טורניר הפוקר של הפורום! תאריך ושעה(הצעה)

Shaycus

New member
אני בפנים

אין לי בעיה עם 3 או 5, עדיפות קלה ל5, עדיפות לדחייה של איזה רבע שעה כי יש משחק של חיפה אבל זה לא קריטי זה סוף המשחק ובטח כבר נקבל בראש עד אז *שלחתי לך הודעה בפרטי

יוהדיקו

New member
אפשר לקבל יותר פרטים על הטורניר

איפה נערך הטורניר?ב FTP? הוא מופיע כבר ברשימות שלהם? באיזה יום ואיזו שעה הוחלט בסוף? לכמה משתתפים זה יהיה מוגבל? לגביי ביי אין אני מעדיף שלוש.

shaywh

New member
אמור להיות בסדר

לא כ"כ משנה לי אישית אם זה 3$ או 5$. הפעם נעשה 3, פעם אחרת 5 ופעם אחרת אולי מטריקס, זה הטורניר הכי ידידותי שיש אבל קשה לעשות צ'אט.

talhorm

New member
נקווה שאני אשיג 3 דולר עד אז מפרירוולים

ואני בפנים!

darkAI

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifפרטים נוספים../images/Emo70.gif

יש מספר שאלות שאולי הייתי צריך לציין בהודעה הראשית, אז אני אכתוב אותם כאן: הטורניר נערך בFTP. אם למישהו אין כסף בFTP, אני מוכן להחליף איתו $5 מpokerstars כדי שישתתף בטורניר גם כן
הטורניר יהיה על סכום של $5[תכננתי על $4 בתור פשרה אבל אז התברר לי שהרייק חייב להיות מינימום $0.5, אז יותר משתלם לסגור את זה על $5]. במידה ומשהו לא ישתנה[כמו עיכוב של FTP] - הטורניר יתקיים ביום שלישי, 03.11.2009, בשעה 22:30. הטורניר עוד לא נמצא ברשימות אבל אמור להופיע בזמן הקרוב אם התמיכה של FTP יזיזו את התחת סוף סוף
הטורניר לא יהיה מוגבל מבחינת כמות משתתפים, אבל יהיה מוגבל רק למי שיודע את הסיסמה של הטורניר. כאשר הטורניר יעלה, אני אתן פה לינק לטורניר + את הסיסמה כדי להיכנס
למקרה שמישהו תוהה, השם של הטורניר יהיה "Israel Tapuz Forum Tournament" אם יש עוד שאלות - אשמח לענות.

Kgt1

New member
לא לפרסם את הסיסמא בפומבי! תשלח במסרים פרטיים

darkAI

New member
לא חושב שזה יהיה רע לפרסם בפורום

כל מי שגולש וקורא בפורום, אפילו אם לא חבר פעיל בו, מוזמן לבוא, הלא כן?
אני לא אתנגד לאיזה MTT קטן ונחמד עם איזה 20+ ישראלים[שרובם ככולם קוראים בפורום]

Johnblaze

New member
אכןכן

צריך אחרי זה לדון על ידיים מסויימות ,זה כל מה שיפה בטורניר שלנו ואם מישהו עשה טעות הוא יתבקש להסביר למה הוא עשה ככה וכו'
חח

Johnblaze

New member
יש לי הצעה גם

אחרי שיגמר הטורניר כל אחד ישלח את הקובץ של המשחק ששמור בהסטוריית ידיים ואני או מישהו אחר פה ננסה להרכיב את הטורניר מחדש לצפייה ,עםכל היידים חשופות..זה יכול להיות מאוד מעניין

modz0r

New member
בקשר לסיסמאות

נראה לי שבגלל שזה בתשלום ולא freeroll, זה פחות קריטי אם הסיסמא תפורסם פה "בפומבי", או שתשלח את הסיסמא בהודעה פרטית לאנשים שמשתתפים פה. בכל אופן, הרעיון והביצוע הוא שלך.. החלטה שלך מה לעשות

darkAI

New member
בהתחשב בעובדה שקשה להעריך את כמות האנשים

שתגיע לטורניר, כמו גם הרצון לתת הזדמנות לקוראים שקטים להצטרף.. אני חושב שעדיף לפרסם בפורום. מקסימום אם משהו ישתבש[כאילו מה כבר יכול להשתבש], נדע להבא

2המרפא

New member
טוב ראיתי את הטורניר מתי אתה משחרר סיסמא?

דרך אגב לא יכולת לעשות את זה דיפ סטאק או משהו?

למעלה