טורניר אקפולקו-מכסיקו יוצא לדרך

oren987

New member
טורניר אקפולקו-מכסיקו יוצא לדרך../images/Emo47.gif

החל מהיום - בהמשך לתיקון טעותי שהילי שמה לב אליו להלן המדורגות בטורניר אקפולקו - שכאמור מתחיל היום: 1. יילנה דמנטייבה - שעדיין ללא תואר wta. 2. ארנצ´ה סאנג´ז ויקאריו - זוכת 4 טורנירי גראנד סלאם. 3. אמנדה קוצ´ר - 8 תארי יחידים ב- wta. 4. כרסטינה טורנס וולארו 5. קונטיצ´ה מרטינז - זוכת טורניר גראנד סלאם 1. 6. גאלה ליאון גארסדה 7. פאולה סוארז 8. מרטינה דואז אוליביה. וכאמור גם אנה סמאשנובה שלנו שלא מדורגת בטורניר, וכמו כן גם אנה קורניקובה אהובתינו!! לפי הדיווח מהאתר הרשמי של הטורניר, אנה סמאשנובה תתמודד בסיבוב הראשון נגד המדורגת 6 - גאלה ליאון גראסדה (שאני מקווה שאני רושם את שמה נכון), ואם היא תנצח אותה בסיבוב הראשון היא תתמודד עם המנצחת בין - סרבוטניק לגאגליראדי (ששוב אני מקווה שהרישום הוא נכון!! בכל מקרה כולנו מחזיקים לה אצבעות!!!

oren987

New member
אנה סמאשנובה משחקת היום!! ../images/Emo47.gif

משחקת במגרש מס´ 3 בשעה שתיים - על פי שעון מקסיקו! בהצלחה!

אלון222

New member
סוף סוף,אנה חוזרת

גאלה ליאון גרסיה.טניסאית ספרדיה נמוכת קומה,די מכוערת אבל עקשנית.מומחית חימר.הודחה בשבוע שעבר מוקדם מבוגוטה. אם תנצח תתקל אנה בסרבוטניק הבת...שהדחיה אותה בסיבוב הראשון באוסטרליה השנה. או בעמנואלה גגלירדי אותה ניצחה אנה בעבר. יש עוד כמה שמות לתקן אבל זניח.כל הכבוד אורן על האינפורמציה שעדיין לא הבנתי מאיפה אתה משיג אותה.מאתרי הטורנירים עצמם?

oren987

New member
התוצאות של היום - וכן אנה בחוץ ../images/Emo47.gif

קודם כל הפסד ממש מרגיז לאנה סמאשנובה נגד הספרדייה וממש ממש חבל - כולנו ציפינו וחיכינו לראות אותה חוזרת בגדול - אבל... בכל מקרה עד עכשיו יש כבר 5 מתמודדות בשמינית הגמר (16 האחרונות) - והן: יילנה דמנטייבה (שעלתה אוטומטית). יאנה קאנדארר גאלה ליאון גרסיה - שניצחה את אנה שלנו (והלוואי ותעוף כמה שיותר מהר). אווה באס וארנצ´ה סאנצ´ז ויקאריו (שגם עלתה אוטומטית). התוצאות: Jana Kandarr (GER) d. Rita Kuti Kis (HUN) 64, 76 (3) Eva Bes (ESP) d. (WC) Ma. Jose Lopez (MEX) 62, 62 Gala Leon Garcia (ESP) d. Anna Smashnova (ISR) 64, 62

oren987

New member
עוד עלו לשמינית גמר ../images/Emo47.gif

הצטרפו אליהם: אמנדה קוצ´ר Eleni Daniilidou Cristina Torrens Valero - תשחק בשמינית נגד אווה בס. Janette Husarova - תשחק בשמינית נגד סאנג´ז ויקאריו

oren987

New member
לשימחתך - אנה גם בשמינית הגמר!!../images/Emo47.gif

ניצחה בסיבוב הראשון: Anna Kournikova RUS 1st round 6 7 Mariana Diaz-Oliva ARG 1st round 4 5 ברכות - לדעתי יש לה סיכוי לא רע לזכות בטורניר (וזו תהיה הפעם הראשונה שלה, דרך אגב - זכייה בטורניר יחידים של ה- WTA).

hillly377

New member
לדעתי, לקורניקובה אין סיכוי...

אבל זאת כמובן דעתי האישית. קודם כל אני חושבת שעצם העובדה שהיא לא זכתה בשום טורניר מרמזת על משהו אבל בעיקרון בטורניר הספיציפי הזה אני פשוט חושבת שיש שחקניות יותר טובות ממנה שיכולות לנצח אותה בקלות יחסית, כמו סנצ´ז ויקריו ואמנדה קוצ´ר לדוגמא...צר לי אם הדעה שלי מאכזבת אתכם או שהיא לא דומה לדעה האישית שלכם...

אלון222

New member
אנה תזכה בסוף...

