טוקיו הוטל באים לארץ!!!

ElinorLahav

New member
אז מי את חיחי :]

את באה למיפפגש ?! ב8.8 יש מפגש בפ"ת בקניון הגדול :] ( בשעה 5 ) כנסי אליי לאייסי או למסן : איסי - 364701483 מסן - [email protected] ( כולם יכולים להייכנס
)

Be My Escape

New member
אני לא פה בתאריך הזה,אבל לא נורא../images/Emo13.gif

ואני ירדן שאת-שם-משפחתי אני לא אפרסם.. אבל אני עולה לתיכון ברנר..אני עולה לי'

stav lavi

New member
באותו היום יש יום לימודים

אתן אשכרה מתכוונות להפסיד יום לימודים בשביל זה?

3has3

New member
../images/Emo69.gif כן ../images/Emo3.gif

אבל בסוף אין שום הופעה XDD

dirty look

New member
מה פתאום

ירושלים נחשב כמרכז זה לא רחוק (יותר מידי מת"א)

florgirl20

New member
זה אולי לא נכון! \:

כי לא פירסמו על זה בשום אתר! וזה לא הגיוני !!! וכי זה פאקינג חודש ה-ב-א!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוזר מאוד!! \:

אני לא מאמינה!!../images/Emo192.gif

אני לא מאמינההה!!!!! אני ממש בוכה עכשיווו (XDD) אני עומדת להיתעלף!!!!! אני כולל כךך מיתגרשת!!!!!!!!!!!! אני בטוחחח מאחורי הקלעים אין מצבב שלאאא אני מתההה סליחה על החפירה אני פשוט ממש מיתרגשתתת :]

leera

New member
וואי

הלוואיייייייייי שזהההההההה נכוןןן הלוואייייייייייייייייייייייי כה אני מחכה שהם יבואוו כבר...מלאאא.. מחכה לפרטיםם..:)

YuviR

New member
ראיתיראיתיראיתי!!!

נוו הם במגעים מתקדמים... משהו כזה... אעעהעהעההה *התרגשות* אבל לא נראה לי שיש עוד תאריך או כרטיסים......

רגע!!!

אז מה אמרו בדיוק בוואי בעשר שהם מגיעים בספטמבר או שהם במגעים מתקדמים!?

אהאהאהאה

אני ממש מקווה שהם יגיעו!!! אבל לא לפסטיבל אלא להופעה שלהם..... *שמחה שמחה* תודהה

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifוווווואוווו! אני ממש ממש ממש

מקווה שהם יבואו לארץ!! אני יעשה הכל כדי להשיג כרטיסים! גם אם אמא לא תסכים, לא מעניין אותי!! O: אני חייבת להודיע לדורע@$#@!$@#% מישהו יודע למה היא לא בפורום?
בכל מקרה, אני ממש ממש מאושרת ואני מקווה שהם באמת יבואו

../images/Emo220.gifלא..אולי תרימי לה טלפון ותשאלי?

לא דברת איתי מהיומולדת שלך. הייתי בסמינר שלישי רביעי. ברביעי הייתי בבית חולים כמעט התאשפזתי. ואת לא יודעת.

אורלוש5

New member
זה לא יכול להיות!!!

לא ניראה לי בשיט שהם באים... כאילו יש להם כל כך הרבה הופעות הלוח זמנים שלהם מפוצץץץץ!!! אז אולי וי ב10 התכוונו ליציאת הדיוידי שלהם הם בטח התבלבלו אין מצב שהם באים בספטמבר אבל טוב עם יש לפחות קצת תקווה אז נחכה וניראה... תיראו חח בילי האגואיסט---------------------------->

ElinorLahav

New member
מה פתתאום !

תייראי בסרטון שמופיע כמה תגובות למטה ... וואי ב10 אומרים בברורר שטוקיו הוטל עושים מאמצים להגייע להוווווופעה חד פעמית בארץ ! אני לא חושבת שמדובר בדיוידי שלהם ...

אורלוש5

New member
יכול להיות

שהמידע היה שגוי אין סיכוי כמעט שהם מגיעים!! ככה פתאום וחוצמזה אין עוד מידע על זה וזה פאקינג חודש הבא... ורק בוי ב10 אמרו את זה ככה שהסיכוי קלוש מאוד...

למעלה