שהם לא מעריצות, תשמעי מה זה נחש בשבילך מעריצה? אחת שמסתכלת רק על תמונות? נוו זה לא נחשב מעריצה! זה נחשב ילדה סתומה>< תקשיבי הם אומנם מסתכלות על התמונות וזה[ונהנות או משו כזהLOL] -אבל זה לא הופך אותם למעריצות אלה שבאמת מעריצות שלהם[ שמכירותץ את השירים את המוזיקה ואוהבות את זה באמת , אלה שבאו להופעה הם אל פאקצות ובאמת , גמאני הייתי בטוחה בדיוק כמוך(עד לפני המופע) שרב אבל ממש הרב פאקצות, מה שהפתיע אותי שזה לא מה שהיה וממש שמחתי סתם צווחניות מסכנות
תקשיבי, זה ברור שהרוב (לא אני למשל ) רצו להיות בין הראשונים אז דחפו. אבל המקום פשוט אידיוטי ששם במקום כזו דלת מזכוכית !!!!,והיא עוד נשברה בעבר, בהופעה של סקאזי (
D והיה לחץ על הדלת, אז היא נשברה ותאמיני לי, זה לא היה רק בהופעה של טוקיו הוטל ככה...
זה שהפאקצות החליטו לאהוב אותם ולהפוך להיות "פריקיות" [מה שכמובן ממש ממש לא הצליח להן] לא הופך את טוקיו הוטל לכזאת. הם לא עושים פופ והמטרה שלהם זה לשדר מסרים למעריצים ולשיר ולא בשביל להרוויח כסף על חשבונם [למרות שהם מרוויחים כסף אבל זו הפרנסה שלהם]. הם לא רוני סופרפיכס ששרה שירים על אדון שיקנה לה מכונת כביסה או משהו כזה...והם לא מוכרים מוצרי קוסמטיקה עלובים בשיתוף עם פנינה רוזנבעעע. המוזיקה זו החיים שלהם ומה שבא יחד עם זה זה בונוס. אז זה שהפאקצות תפסו גל על טוקיו והורידו את הערך שלהם מלהקה איכותית, לא אומר שהם נהפכו לכאלה באמת..
נכון השיר של רוני "אדוני" עברי לידר רשם אותו .. ולשירים של עברי יש הרבה משמעות כנ"ל לשיר הזה ..פשוט בגלל שהיא שרה אותו הוא ניהיה ילדותי וחסר משעמעות ! אבל אם נגיד עברי לידר ישיר את זה את תשימי לב למילים .. ובקשר לכל שאר הדברים שאמרת צודקת ומסכימה איתך בהחלט
איזה איכותית ואיזה נעליים וההוכחה שהמעריצות שלהם הם 100% פקאצות נמצאת פה בפורום לא ראיתי פה אחת חדשה שנכנסת ואומרת "וואו איזה שירים מדהימים יש להם" רק מדברות פה על כמה ביל וואו כאילו שיואוא כזה מדהיםםםם מאגניייייייייייייב~$~@$ איך כבר אמרתי? פקאצות!
איפה ההגיון שלך בנאדם? את באה לפורום של טוקיו הוטל ומנסה להוכיח לנו שיש מעריצות פקאצות והמוזיקה לא איכותית? את יכולה לקפוץ לנו!!! את יכולה להגיד עד מחר כמה מעריצות פאקצות שלהם וכמה המוזיקה שלהם חרא. את ממש לא תשני את דעתנו. ומה את באה ומעיברה ביקורת על הפורום? מישהו שאל אותך? את ממש לא מעניינת וגם הדברים שאת אומרת. אז חאלס! נ.ב רן דנקר- זה שיא האיכות!!! [ציניות.]
ותפסיקי עם השטויות . תכירי אותנו קודם ואז תשפטי. וחוץ מזה שלא היית בהופעה אז את לא יודעת מה באמת היה שם. לשמוע סיפורים מאלה שהיו שם זה בכלל לא אותו הדבר.
המעריצות מונסון או איך שלא נקרא להן . אבל מה קשור ? יש הבדל בין מעריצי רן דנקר שאוהבות אותו בגלל שהוא הכי הכי כוסון בעולם . ויש את המעריצות של טוקיו הוטל שאוהבות את המוזיקה שלהם . ולמה את חושבת שאת יכולה להיכנס לפה ולהתחיל לרמוז לנו שאנחנו פאקצות ????????????????.. וד"א ברוכה הבאה אושרת