טוקיו הוטל

טוקיו הוטל

היי אני אושרת אני חדשה :p=]!@#@ אני אוהבת טוקיו הוטל וכמובן את רן דנקר:)!!!#@! יאללה אנשים נתכתב כבר :-* ....[!!!! אייסי:329999495

אגנסקעXD

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

הי.. אני אגנסה 13 וחצי ח' קרית גת ספרי בקצרה עליך.. 409969170 ואני רושמת אם מישל [משהיא מהפורום] סיפור בהמשכים.. [אני לא יודעת איך אומריםת'מילה הזאת ! פק... ומשהוא] בכול מיקרה השתלבות מהירה

PerfectSP

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo190.gif

אני יסמין

PerfectSP

New member
אה, ../images/Emo190.gif

וילש מהשכבה שלי הוא בן דוד של רן דנקר...סתם בלי קשרP: אני אישית לא אוהבת אותו ...אבל בכיף

Fall Out Liel

New member
מה הקשר בין רן דנקר לטוקיו הוטל?../images/Emo168.gif

רן דנקר זה לפאקצות וטוקיו הוטל זה....לא. שיהיה.. בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום 1809! ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

sKazi girl

New member
בואנה דאחקות איתך

טוקיו הוטל זה לא לפקאצות!? זה האמא של הפקאצות במיוחד כמו אלה איך שהתנהגתם במופע שהם היו בארץ

TaaaaaaaaaaL

New member
טוקיו הוטל זה ממש לא לפאקצות

זה שהיו פאקצות שהחליטו שהן מעריצות שלהן זה לא אומר .. הרוב ממש לא כאלה !

TaaaaaaaaaaL

New member
אני לא צכה להוכיח לך שומדבר!

את לא חייבת להאמין אני יודעת וזהו !

TaaaaaaaaaaL

New member
אני יודעת טוב מאוד שזה נכון, לכן אין לי סיבה

להוכיח לך את יכולה לחשוב מה שבאלך. דעה שלך! ואין טעם להמשיך תוויכוח הזה.. תמישכי בשלך לא מעניין אותי
טוקיו הוטל

crazysapir

New member
איך אני מוכיחה לך?תבואי להופעה ותראי למה

את חושבת שמופע לא היה כזה הרבה יחסית מעריצים כי רב ישראל פאקצות!! וגמאני שהלכתי למופע חשבתי שיהיה פול פאקצות\פריקצות למניהם[וטעיתי!] , והיו אחדות ממש אולי 2\3.פאקצות..

sKazi girl

New member
איזה 2/3? הם היו בכמויות !

חברה שלי היתה שם והיא אומרת שהמופע היה יפה אבל מלא פקאצות ועשו בלאגן ואלוהים יודע מה עוד...

crazysapir

New member
אז מה עם חברה שלך הייתה? גמאני הייתי ואני או

אומרת לך שבקושי היה ... חוץ מזה לא קראת עיתונים? הם כתבו הרבה עם המראה של המעריצות[למרות שעיתנים סאקס] אבל תראי משהו[אני יספר לך משו שקרה ] חברה שלי נכנסה לחנות בגדים[ נראלי כזאת שמדפיסים עליה המ שרוצים] ואז היא ראתה פאקצה אחת שמדפיסה תמונה של טום על חולצה , ואז חברה שלי שאלה אותה: את מעריצה של טוקיו הוטל? ואותה פאקצה ענתה לה: מי אלה טוקיו הוטל? את מבינה הפאקצות רק מסתכלות כל יום על תמונות של טום! זה לא שהם מעריצות של הלהקה!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif חחחחחח XD

אבל כן, היו די הרבה פאקצות .. שידעו רק ת'שיר מונסון !

crazysapir

New member
הא?

מה? במופע? אני אישית בכלל לא ראיתי היו אבל מעט , אני ומירית רק כל היום היינו בהלם שכל מי שראינו סביבנו היו ההפך מפאקצות[ ואני לא אוהבת את כל תיוגים האלה: אימו וכו'...]

TaaaaaaaaaaL

New member
ברור שהרוב לא היו פאקצות ..

אבל כן היו .. לפחות 10 .. ואני לא מגזימה .. הייתה אחת מולי אחת הפאקצות .. אבל כבר אאמרתי ואני אגיד שוב, הן סתם התלהבו כי הם בואו לארץ עכשיו לפחות שליש מהן נעלמו ..!

למעלה