טור אישי.. שלי.. טרי משיעור תנ"ך האחרון..

שומו

New member
לדעתי דורסמן מאמן ברמה, Take It Or Leave It.

וחוץ מזה, לבירנבוים יש לחץ מהתקשורת בבני-השרון
יש לו 2 משחקים בשבוע
הוא משחק באירופה
לא, אז יפה, הוא לא הרבה יותר ראוי מדורסמן.

Carmelo Anthony

New member
כמה דברים שאני חושב על דורסמן ואפי:

דורסמן מנג'ר מדהים שפשוט יודע לבנות קבוצה ולהרים אותה גבוה, אבל עם כזאת קבוצה (ושוב כל הקרדיט שלו על זה) הייתי מצפה ליותר ממאמן, אם זה היה מאמן אחר, גם אתה היית מסכים איתי שכזאת קבוצה צריכה להגיע גבוה יותר. דורסמן אדם מוסרי בצורה מדהימה, וראינו את זה בסיפור של יוסי מלאך, הוא פשוט איש טוב וספורטיבי שהספורט הישראלי צריך להודות על כל שנייה שמיקי פה. אפי, למרות כישרון השירה האיום שלו, הוא מאמן גאון, אדם שניצח את מכבי 4 פעמים ברציפות כשאחד מהם בחצי גמר הגביע לא ראוי להרבה הרבה הערכה על זה? הבנאדם מוביל את הליגה כשהוא עוקף תוך קבוצות כמו מכבי, הפועל ירושלים והפועל חולון כשברשותו שחקנים שלפני שהגיעו אליו אף אחד לא שמע עליהם יותר מדי, אנדודי איבי, מי זה היה לפני שאפי גילה אותו? סתם שחקן NBA זוטר ועלוב. אפי, כמו שנגעתי קצת מקודם, הוא גלאי כשרונות אדיר! מתחיל בניילון, ממשיך בוויליאמס והלאה לאיבי, בכלום תקציב הוא מעמיד קבוצה אדירה, ועם כושר אימון מצויין הוא גם מדביק אותם מצויין, פשוט אחלה מאמן.

Carmelo Anthony

New member
תנ"ך מעניין? לא עם המורה שלי...

צביקה יעלה, אני לא רואה סיכוי שהוא לא יעלה, אבל הוא לא יחזיק מעמד הרבה זמן, קשה לדעת מה יקרה עוד שנה, אבל שומו צודק איפשהוא, יש לו כדורסל מאד שבלוני, מתישהוא הוא יצטרף לפנות את מקומו לדרוקר או אפי. נ.ב. בלאט? איך? הבנאדם יעלה לך כמו ניקולה ופייזר ביחד.

Carmelo Anthony

New member
תיקון טעות: סנצ'ז לא בן 20...

ראיתי איפשהוא שהוא בן 20 וסמכתי עליהם... הוא בן 31....

יו45

New member
הבעיה של מכבי היא דווקא בהתקפה

בשלושת המשחקים האחרונים ביינום וכספי פורחים כי מכבי חזרה לשכונה , אין התקפות מסודרות , הם שכחו שיש מושג של הנעת כדור ופינוי קלעים לשלוש. ביום חמישי המפתח הוא במשחק ההתקפה , לחזור למשחק המאורגן כשהלפרין הוא זה שמנהל את ההתקפה , לא שארפ , לא גארסיה ולא ביינום .

Carmelo Anthony

New member
כמו שמכבי נראתה בשלישי

אין לה לא את זה ולא את זה, ההתקפה שלהם חגגה עלינו וגם, כמו שאמרת, יותם לא ניהל את המשחק, שניהם ביחד הובילו להפסד.

יו45

New member
ההתקפה שלהם לא חגגה על מכבי

ביום שלישי אילייסובה תפס יום , בחמישי באזילה נתן את משחק חייו , זה לא יקרה שוב ובסך הכול מכבי התמודדה איתם יפה בהגנה . מכבי חייבת קודם כל למצוא דרך לשבור את ההגנה הספרדית, הרי ברור שהמטרה שלהם היא שניקולה ויותם לא ינהלו את ההתקפה , צביקה צריך להבין שהמטרה שלו היא לגרום שהם כן שינהלו את המשחק ולא להתעסק איתם כי הם מתקשים , מכיוון שברור שברצלונה תבוא כדי להקשות עליהם .

Carmelo Anthony

New member
עובדה שהפסדנו.

ואני אמשיך את מה שאמרת: אקר שותק על כלום נקודות, יאקה לא עשה כלום, ובכל זאת, הפסדנו, ועוד עם שני אליופים, משהו חייב להיות מסריח בהגנה. כדי לשבור את ההתקפה חייבים להשתמש בבלות'נטאל יותר, הוא מושך שומרים החוצה, ועם קבוצה של שומרים חלשים בצבע כמו בארסה זה ימוטט אותה לגמרי.

יו45

New member
בזה אנחנו מסכימים

צריך לפתוח עם הלפרין, בלותנטאל, קאמינגס , ניקולה ומוריס וללכת קודם כל פנימה , אם זה לא הולך מוציאים להלפרין/בלותנטאל שאם אחד מהם יתפוס יום ברצלונה יכולה להגיד קדיש על המשחק הזה.

Carmelo Anthony

New member
למה קאמינגס?!?

מה הוא יודע לעשות? ביינום חודר פנימה מצויין, הוא פשוט משמיד הגנות יעיל, הוא יכול להוציא אחלה כדורים מחר.

יו45

New member
ראינו מה קורה כשביינום בחמישיה

משחקים קטסטרופלים אחד אחרי השני , זה פשוט לא מוכיח את עצמו . מה שקורה זה שביינום כמובן משתלט על המשחק שזה אסון בפני עצמו , מה שיותר גרוע זה שהלפרין נעלם כי הוא הרי לא בדיוק השחקן שידרוש את הכדור מביינום וכך התקפת מכבי הופכת לשכונה ביום רע . צריך פשוט לפתוח עם החמישיה הרגילה , כשמדביקים את הכדור ליד של הלפרין ונותנים לו להסתדר, אף אחד לא בא לקחת לו את הכדור מהיד , לא ברור למה צביקה לא מבין שיש לו רכז אחד בקבוצה והגיע הזמן שהוא ירכז ולא ביינום את קאמינגס.

Carmelo Anthony

New member
אז מי יחדור?

קאמינגס חודר כמו נכה ולהלפרין את האומץ לעשות את זה, אז מי יוציא את הכדורים לבלות'י?

למעלה