טופ. אנשים.. רציתי לשתף אותכם...

MiToOsH

New member
י-ה-ל-י ש-מ-ע א-ו-ת-נ-ו ../images/Emo104.gif

כל אחד צרח הכי חזק שהוא יכול, והצטרפו אלינו אנשים.. אז כן, שרנו חזק..

MiToOsH

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo104.gif

אני רוצה עוד פעםםםםםםםםםםם

בחיפה?../images/Emo105.gif

ני הייתי
אבל רצתי כמו מטורפת בין רמקול אחד לשני כדי שאנושקה תשמע את ההופעה.

Just Adi

New member
מבלי לדכא יותר מידי את האוירה ../images/Emo9.gif

+
בתכלס, גם לי היה פעם את הקטע, יואו מאגניב חתימות בלה בלה לדבר איתם והכל, אבל לא יודעת, הייתי בהרבה הופעות של מוניקה (8-9) וכאילו בתכלס, די... אחרי שלב מסויים נמאס, אני עכשיו בהופעות בשביל המוזיקה נטו, אני יודעת שגם אתם שלא תחשבו שאני שופטת או משו כזה, אבל תמיד יש את הקטע שמתרגשים כשהאומן האהוב עליכם מדבר איתכם... אבל בתכלס עכשיו אני בשביל המוזיקה וללכת, אלא אם אני רוצה רציני לדבר עם אחד מהם על משו... הכי פתטי, בהופעה של שחר בכפ"ס הייתה אחת פקצה מהשכבה שלי ובסוף ההופעה היא ביקשה משחר שיחתום לה על הבטן... לא עצוב? והיא חוזרת בעט על זה אחרי כל מקלחת, והניקניים שלה באייסי זה "שחר תפשיט אותי" לא יותר עצוב? אז זה תמיד נחמד לדבר וכל זה... אבל הרבה יותר טוב בשבילי לשמוע וללכת, לא צריכה יותר

Holy Cow4

New member
אכן עצוב...

מזכיר לי עוד קטע שהייתה בההופעה ההיא. גרופית מגעילה אחת אחרי שהם סיימו את ההופעה (לפני ההדרן), פשוט מאוד קפצה על הבמה וקיפצצה לה לקראת שחר. היא ממש הכריחה אותו לתת לה חתימה, והוא מה זה עם מבט מהול בפחד בעיניים, והיא חוסמת לו את הדרך - היציאה מהתופים - והוא מנסה לצאת אבל לא מצליח... בסוף הוא השתחרר איכשהו... אבל מה היה הקטע שלה - לא ברור

Snow Yte

New member
האמת...

שבאנו לשם לא כדי לדבר איתו או להצטלם או משו... סתם כדי לשמוע מוזיקה... ולא ממש ידענו שלא יהיו אנשים... אבל היתה הזדמנות וניצלנו אותה... וזה היה בונוס נחמד שכזה..

DrKasperrrr

New member
את לא מבינה ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

הוא רצה לאחל לי מזל טוב! כולם רצו! הם פשוט שכחו!!!#%@!^

Just Adi

New member
זיו יא זונהההה ../images/Emo80.gif

ע-צ-ר-ת נ-ג-ד נ-י-ס-ו-י-י-ם ב-ב-ע-ל-י ח-י-י-ם ואל תיקח את הזונה קשה :) זה מאהבה

DrKasperrrr

New member
ידעתי שתגידי את זה....../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

ואני עדיין לא מבין, מה הסתירה. עצרת נגד ניסויים בבעלי חיים, צריכים להיות עצובים כל היום? אסור לאחל מזל"טים בעצרת נגד ניסויים בבעלי חיים? לא ממש הבנתי איך זה קשור....

212girl

New member
איזה כיף לך!!../images/Emo10.gif../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

גמני רוצהההה... שמחה שנהנת

לא קראתי את כל השרשור ../images/Emo110.gif

אבל הבנתי שאנחנו מדברים על העצרת שהייתה? גמאני הייתי בה! חח היה מזה נייס.. חוץ מזה שהיה קהל יבש.. אבל חפיף יאא אני דיברתי עם יובל אפילו אמרתי לו להגיד לזיו מזלט אבל הוא שכח ה#@@%!@% הזה סתאם

למעלה