טורניר אקפולקו-מכסיקו יוצא לדרך

oren987

New member
עלו לרבע הגמר - וחברי יש הפתעות../images/Emo47.gif

ברבע הגמר יתמודדו: יילנה דמנטייבה (1) נגד אמילי לויט אמנדה קוצ´ר (3) נגד פאולה סוארז (7) סרובוטניק (שניצחה את גאלה ליאון) נגד כרסטינה טורנס וולארו (4) ואנה קורניקובה נגד ג´נט הוסארובה (שהדיחה את סאנצ´ז-ויקאריו) התוצאות: Janette Husarova SVK 2nd round 3 6 6 - - Arantxa Sanchez-Vicario ESP 2nd round 6 2 3 - - Elena Dementieva RUS 2nd round 7 6 6 - - Ma. Emilia Salerni ARG 2nd round 6 7 1 - - Anna Kournikova RUS 2nd round 6 6 - - - Tathiana Garbin ITA 2nd round 1 2 - - - Katarina Srebotnik SLO 2nd round 6 6 - - - Gala Leon Garcia ESP 2nd round 4 4 - - - Paola Suarez ARG 2nd round 6 6 - - - Celine Beigbeder FRA 2nd round 3 0 - - - ההימור שלי כפי שכבר ציינתי - אנה קורניקובה!!!!!!!

oren987

New member
חצי הגמר - ואנה מנצחת ומתקרבת ../images/Emo47.gif

בחצי גמר - יילנה דמנטייבה (שטרם זכתה בטורניר יחידים) נגד פאולה סוארז (שהדיחה את אמנדה קוצ´ר בשלוש מערכות). וסורבוטניק שממשיכה להפתיע ולנצח מדורגות בכירות ממנה תתמודד נגד ההימור שלי ושל אלון - אנה קורניקובה!! מה אתם אומרים עכשיו??? מי הולכת לנצח???? התוצאות: Anna Kournikova RUS 1/4 F. 6 6 - - - Janette Husarova SVK 1/4 F. 3 4 - - - Katarina Srebotnik SLO 1/4 F. 3 7 6 - - Cristina Torrens Valero ESP 1/4 F. 6 6 4 - - Paola Suarez ARG 1/4 F. 6 6 - - - Amanda Coetzer RSA 1/4 F. 3 4 - - - Elena Dementieva RUS 1/4 F. 6 - - - Emilie Loit FRA 1/4 F. 4 A - - -

hillly377

New member
קוצ´ר גם בחוץ וזה נראה ש...

הסיכויים של אנה לקחת את הטורניר גבוהים, מכיוון שאין לי שום העדפה אישית בטורניר הזה אז אני מקווה בשבילכם שהיא תיקח כבר את התואר הראשון בקריירה שלה...ובשבילכם תמונה מהטורניר...

אני צופה דרבי רוסי

נראה לי שאנה יכולה לנצח בגמר את אלנה דמנטייבה, כי היא כבר ניצחה אותה לפני כמה חודשים

hillly377

New member
ואנה....בחוץ....../images/Emo4.gif

צר לי לבשר... למרות שסביר להניח שאתם כבר יודעים... אנה קורניקובה הפסידה במשחק חצי הגמר נגד קטרינה סרבוטניק...מה שנראה בהתחלה כמו ניצחון בטוח לאנה, התהפך איפה שהוא באמצע המערכה השנייה ובמערכה השלישית זה כבר נראה כאילו זה ממש ממש אבוד לאנה. התוצאות:7-5, 3-6, 1-6 לא נורא לאנה ולמעריצים: אולי טורניר הבא אנה תצליח להשיג את התואר הנכסף.

חבל........חבל

טוב נו אני לא מנבא עתידות
מה שהתכוונתי להגיד זה אם אנה תנצח את סרבוטניק... אז יהיה דרבי רוסי_) די חבל עליה, שכשיש לה הזדמנות ממשית להגיע לגמר ולזכות סוף סוף בתואר יחידים ראשון,,,,, היא עושה פאשלה, ובסוף נכנעת כי אין לה חוזק נפשי.... אבל נקווה שיבוא מאמן שיבין שזאת הבעיה שלה וישנה זאת

oren987

New member
הגמר!!! - ורק שסוארז תנצח!! ../images/Emo47.gif

סורבוטניק - שניצחה את אנה קוניקובה תתמודד נגד פאולה סוארז שניצחה את יילנה דמנטייבה המדורגת מס´ 1!! אני כל כך מקווה שסוארז תנצח את סורבוטניק שהעיפה את אנה סמאשנובה בסיבוב הראשון באוסטרליה וכאות מחאה, אני מצרף תמונה של הסלובנית - שעשתה את כל הדרך אל הגמר!! שדרך אגב זכתה עד עכשיו ב- תואר אחד ביחידים, וחמש בזוגות ב- WTA. וגם תמונה של פאולה סוארז - מי שתתמודד מולה!! ולה - 2 תארי יחידים ו- 18 תארי זוגות ב- WTA.

oren987

New member
סורבוטניק אלופת אקפולקו!!!

ניצחה בשלוש מערכות את פאולה סוארז!! זו הזכייה השניה שלה - ולהזכירכם - אותה סורבוטניק גם הדיחה את אנה סמאשנובה בסיבוב הראשון באוסטרליה!! ברכות על הזכייה!!! (וזה למרות שאנחנו עדיין כועסים על אותה הדחה)

למעלה