוז'ן, פשוט שלטו בנו. השנייה הייתה במוצקין, הייתה הופעה טובה, אבל קצרה מדי. והשלישית בעיר הנוער. אם יש מוניקה אין סיכוי שלא הולכים... :) למי שכתבה בקשר להורים שלה (לא זוכר את השם, בעעע), למה היית צריכה שהם יסיעו אותך? אי אפשר היה לקחת מונית?

ShadowiT

New member
קוראים לי רות.. ו...

באותו זמן לא היה לי כסף למונית ספשייל מנתניה לת"א, זה היה יום שישי נראה ואין עוד דרך להגיע... וחבר שלי היה גם במכבים באותו זמן, וסתם הייתי בעצבים מהעניין אז תוך שעה להגיע לשם... לא היה סיכוי אבל עוד יותר מעצבן זה שילדה מהבית ספר שלי שאמרה שהיא תתקשר אליה אם היא תרצה ללכת התקשרה אליה ואמרה לי: "רות אני בבארבי, איפה את?"... שזה גם דיי עיצבן אותי, אבל חפיף אחרי איזה שבועיים עבר לי

אובלינה

New member
קריפי.. ../images/Emo5.gif../images/Emo23.gif

במקומך לא הייתי מסכימה לשיחה ולא בתיך, ואם כן אז גם אחריי זה הייתי קרירה אליהם..
זאת התאכזרות. ^_^

MiToOsH

New member
מי מכם היה בעיר הנוער? ../images/Emo104.gif

באמצע ההופעה של מוניקה, כל החברים שלי ואני (היינו בערך 20 איש) התחלנו לשיר "שנים חסומות" הכיייייי חזק שאפשר.. יהלי שמע, דיבר טיפה עם כולם ואמר שזאת פעם ראשונה שהוא אשכרה מתחשב בבקשות מהקהל
וכולנו מקפצים ושרים לנו כאילו אנחנו על איזה טריפ

ShadowiT

New member
אני הייתי אני הייתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ותאמת שאני חושבת על זה... שמעתי משהו כזה נראה לי הייתי קרובה אליכם, לא בטוח. הייתי שורה ראשונה מהרמקולים הימניים לכיוון הבמה, אבל לא באמצע

MiToOsH

New member
הייתי מאחורה.. ../images/Emo104.gif

ההופעות היחידות שנכנסתי קדימה (חחח אני קטנה כזאת אז אף אחד לא מנע את זה ממני
) היו של היהודים ומוק (שורה 3 באמצע!!!)

למעלה