טוקבק שראיתי

לשם כך, אני מאמינה, יש פורומים אחרים

מי שמתנגד לדרכים מעשיות להשיב את החייל החטוף - זכותו לדעתו, אך אין לו מה לחפש כאן.
 

Shira Esther

New member
יש לי דבר אחד להגיד לכם:

אני רואה, שאיני רצויה כאן. לא ברור לי למה. תפילה היא דבר שכל אחד מסוגל לעשות, ואני אכן מאמינה שהיא עוזרת. נוסף לזאת, ובניגוד מוחלט למה שאמרת בשמי, אני תומכת בהפגנות נגד הצלב האדום, למשל, וגורמים חיצוניים נוספים. אין לי דעה עקרונית בעד או נגד שחרור מחבלים, כיוון שהנושא סבוך ולא פשוט- עוד לא גיבשתי לעצמי דעה בנושא, אבל אני בהחלט נגד תשלום 'כל מחיר'. הרצון שלי לשחרר את גלעד שליט- איני יודעת אם הוא חזק כשלכם, אבל הוא לבטח טהור משלכם- כיוון שלא מונע משיקולים אישיים של יוקרה. אני אומרת שוב, כנראה בפעם האחרונה בפורום הזה: אתם מפסידים הרבה אנשים שהיו יכולים להירתם למאבק, אילולא הייתם כה שחצנים ודורסניים כלפי כל מי שדעתו מעט שונה מכם.
 

קמנצינד

New member
בבקשה אל תעשי הכללות

כל אחד פה מייצג אך ורק את עצמו. לא הבנתי איך הרצון שלי לראות את גלעד שליט משוחרר יעזור ליוקרה האישית שלי. וכבר הסבירו פה מדוע הפגנות מול הצלב האדום אינן יעילות. נגד איזה עוד 'גורמים חיצוניים' את חושבת שאפשר להפגין ? חייזרים ממאדים ? ואני שוב אומר- אין לי שום בעיה אם מי שהדעה שלו אינה כמו שלי. להפך. אני מכבד את דעתו.
 
בלא שחרור של מחבלים

גלעד שליט לא ישוחרר. כמה מחבלים? אילו מחבלים? עניין של מקח, לא של מהות. מי שאומר שהוא נגד שחרור מחבלים תמורת גלעד שליט, הוא אולי מישהו שהיה שמח אם גלעד שליט לפתע, כנס שניתן מתפילה, יצא לחופשי, אבל הלכה למעשה אומר שאם זה היה תלוי בו - גלעד שליט היה מוקרב. אם זו דעתך, זכותך לדעתך, אבל במצב כזה, לא ברור לי מה יש לך לעשות בפורום הזה. ובכלל - שיקולים אישיים? יוקרה? מה? אם את רוצה להגיד משהו ליונה, את מוזמנת לומר לה ישירות. אני ואני מאמינה שגם רוב האחרים, אולי כולם חוץ מיונה, אינם דמויות ידועות ומוכרות בנושא ואין להם שום יוקרה להרוויח. אין שום צורך ברתימה למאבק אנשים כמוך שיושבים על הגדר ולא באמת תומכים בקבלת ההכרעות שצריך לקבל על מנת לשחרר את גלעד. הקולות והצלילים שאנשים כמוך יכולים לעשות, לא יעזרו לשחרורו. כל החינגה לא עוזרת לשחרורו. רק מאבק ממוקד מטרה שקורא לממשלה - חד וחלק - לפעול, ולא לשחק ב"לא יודע, אולי, נדמה לי, זה נושא סבוך", ומפעיל לחץ בדרך הנכונה, יוכל, אולי, לעזור.
 

dariayaari

New member
יפה נועה,

צודקת בכל מה שאמרת. את יודעת, יש כל כך הרבה "שירות אסתר" בעם. אנשים שאינם מבינים, ואינם מבינים שאינם מבינים. נוח להם וקל לא לקחת עמדה, כך לפחות לעולם לא יהיו אשמים. ועוד אפשר להגיד ולהוסיף ולאפיין ולמצוא מכנים משותפים. וניחא שהיא חושבת ופועלת כך, הבעיה הגדולה שלנו שגם ממשלתנו פועלת כך. ב"לא יודע, אולי, נדמה לי, זה נושא סבוך", דווקא לה ולהם חשובה היוקרה, שפוחדים להסתכן בלאבד אותה. (לאבד מה שאין).
 

Shira Esther

New member
הודעה אחרונה שלי בפורום הזה (בלי נדר)

את חצופה. חצופה מפני שאת עושה לי דיאגנוזה בלי שאת מכירה אותי. אני פעילה פוליטית, ובהחלט יודעת להחליט ולקחת עמדות, ולא פעם קיללו אותי בטוקבקים בגלל דברים שאמרתי וכתבתי. וכן, היו פעמים שתמכתי בדברים שנכשלו- ולא התביישתי להגיד שתמכתי בהם, אבל טעיתי. אתם רדודים, בלי יכולת לראות את הצד השני של המטבע; אתם מתמקדים בנקודה אחת, ושוכחים שיש תמונה שלמה מסביב. אין לכם כל סובלנות לאנשים שבניגוד אליכם, מפעילים שיקול דעת, ולראייה ההודעה המפגרת והלא-מבוססת שלך, שבו הענקת לי ברוב טובך דיאגנוזה טיפשית שלא מבוססת על כלום. היו שלום. אני מרחמת על גלעד שליט, ומקווה שלמרות שהמאבק להחזרתו מונהג על ידי אנשים כמוכם, זה לא יפגע בו.
 

dariayaari

New member
והאם את אינך עושה דיאגנוזות

לאנשים פה? כמו למשל שפועלים מתוך מטרה שאינה לשמה? כדי להאדיר את עצמם?
 
מה זה "מאדיר"...

אוטוטו נותנים לי נובל
ילדה, כולה ילדה. ילדה "פעילה פוליטית". אין עוד הרבה מה להוסיף.
 

קמנצינד

New member
את שוב עושה הכללות, שירה.

אמרתי לך- כל אחד פה מייצג את עצמו. אני לא יודע לגבי אחרים, אבל אני באופן אישי לא מנהל שום מאבק, אלא רק מצטרף ליוזמות של אחרים, שנראות לי ראויות. ומי אמר לך שאני לא מפעיל שיקול דעת ? ולא נראה לי שאת באמת מרחמת על גלעד שליט, אלא רק שקועה ברחמים עצמיים כרגע.
 
למעלה