טופ טן!

../images/Emo27.gif

Bob Sinclar - World, Hold On Velvet - Don't Stop Moving Meck - Thunder In My Heart שירי מימון - לאן שלא תלכי לפעם הבאה- cascada-an everanding dream

X Slider

New member
רשימת הממתינים למצעדים הבאים

די ארוכה למען האמת. ככה שההמלצה שלך לא תיכנס לפעם הבאה, אלא קצת יותר
.

liramta

New member
הצבעה והמלצות

Shapeshifters - Incredible Joey Negro - Make A Move On Me Hi Tak - Say Say Say ממתינים: בגלל שאני לא רואה את שרית חדד:-\ קשורה לדאנס אני לא יצביע לה, שירי מיימון כנ"ל ובכלל שירים ישראלים אני לא רואה את מקומם פה... 4Sure - Keep On Moving המלצות: cascada - a never ending dream cascada - cant stop the rain DHT - I miss you aubrey feat. john kano - no on in this world שיהיו לפחות כמה דאנסים אמיתיים פה במצעד הזה, מקווה שיכנסו כמה מאלה לרשימת ממתינים:)

X Slider

New member
תשמע, שרית חדד ושירי מימון

מספקות להיטי דאנס/האוס ישראלים ואם מקומם לא פה אז איפה? עם שניהם עובד Henree שאני בטוח שהוא מספיק האוס בשבילך.

Dieכבר

New member
קשה קשה...

Shapeshifters - Incredible Henree Feat. Nikka - It's Killing Me Meck - Thunder In My Heart ממתינים: שירי מימון - לאן שלא תלכי

X Slider

New member
../images/Emo124.gifשימו לב../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif

רק עכשיו שמתי לב שמקום 8 הוכפל שלא כתמתכוון וכתוצאה מכך Filterfunk השתרבבו להם למצעד בטעות - השיר נפסל|. המשך יום נעים
.

א ו ח נ ה

New member
ההצבעה שלי../images/Emo26.gif

Meck - Thunder In My Heart 4Sure - Keep On Moving Joey Negro - Make A Move On Me

למעלה