זה נורא אין לצחוק מקורניקובה אבל יש לשים לב שהיא תמיד שיחקה בטורנירים הגדולים עם כל ההינגיס,וויליאמס וכו.. ואיתן קשה לקחת טורנירים.היא צברה חצאי ורבעי גמר שהפכו אותה לשחקנית טופ 10. לאחרונה עקב הפציעה היא התדרדרה בדרוג והחלה לשחק,הוד מעלתה,גם בטורנירים קטנים.בסוף היא תזכה באחד מהם.כשיחקה באוקלנד,למשל הייתי בטוח שתנצח את סמשנובה בחצי הגמר... אגב באתר הוו.טי.אי המחודש אפשר לראות טבלה ענקית ובה מספר הטורנירים שכל שחקנית זכתה וסמשנובה עם ארבעת הזכיות בולטת מאוד בשטח.

oren987

New member
אני גם מאמין שלאנה יש סיכוי טוב ../images/Emo47.gif

סביר להניח שאחרי הפציעה הממושכת - היא חוזרת לעצמה - ועושה את זה די יפה. אני איתך אלון!!

hillly377

New member
ממש לא בקטע של in או out...

פשוט אני לא תופסת מאנה קורניקובה שחקנית מי יודע מה טובה... זה עניין של דעה וטעם כל אחד אוהב סגנון אחר ושחקנית אחרת, אני ממש לא בקטע של לרדת על אנה קורניקובה פשוט אני לא באותה דעה שלכם, בעקרון אין לי עדיפות מסוימת לגבי הטורניר באקפולקו (עכשיו, אחרי שאנה שלנו הפסידה)...

זה עניין של טעם......אבל

תחשבי שלפני הפציעה היא הייתה בין 10 הטובות בעולם, בלי לזכות בתואר יחידים אחד!!. אז זה אומר שאו ששיטת הדירוג ממש גרועה, או שכל פעם שמגיעים לחצי גמר טורניר מקבלים ניקוד גבוה. וכל הטורנירים שהיא זכתה בזוגות עם הינגיס אפשר לזקוף גם לזכותה. הרי 2 על 2 זה בכל זאת מחייב הצטיינות של 2 השחקניות באותו צד

אלון222

New member
על הבוקר התעצבנתי

אחרי שהילדים קיבלו את ארוחת הבוקר (כן,אני נשוי עם ילדים שמכור לטניס),ישר נכנסתי ליאהו וראיתי את ההפסד. אני מקווה שאנה תתאושש כי נראה לי שיהיה לה קשה לחזור למסלול הנצחונות אחרי שהיא נדהמה בעצמה מעשרה משחקים ללא הפסד מערכה. גאלה ליאון גרסיה נכנסת כעת לרשימת הטניסאיות השנואות.רשימה שמכילה את כל אלה שהדיחו את סמשנובה בסיבוב ראשון בכל מיני הזדמנויות. למשל שיצובנה האיטלקיה (טשקנט ,אנה מדורגת אחת לפני שנתיים)או סרבוטניק מאליפות אוסטרליה האחרונה..והרשימה ארוכה. אגב,האם אורן,הילי ואני היחידים בפורום הזה ומעדכנים אחד את השני?

hillly377

New member
אז זהו ש...

אלון, נראה לי שכן, זה מין סבב של שלושתינו, מידי פעם רפי ואיתי מוסיפים איזו הערה... חבל שאין עוד אנשים שרוצים להשתתף בדיון אבל לפחות יש לי את שניכם

tafus

New member
כל השאר פשוט נהנים

לקרוא את הדעות שלכם :)) המשיכו כך!

hillly377

New member
נחמד לשמוע

שכל השאר נהנים, אישית גם אני נהנית, כיף שיש מקום לדבר בו על טניס בארץ, כפי שאתם יודעים הכדורגל והכדורסל תופסים את רוב העיתונים ורוב תוכניות הספורט למיניהן... לי לא מפריע לדבר פה רק עם אורן, איתי, i love jeleana dokic, chisi, ועוד כמה אבל כולם מוזמנים בחום להשתתף גם בדיונים הקטנים שלנו...

oren987

New member
רשימה סופית, וההתמודדויות בשמינית ../images/Emo47.gif

להלן ההתמודדויות בשמינית הגמר באקפולקו: (1) יילנה דמנטייבה נגד Ma. Emilia Salerni והמנצחת נגד זו שתנצח בין: Jana Kandarr נגד Emilie Loit (הדיחה את קוציטה מרטינז) (3) אמנדה קוצ´ר נגד Virginia Ruano Pascual והמנצחת נגד זו שתנצח בין: Celine Beigbeder נגד (7) פאולה סוארז גאלה ליאון גרסיה נגד סורבוטניק (שתי השנואות שלנו ע"פ אלון) והמנצחת נגד זו שתנצח בין: Eva Bes נגד כריסטינה טורנס וולארו אנה קורניקובה נגד טטיאנה גרבין והמנצחת נגד זו שתנצח בין: ארנצ´ה סאנצ´ז ויקאריו נגד Janette Husarova

........לרגע חשבתי שטעיתי בטורניר

ואולי אנה לא משתתפת בו תעדכן אותי בבקשה על המשחק!!

oren987

New member
להילי ואלון!! ../images/Emo47.gif

אני שמח שאתם איתי - למרות שאני יודע בוודאות שיש אנשים שנכנסים וקוראים את מה שאנחנו כותבים - אבל פשוט לא משתתפים בדיון!!

למעלה