טורניר פרטי לישראלים בפולטילט

Kgt1

New member
מר מארגן, תוודא את הנושא של השעה, שזה ב10:30

ולא ב-12...

AJKHoosier2

New member
עכשיו אני רואה באמת שזה ב12 וחצי....

שלחתי להם מייל, אני די בטוח שרשמתי להם 15:30ET, בכל אופן אני באמת רואה שהיתה פה טעות או שלי או שלהם וזה באמת כרגע ב12 וחצי. שלחתי להם מייל, אני מקווה שהם יספיקו לשנות את זה עד מחר, ואם לא אז השעה תתוקן לטורניר הבא, זה הולך להיות ליין קבוע של ימי ראשון ב22:30. נכון לעכשיו הטורניר באמת ב12 וחצי אבל תעקבו אחרי השעון של הטורניר מחר ואני מאוד מקווה שהם יספיקו לשנות את זה. אם לא, תמחלו לי ולטורניר הבא אני מבטיח שזה יהיה ב22:30.

Kgt1

New member
אגב הבאי אין לטורניר גבוה מדי באופן חד משמעי,

בשביל טורניר שמטרתו היא בעיקרה חברית...

AJKHoosier2

New member
האמת שניסיתי להגיע לעמק השווה...

בפורום של פוקרניוז היו חלק שרצו באיי אין יותר גדול וחלק יותר קטן אז הלכתי פחות או יותר על האמצע.. בכל אופן, לקראת הטורנירים הבאים, אני יעשה סקרים וילך לפי מה שהרוב יחליט, מאוד קשה לרצות את כולם, חלק אומרים נמוך חלק אומרים גבוה, אתה יודע איך זה.. המטרה שלי היא באמת שכולם יהיו מרוצים ולגבש ולהרחיב את הקהילה של הישראלים, ואולי לעשות עם הזמן טורנירים של אומהה וסטלייטים למיניהם.

2המרפא

New member
חח אנשים בפוקר ניוז רצו 100$ הגמבלרים האלה

15$ זה נחמד למרות שיש פה הרבה שלא יכולים להרשות את זה לעצמם (האמתי גם אני לפני חודש אלא שמאז התעשרתי
) ובכל אופן היה לנו טורניר פורופ נחמד בסכומים נמוכים אפשר לעשות את זה עוד הפעם או על בסיס שבועי אם אנשים רוצים.

AJKHoosier2

New member
זה יהיה על בסיס שבועי

מבחינתי אם השעה והיום מתאימים לכולם זה פשוט ישאר על הליין הזה

eilat11

New member
../images/Emo45.gifגם ככה זו שעת הדאבל דוס

ועוד טורנירים מעניינים אז למה לא...

2המרפא

New member
התכוונתי לטורניר בסכומים יותר נמוכים

יש פה אנשים שאין להם בנקרול של 300$+ שקשה להם לסכן את הסכומים האלה ובשבילם אנחנו עושים טורנירים יותר קטנים. היה לנו טורניר של 5$ ביי אין שהיה מאוד נחמד.

למעלה