טוק טוק..

הדסי 67

New member
טוק טוק..

היי אנשים. לא מבינה גדולה בטנטרה, כן מאמינה בדברים שעושים טוב לגוף, לנשמה ולסובבים אותם.

הדסי 67

New member
סליחה תקלה

'צטערת אנשים, דנדשה בתפוז.. עזרה, מישו? באתי להגיד היי (ועוד כמה מילים היו לי ..), אבל התפלק לי ה"שלח".. הקובץ המצורף - בשבילך, מותק. ולכולנו, איש איש וכליו...

../images/Emo42.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif כן, בהחלט ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

תודה על הסיפור הנפלא. תמיד טוב לחמם את הלב עם משהו מרגש. אפשר לדעת מה זה "לא מבינה גדולה בטנטרה?" לאהוב את יודעת
אם כן, את כבר יודעת לפחות 50% מהחומר... לחבק יודעת
עוד 20%...
והשאר, כולל ה"שלח" ושותפיו, כבר יבואו מאליהם עם הזמן. כנסי, קחי לך כוס
עם
ותרגישי חפשי להשאר ולארח לנו חברה. לשאול שאלות, לכתוב, להשתדרג, להפגש...

הדסי 67

New member
בן ואפרת, תודה על קבלת הפנים

הסיפור התגלגל אלי רק בכדי שאוכל להביא אותו לאיש המתוק ההוא למעלה.. לצערי לא יודעת אפילו מי כתב, מגיע לו הקרדיט. לגבי טנטרה.. חדש לי, (למעט ארוע קטן לפני כמה שנים, אפשר לדלג על הפרטים, ממילא כל הקטע נמשך שניות ספורות בלבד..
) כך שלא ממש התלהבתי מהרעיון..) ועדין, כמו אז, לומדת יותר מאנשים, פחות ממאמרים או סדנאות. מציצה, מגששת.מריחה קצת.. נעים. לא ממש יכולה להעיד על עצמי אם אני יודעת לאהוב או לחבק (טוב נו, לחבק בטוח, גם בלנשק, אז כמה אחוזים כבר יש לי?) בכל אופן, אם תשאלו אחרים תקבלו תשובות שונות לגמרי. אז אני מניחה שהכל תלוי בחיבור, או שאני לא יודעת להשתמש בידע הזה מול כל בנאדם. (תיכף תגידו לי שזאת מהות הטנטרה..ואם כן - תוסיפו לי עוד 10% בונוס..
). שוב תודה, לילה טוב אנשים. מחר יש שביתה במשק, תשמרו על החשק. נ.ב - יש מצב שיהיה אפשר לזהות מי משניכם כותב או שאמשיך לדבר אליכם ברבים?

T i g e r R o n

New member
שחורה יפה

אופס, איזה אידיוט. איך לא עליתי עלייך. למען האמת אם הייתי קורא את הקובץ היה עולה חשד שזו את. איך שלומך יפה שחורה. ומקווה אני שגם את יודעת להשתמש בקלים שאלוהים נתן, וכמובן בכלים החדשים שנישלחו על ידיע אלוהים. חיבוק שחורה יפה ומי אמר שאינך מבינה גדולה בטנטרה. מותק אצם היותך אישה, מהבינה את יותר מאשר כל מורה דגול. חישבוק

הדסי 67

New member
איך באמת

לא עלית עלי, אה? שלומי טוב, רק המקרר פה מרעיש ברמות. יש איזה דרך טנטרית להעלים אותו? הכלים שאלוהים נתן לי, חלקם בשימוש, חלקם חלודים והיתר עוד לא מצאתי.. מדי פעם, בדיוק כשנדמה שאיבדתי אחד, אני זוכה לגלות כלי חדש, מדהים.. אבל, אתה יודע, כלים מדהימים אי אפשר לתת לכל אחד ביד, צריך לדעת איך להשתמש בהם.. אבל עובדת על זה, לאט לאט.. תודה איש יקר. ארגז כלים מהלך שכמוך..

mich37

New member
הי רוצה לשנות את שמה. והו לא ידע את שמה.

בנצוק אהוב. יודע אני שהדסי רוצה לשנות את שמה, וממש לא יודעת איך עושים, אולי תעביר שיעור בהחלפת שם. נשיקות. חיבוקים

פשוט בתכלית הפשטות

פותחים חשבון משתמש חדש, עם שם חדש, ומתחילים להשתמש בו במקום... וזהו.

הדסי 67

New member
כפרות

אז זהו, שגם היא לא ידעה את שמה.. אחרי.. (ככה וככה) פעמים שקיבלתי "השם תפוס במערכת" השלמתי עם הדסי 67.. אז ידעו כולם שאני בת 67, מ'כפת לי? אלא אם כן, יש למישהו רעיון אחר. חן חן על היוזמה מיכה.

הדסי 67

New member
וחוצמזה..

אם כבר שיעור חינם, השם הוא לא הדבר הראשון שהייתי בוחרת להחליף..

mich37

New member
שיהיה ברור

אין יצור חושב בעולמנו המרוצה ממה שאלוהים נתן. ונומר שאפשר היה להחליף דבר בדבר, איזה הו הדבר שרוצה את להחליף?
כמובן שאיני מכוון למכונית או סלון, וגם לא מחשב, שיהיה ברור

mich37

New member
39???

וחוץ מיזה יודע אני שגילך עד לפני שבועיים היה 39
חיבוק. מה לעשות אנשים גודלים!

הדסי 67

New member
שיהיה ברור 2

גם אני לא חשבתי על מכונית, סלון או מחשב.. הייתי יותר בכיוון של החלפת רשמים/מתכונים/ מגעים/ כאלה מין דברים.. מתקשה לענות ברצינות על השאלה שלך, בשעה הזו של היום (שעון ביולוגי - ניתן להחליף?) בינתיים - בסריקה קצרצרה- לא מצאתי שום דבר מהותי שהייתי רוצה באמת להחליף. וואלה, גודלים.. ועם המחשבה האופטימית הזאת יוצאת לעוד יום, מודה לאלוהים. שיהיה יום טוב!

../images/Emo89.gifמיכה יקירי../images/Emo89.gif

(בן) לא רק שאני מרוצה ממה שאלוהים נתן לי, אני גם לא מתחלף. היית מת......
...ובנימה רצינית יותר, באמת שמודה כל יום כמה וכמה פעמים על כל מה שקיבלתי, מהבורא, מהיקום... זו לא סיבה לא לרצות עוד, אבל להיות מרוצים ממה שיש - זה יסוד כל הדברים.

mich37

New member
להחליף

ניראה לי שאני עובר לשוק המתקונים.שם אפשר להחליף...

למעלה