טוק טוק..

mich37

New member
בבקשה

בן יקירי. אולי נחליף רק לקצת. בבקשההההההההההההההההההההההההההההה.

הדסי 67

New member
בן ומיכה

חברים אתם מבלבלים אותי. חשבתי שלאנשי הטנטרה אין בעיה להתחלף...

../images/Emo6.gif מצחיקולה....

לא מדובר על להתחלף... (למרות שאם הולכים על הגדרות של By the book אז אנחנו לא "מתחלפים"), אלא על להחליף...
קאפיש

mich37

New member
האישה מזוגיות מספר אחד

טוב עופרה לה יקרה ותמימה . אני מתנדב להסביר. במיוחד לאחר שיחותנו והתכתבותנו האחרונות. להחליף. להתחלף. הסבר נתו בלי הזדהות. שני זוגות נפגשים האיש של זוג מספר אחד משחק דוקים עם האישה של זוג מספר שתיים. האישה של זוג מספר אחד משחקת תקי עם האיש מזוג מספר שניים. מקווה שברור יותר. אגב יש כאלה שבמקום לשחק תקי ודוקים מעדיפים לאהוב לנשק לחבק להביט ולחוות ולהחליף נוזלים. חיבוק

ע פ ר ל ה

New member
תאקי שמאקי../images/Emo4.gif

איבכי עאלק בכי
במקום שיכתבו ויענו פה במטאפורה מיכה,זינקתי על הקאפיש עאלק כדי שדברים יצאו החוצה
תמימה קורה לי
ינעל העולם מיכה! העיקר שאתה מבסוט מהחיים והמו מו מו ערב לאוזניך.

דרדסים2

New member
סמנטיקה רומנטיקה ומה שביניהם

להחליף להתחלף עזבו את הסמנטיקה (למרות שלפעמים זה בהחלט יוצר רומנטיקה). אבל באמת שמעניין אותי לדעת איך לדעתכם זה מתקשר לעקרונות הטנטרה שאתם מדגישים בצורה כל כך נפלאה באתר המקסים שלכם.

mich37

New member
פנטזיות

סמנטיקה ואנטרטיקה ומה שבנהם. להיות טנטרי. להיות מודע. להיות מודע למקומי ביקום. להיות מודע לאהבה שבי, להיות מודע לפחד, לקנאה, לרכושנות,לחמדנות, לרוע . עקרונות הטנטרה מדברות על חופש להיות, חופש לחשוב. חופש לאהוב.חופש לפנטז. החופש לומר לחיים כן לפני שהלא יוצא אוטומטי. חופש להיות ולהחליף נוזלים עם אישה אחרת. זו פנטזיה שנמצאת אצל כל גבר בראש. וכך גם אצל כל אישה.(גבר אחר או נוסף) החופש למימוש הפנטזיות. יש זוגות טנטרים שלא מאפשרים התחברות ומגע עם אנשים נוספים. זה גם חופש. החופש להיות מודעים למה שאנו רוצים או מסוגלים להכיל. לסיכום דרדס אהוב. הטנטרה לא מזמינה אותנו לזיין כל דבר שזז או להצתרף לכל אורגיה מזדמנת, דרך עולם קסום זה אפשר אולי לראות ולהבין, לספר ולשטף, ובעזרת בחברות והפתיחות שנוצרת ,וגם לחוות.

ע פ ר ל ה

New member
מתחלפת חופשי...

פעם הוא זו אני... ופעם אני זה הוא... פעם,כשמילמלתי במכוון ובהומור את שמו של מישו תוך כדי אהמממממ אהממממממ... קרה אסון! המגדל המפואר צנח כמו מגדל קלפים,ואבוי... שלמים ומאושרים במקום הנפלא שלנו,ואין גבולות ולא סוף לרעיונות ולחידושים. עפתי לעבודה חברים תהנו...

למעלה