טורי באוסטרליה

bendreaming

New member
נראה לי שאם אקסטוריפילים לא ימשיכו להתמרמר

על גבי הפורום, ולשחרר אחת לשבוע\כמה זמן\כמה שעות את מירמורם האינסופי (המעורב לעתים בתחושת בגידה. אישית. עם מישהו פחות שווה ממך.) התעבורה כאן כל כך תנצח שיהפכו את זה לקומונת טורי איימוס מה שילווה מיד אחר כך בהפיכה של זה לקומונת רג'ינה ספקטור מה שכמובן יביא להפיכת כל דפי הפורום לאבק אינטרנטי עתיק יומין. (4 לפנות בוקר, זה לא אתם, זה אני. או שזו בעצם טורי.)

avivs

New member
ואני בעד עוד פרוזק לגולשים מסוימים../images/Emo140.gif

avivs

New member
שמעתי את ההופעה הראשונה.

היא שרה בסדר, לא היסטרי, אבל בסדר. הבעיה היא שנשמע שהיא הגיע להופעה ישר אחרי הטיסה. משהו בהופעה הזו הרגיש עייף, חסר חיים. בקטעים מסוימים נראה שהיא עוד שנייה נרדמת. אם פעם היו קטעים שהיא ממש נכנסה לשיר ולקחה אותו למקומות מיוחדים, עכשיו אתה פחות או יותר יודע מה תקבל. אני חושב שהופעה של שעתיים שזו רק טורי (של ימינו) והפסנתר זה מעייף מדי.

shiray

New member
ההופעה השניה יותר טובה...

גם הסטליסט טוב משמעותית, וגם היא עושה את פיימוס הרבה יותר טוב מסוזן, שזה מדד השוואה בפני עצמו...

avivs

New member
../images/Emo124.gifסט מהדקות האחרונות!

1. Lady In Blue 2. Bouncing Off Clouds 3. Blood Roses 4. Lust 5. Crucify 6. Toast 7. Jackie's Strength 8. I Can't See New York 9. Father Lucifer 10. Doughnut Song 11. Fire To Your Plain 12. Boys In The Trees 13. Black Dove 14. Upside Down 15. Mother Revolution 16. Mother 17. The Beekeeper Encore 18. I'm On Fire 19. Baker Baker מטורף.

noosh

New member
בייקר בייקר באנקור ../images/Emo16.gif

למה בקצה השני של העולם היא עושה את ההדרנים הכי יפים :( אמג אם היה לי בייקר בייקר בהדרן צריך היה לאסוף את הנוזל-שאני מהרצפה.

shiray

New member
מה הולך כאן?!

דיייי נו לא מספיק שהיא עושה להם הופעות סולו, היא חייבת בכל הופעה לשים כמה שירים ממש, אבל ממש חותכים?!?! וקצת לא ברורה לי החזרה הסיסטמטית על כמה מהשיריםף בעיקר בהתחשב בזה שהיא בקושי עשתה אותם עד עכשיו... ניחא מתחילה כל פעם עם ליידי אין בלו- הגיוני, יותר מתאים מגיב כשמדובר בסולו, אבל כל הופעה עכשיו היא הולכת לעשות את בלאד רוזס כשיר שלישי וניו יורק כשיר שמיני?! זה הזוי מדי שהם עוד באותו מקום! ועוד מקום מוזר כזה, לא שיר ראשון/אחרון וזה לא שזה קורנפלייק, שבלעדיו היא לא יודעת מתי להודות ללהקה ונתקעת עם התודות בסוף ההופעה...

noosh

New member
אמג, אני פספסתי את בלאד רוזס |פרשס|

כנראה שממש הדחקתי. אולי היא בנתה שם סטליסט ממש. אינ לא ממש מבינה איך ההופעה עצמה בנויה, אם זה הכל סולו. יש חלקים ברורים או שזה פשוט מופע? בכל מקרה, לפעמים יש לה שירי עוגן כאלה. לרוב לא באותו הסדר בדיוק, אבל בערך באותו המיקום. נראה איך זה מתפתח. בכל מקרה, הייתי רוצה להיות בהופעת סולו שלה...

avivs

New member
הכול סולו.

הלהקה לא באה הפעם. רוצה קישור במסרים להופעה השנייה שהייתה?

avivs

New member
תתנחמי בזה

שהסולו של טורי הפעם די חלש לעומת מה שאת חושבת שאמור להיות בסולו של טורי. אני חושב שמבחינת ההופעה, לפחות ממה שאני שמעתי, אני ממש שם לב הפעם לשינוי בקול שלה וביכולות. אולי בגלל זה היא הלכה חזקה בשני טורים האחרונים על הלהקה, כי קל יותר כשיש עוד דברים מסביב.

גאד,לוציפר,בלאק דאב,אפסייד,ניורק,דונאטסונג,

בלאד רוסס!!
הקנאה נוגסת בי,והפעם היא לא ממעטת בגודל הביס. שום הופעה,שום טורי בלייב. אין תקווה.

avivs

New member
נצל"ש - אני שומע עכשיו בוטלג מהטור האחרון

עם הלהקה, ואני מאוד מתרשם. הגרסה של STRONG BLACK VINE מעולה! הרבה יותר טוב מאשר באלבום. העיבודים פה יותר מעניינים מאשר בטור של ADP. בADP האווירה הייתה שונה, יותר של רוק. בטור האחרון זה טיפה יותר רגוע. בכל מקרה, הייתה צריכה להגיע לארץ. ביץ'.

noosh

New member
כן, העיבודים של AATS בהופעה היו טובים יותר

אשכרה נהניתי מליידי אין בלו! ואני לא אוהבת את השיר הזה בכלל. סטרונג בלאק ויין זה ה-Code Red של הטור. הוא ממש טוב לייב. לא יודעת, היו לה הופעות סולו בין לבין בשנתיים האחרונות ולא זכור לי שהיא נשמעה ממש עייפה או שהיא ממש צריכה את הלהקה כדי לחפות על משהו. אולי זה פשוט ההתחלה של הטור או סתם משהו שעובר עליה כרגע.

avivs

New member
../images/Emo124.gifסט ליסט חדש!

Lady In Blue Here. In My Head Blood Roses SATY Concertina Pandora's Aquarium Leather ICSNY Star of Wonder Take To The Sky (w/ I Feel The Earth Move) Bells For Her Somewhere Over The Rainbow Gold Dust Virginia Scarlet's Walk Curtain Call Barons of Suburbia Merman PTDO
HERE. IN MY HEAD

shiray

New member
והגברת פשוט ממשיכה לחתוך...

איזה לחתוך? לנסר.... (סטליסט חדש מקנברה): Lady in Blue Here. In My Head Blood Roses Silent All These Years Concertina Pandora's Aquarium Leather I Can't See New York Star of Wonder Take to the Sky Bells for Her Somewhere Over the Rainbow Gold Dust Virginia Scarlet's Walk Curtain Call Barons of Suburbia Merman Putting the Damage On

avivs

New member
קראתי שמישהו הקליט את זה.

מקווה שיהיה אפשר להשיג. את ההופעה הקודמת לא מצאתי.

למעלה