טוקיו הוטל באים לארץ!!!

lovebill

New member
טוקיו הוטל באים לארץ!!!

הם באי הם באים טוקיו הוטל היה כתוב ב-Y10 חח.איזה הכיף בספטמבר חח איזה כיף@Q@@

dorkiflitz

New member
טוב. אם הם היו באים היינו יודעים את זה לפני

התוכנית הזאת. הרבה לפני..
ומה בפסטמבר? אין להם זמן בגרוש בתאריכים האלה :S

NICI GIRL

New member
דווקא יש סיכוי...

כי זה בדיוק הסיבוב הופעות שלהם ויש להם זמן בין אמסטרדם לקייב בין ה12.9 ל25.9 אז יש סיכוי

keren eckshtein

New member
עם יש לך יס תזמיני Y בעשר עוד היום שידור חוזר

אני בשוק הם באמת באים לפי מה שהבנתי XD אני לא יכולה לנשום אני בוכה זה לא מצחיק בנות :)

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gifלא יודעת..

אני עדיין מפקפקת בזה.. ולא משהו נגדכן בנות! פשוט.. לא יודעת. עזבו XD

lovebill

New member
אוקי מסבירה ...+*מיתרגשת*

אוקי גם אני בהתחלה לא האמנתי....ועכשיחו אני מרגישה כמו הילדות המפגרות האלה שכתובות "טוקיו הוטל באים לארץ" אבל זה נכון!! ואני יסביר לה אוקי בערוץ 5 בYES ב-Y10 אמרו בספטמבר יהיה הופעה חד פעמית שלהם בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא משקרת חברה שלי ראתה תא זה בטלויזה!! ושידור חוזר ב-11 בלילה !! זה עוד מעט!!

keren eckshtein

New member
הבנתי פה משהו , כנסו דחוף ../images/Emo70.gif

שמעו הבנתי פה משהו ..... הם באים להופעה חד פעמים ואנחנו אלה שבעצם גרמנו להם לבוא ! כי דוגרי אנחנו פרסמנו את הכתבה בראש 1 ופה אחת מאיתנו שלחה להליקון מכתב עם לא היינו עושות את זה לא היו יודעים מי אלה טוקיו הוטל ! ועם אנחנו לא ניהיה בהופעה החד פעמים האלו אני ימות פשוט ימות XD בנות רוצו להורים שלכם ולטלוויזיה ותראו את התוכנית הם באים בספטמבר הופעה חד פעמית
אבא שלי כבר אמר לי שהוא יקנה לי כרטיס בין הקונים הראשונים אני כמעט התעלפתי לידו בלי הגזמה ! בנות רוצו להורים שלכם עכשיו כי 99 % שזה אמיתי !

ElinorLahav

New member
כמה עוולה כרטיייס ?!

פלייייייייייז תעדכנייי אותי פליייז ! ואם את יכולה תגידי לי איפה אפשר לקנות כרטיסיייים ....... יאוו תודה תוודה תוווודה :] ביייי

WakeTheDead

New member
אמפג.

תגידי את יודעת מאיפה אפשר להשיג כרטיסים? והו דאמ. הם באמת באים. @$%^@#^

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gifאבל עכשיו קראתי במאמרים על הפסטיבל הזה

והפסטיבל הזה כבר נקבע וזהו.. הם לא יכולים פתאום לצוץ משוםמקום ולהופיע שם :S זה רק הבלאקאייד פיז והקומטיקס או שם מוזר כזה מופיעים שם.. וזה שהם רוצים להופיע בירושלים לא אומר שהם יקבלו את זה
זה לא לפי הרצונות שלהם.. =\ ואם הם היו באים היו אומרים בגיא פינס או כל תוכנית יותר פופולארית מ.. ווי ב10 :S ואנחנו היינו יודעות על זה גם הרבה לפני וגם היו מפרסמים את התאריכים באתר וכאלה. בקיצור.. או שזה לא נכון.. או שאני מפקפקת בזה כי זה יותר מדי אמיתי -_-"

אעעעע אבל!

מאיפה קונים כרטיסים? מה המספר שבו אפשר להזמין כרטיס? וכמה עולה בכלל כרטיס? ואיפה לעזאל זה יהיה?! הלוואי הלוואי שהם יהיו פה בספטמבר. תחשבו על זה ככה- זה עוד חודש!!$#$%

ElinorLahav

New member
אעאעאאעאעאע D:

הווווווווו האאא הם באיייייייייייים ! יאואואואו אני הילדה הכי מאושרת עלייי אדמות ! רגע זה בטוווח בטוח ? יאואואואא איזה כייף . בייי

Rukia nik

New member
ראיתי O:

אבל עדיין קשה לי להאמין! אני חושבת שעד שהם לא יפרסמו באתר הרשמי, אין יותר מידי ממה להתרגש~

ElinorLahav

New member
בבבבבבטח שיש מממה !

בטחחח שיש מממה להתרגגגגגש ! רק המחחחשבה על זה הווורגת אותי מאוווווווווווווווושר ! לכעחלגוטענףגלטחמ אני מתתתה........ חחחח התחרפנתי XD ביייי

למעלה